- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Heh bak onu atlamisimBir de hıyar resmi koysun oh mis
Tamam, ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Üzülerek bir yere varamazsınız.Çok saygısızca aklım almıyor düşünsenize ben onu doğal olarak iş yerinde her yerde arıyorum ve köpek havlıyor. Kuru kafa çıkıyor
Bamya koysun daha iyiBir de hıyar resmi koysun oh mis
Ben gerçekten öyle şeyler yapamıyorum dün bende farklı kaydettim sonra kendim rahatsız oldumSizde esinizi porsumus hiyar diye kaydedin. Aradiginda da tin tin tini mini hanim sarkisi calsin..
Alın telefonu kafasında kırınÇok saygısızca aklım almıyor düşünsenize ben onu doğal olarak iş yerinde her yerde arıyorum ve köpek havlıyor. Kuru kafa çıkıyor
Onu soruyorum bende fikir almak istedim şu an küs küs duruyorumTamam, ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Üzülerek bir yere varamazsınız.
Açıklaması ne? Bir özür vs. yok herhalde.Onu soruyorum bende fikir almak istedim şu an küs küs duruyorum
Kocanız yanınızdayken arasaniza bakın ekrana belki çocuk yanlış anlamıştır yada ben mi fazla iyimserimHanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Kavgalı olduğumuzda yapmış olabilir ama bir aydır hiç mi aklına gelmedi değiştirmek. Aramızda gayet iyiydi.Güldüm eşinizin seviyesizliğine ama sinirlerim bozulduğundan. Ya insanın hiç saygısı yoksa, çocuğumun annesi diye saygı göstermesi gerekiyor. Şaka yaptığını falan mı sanıyor?
Kavgalı olduğunuz da yapması da bence kabul edilebilir değil ki..Gerçekten çok saygısızca ya üzüldüm.Kavgalı olduğumuzda yapmış olabilir ama bir aydır hiç mi aklına gelmedi değiştirmek. Aramızda gayet iyiydi.
Açıklaması ne? Bir özür vs. yok herhalde.
Bana alenen köpek diyen biriyle devam etmezdim ben şahsen.
Hayır bir açıklama yapmadıAçıklaması ne? Bir özür vs. yok herhalde.
Bana alenen köpek diyen biriyle devam etmezdim ben şahsen.
Kesinlikle çok ergence ve kalitesiz bir davranışKavgalı olduğunuz da yapması da bence kabul edilebilir değil ki..Gerçekten çok saygısızca ya üzüldüm.
Şu anda küstük diye oğlum çok üzgünNe açıklaması olacak terbiyesiz ve saygısız bir hödük işte. Çocuğa yazık cidden nelere maruz kalmış.
Evet baktım doğru söylüyorKocanız yanınızdayken arasaniza bakın ekrana belki çocuk yanlış anlamıştır yada ben mi fazla iyimserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?