- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Yani daha konu sahibi de kırmak dökmek istemem diyor. Kırması dökmesi mi kalmış? Adam bir aydır sana hakaret edip gülüyormuş kıs kıs.Bence de haklısınız, bunun için koca boşanır..Adam da sıfır saygı, kavga da yüzüne söylese saygısız dersin ama bu hem saygısız hem sinsi..Aramız iyiydi diyor konu sahibi, eşinin yüzüne gülüp arkasından böyle hakarete maruz bırakmak,boşanma sebebi bence de..
Siz böyle sustukça daha da zor olmuyor muEşimi engelledim telden. Açarsam olabilir evet ama ben öyle biri olamıyorum işte
Genelde iyidir. Çoğu şeyi bana sorarak yapar sevdiğini hissettirirdi. Evimizde çok nadir ses yükselir. Evet belki de hep ben alttan alıyorum ama bunu göremiyorum bilmiyorumEşiniz normal de nasıldır size karşı? Sizi böyle kaydeden eşin, iyi , saygılı tavırlar sergilediğine inanamadim açıkçası.
İyi olan aranız, sizin sessiz sakin olmanıza mı bağlı acaba?
Evet tam da olay bu hemde bir aydır üstelik biz gün içinde birbirimizi ararız ve sürekli mesajlaşırızYani daha konu sahibi de kırmak dökmek istemem diyor. Kırması dökmesi mi kalmış? Adam bir aydır sana hakaret edip gülüyormuş kıs kıs.Ay ben bile sinirlendim ta buradan. Sen arıyorsun herifi, akşama ekmek al diye, adam iki saniye önceki köpek sesine bıyık altından gülüp tamam diyor, düşünsenize.
Tavsiyeniz nedir belki değişmek iyidir. Ama kişilik bu işte.Siz böyle sustukça daha da zor olmuyor mu
Bence kırın artık bu adamı rica edeceğim.Evet tam da olay bu hemde bir aydır üstelik biz gün içinde birbirimizi ararız ve sürekli mesajlaşırız
Şu anda küstük diye oğlum çok üzgünbende onun üzgünlüğüne üzgünüm
Tepkini güzel bi şekilde göstereceksinTavsiyeniz nedir belki değişmek iyidir. Ama kişilik bu işte.
Rosa hanım yazdığıma gülmeyin ama nasıl yapabilirim acaba.Bence kırın artık bu adamı rica edeceğim.Kırmak vacip olmuş çünkü artık!
Ne yapardı hiç bilmiyorum ki. Benim bildiğim tek tepki konuşmamak. Normal hayatta da öyleyim hoşlanmadığım bir durum bir kişi olursa konuşmam artık.Tepkini güzel bi şekilde göstereceksin
İyi niyetinizi sessiz kalmamızı kullanıyor nasıl olsa bişey demez diyordur
Kişilik değişmez evet ama kendini de bu kadar değersiz görme
Aynı şeyi sen yapsan eşin ne yapardı
Valla gülmeyeceğim, çünkü gülünecek bir şey yok ortada.Rosa hanım yazdığıma gülmeyin ama nasıl yapabilirim acaba.
O kadar haklısınız ki…. Elimden geldiğince böyle bir şeye asla izin vermeyeceğimBence dert edinmeniz gereken başka şeyler var burda. Annesine köpek diyen babayla büyüyen çocuk sizce nasıl bir insan olacak? O da kadınları aşağılayarak, birlikte olduğu kadını küçük görecek. Hödük babadan medeni insan yetişmiyor maalesef.
O zmn sessiz kalıp bekleyecen kocan anlayacak eğer anlarsa tabiNe yapardı hiç bilmiyorum ki. Benim bildiğim tek tepki konuşmamak. Normal hayatta da öyleyim hoşlanmadığım bir durum bir kişi olursa konuşmam artık.
Aklım çok karışık bilmiyorum ne yapacağımı. Şu an değil konuşmak yüzünü bile görmek istemiyorum kiValla gülmeyeceğim, çünkü gülünecek bir şey yok ortada.
Ben olsam o köpek sesini duyar duymaz telefonu yedirmek suretiyle bir hesap sorardım.
Ama madem tarzım hiddetli değil diyorsunuz, o zaman gidip sorun madem bana nasıl bu şekilde hakaret edersin diye.
Boşanmayı düşünmüyorsanız tabi susun oturun, hiç hengameye gerek yok o durumda.
Anladı tabi.. ama ben iyi düşünemiyorum çünkü bir yandan farklı işlere odaklanmam gerekiyorO zmn sessiz kalıp bekleyecen kocan anlayacak eğer anlarsa tabi
Yani başka bi seçenek kalmıyor
Oğlum arabada ara deyince yaptım zaten hemen, sesi kısmaya çalıştı o arada ama duydum tabiAkşam eve gelince yanlışlıkla aramış gibi yap , sonra da bu ne de ? Sesini yükselterek , sonrasında şaka maka ık mık derse sen de ben seni kaliteli biri sanmıştım . Meğer kurt postuna bürünmüş eşekmişsin deyin . Bir daha böyle bir şey görmeyeceğim bak deyin . Hemen düzeltsin sizin önünüzde . Hadsiz şey . Düzeltmem vs derse de al kır o telefonu . Zaten size saygısı olmayan bir adam , inceldiği yerden kopsun.
Lütfen bu şekilde kafanızda normalleştirmeye çalışmayın. Ben kavga ettiğim insana bile bu hakareti yapmam kaldı ki aynı yatağa baş koyduğunuz insan bunu yapıyor. Bu çok ağır saygısızlıktır.Kavgalı olduğumuzda yapmış olabilir ama bir aydır hiç mi aklına gelmedi değiştirmek. Aramızda gayet iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?