Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Yani daha konu sahibi de kırmak dökmek istemem diyor. Kırması dökmesi mi kalmış? Adam bir aydır sana hakaret edip gülüyormuş kıs kıs. Ay ben bile sinirlendim ta buradan. Sen arıyorsun herifi, akşama ekmek al diye, adam iki saniye önceki köpek sesine bıyık altından gülüp tamam diyor, düşünsenize.

Eşiniz normal de nasıldır size karşı? Sizi böyle kaydeden eşin, iyi , saygılı tavırlar sergilediğine inanamadim açıkçası.
İyi olan aranız, sizin sessiz sakin olmanıza mı bağlı acaba?
Genelde iyidir. Çoğu şeyi bana sorarak yapar sevdiğini hissettirirdi. Evimizde çok nadir ses yükselir. Evet belki de hep ben alttan alıyorum ama bunu göremiyorum bilmiyorum

Evet tam da olay bu hemde bir aydır üstelik biz gün içinde birbirimizi ararız ve sürekli mesajlaşırız

Şu anda küstük diye oğlum çok üzgün bende onun üzgünlüğüne üzgünüm

Bence dert edinmeniz gereken başka şeyler var burda. Annesine köpek diyen babayla büyüyen çocuk sizce nasıl bir insan olacak? O da kadınları aşağılayarak, birlikte olduğu kadını küçük görecek. Hödük babadan medeni insan yetişmiyor maalesef.

Tavsiyeniz nedir belki değişmek iyidir. Ama kişilik bu işte.
Tepkini güzel bi şekilde göstereceksin
İyi niyetinizi sessiz kalmamızı kullanıyor nasıl olsa bişey demez diyordur
Kişilik değişmez evet ama kendini de bu kadar değersiz görme
Aynı şeyi sen yapsan eşin ne yapardı

Ne yapardı hiç bilmiyorum ki. Benim bildiğim tek tepki konuşmamak. Normal hayatta da öyleyim hoşlanmadığım bir durum bir kişi olursa konuşmam artık.

Rosa hanım yazdığıma gülmeyin ama nasıl yapabilirim acaba.
Valla gülmeyeceğim, çünkü gülünecek bir şey yok ortada.
Ben olsam o köpek sesini duyar duymaz telefonu yedirmek suretiyle bir hesap sorardım.
Ama madem tarzım hiddetli değil diyorsunuz, o zaman gidip sorun madem bana nasıl bu şekilde hakaret edersin diye.
Boşanmayı düşünmüyorsanız tabi susun oturun, hiç hengameye gerek yok o durumda.

O kadar haklısınız ki…. Elimden geldiğince böyle bir şeye asla izin vermeyeceğim

Ne yapardı hiç bilmiyorum ki. Benim bildiğim tek tepki konuşmamak. Normal hayatta da öyleyim hoşlanmadığım bir durum bir kişi olursa konuşmam artık.
O zmn sessiz kalıp bekleyecen kocan anlayacak eğer anlarsa tabi
Yani başka bi seçenek kalmıyor

Aklım çok karışık bilmiyorum ne yapacağımı. Şu an değil konuşmak yüzünü bile görmek istemiyorum ki

Akşam eve gelince yanlışlıkla aramış gibi yap , sonra da bu ne de ? Sesini yükselterek , sonrasında şaka maka ık mık derse sen de ben seni kaliteli biri sanmıştım . Meğer kurt postuna bürünmüş eşekmişsin deyin . Bir daha böyle bir şey görmeyeceğim bak deyin . Hemen düzeltsin sizin önünüzde . Hadsiz şey . Düzeltmem vs derse de al kır o telefonu . Zaten size saygısı olmayan bir adam , inceldiği yerden kopsun.

Oğlum arabada ara deyince yaptım zaten hemen, sesi kısmaya çalıştı o arada ama duydum tabi

Kavgalı olduğumuzda yapmış olabilir ama bir aydır hiç mi aklına gelmedi değiştirmek. Aramızda gayet iyiydi.
Lütfen bu şekilde kafanızda normalleştirmeye çalışmayın. Ben kavga ettiğim insana bile bu hakareti yapmam kaldı ki aynı yatağa baş koyduğunuz insan bunu yapıyor. Bu çok ağır saygısızlıktır.

Ha konuşmak istemiyorum diyorsanız da eşinizi olarak kaydedin . Müzik sesini de osuruk sesi olarak ayarlayın . Koltuğun arasına sıkıştırın . Akşam eşiniz gelince ayyy ya telefonumu bulamıyorum bir çaldırsana deyin . Siz başka odaları arayın o telefon saklanan odayı arasın . Bulunca bu ne desin . Siz de umarım artık Üç beş cümle kurarsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…