Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Ne açıklaması olacak terbiyesiz ve saygısız bir hödük işte. Çocuğa yazık cidden nelere maruz kalmış.
Valla Cherry, bunun için koca boşanmaz diyecekler çıkacaktır.
Ama ben olsam boşardım. Niye biliyor musun? Bugün köpek der, yarın başka hakaretler gelir. Aradan saygı perdesi kalktıysa geçmiş olsun diyorum. Ki bir aydır böyle diyor, sistematik bir durum var ortada. Adam eşine köpek demekten keyif alıyor.
mevsimhepbahar ben durumun böyle olduğunu düşünüyorum.

siz hic esinizin telefonunu elinize almiyormusunuz nasil gormediniz cocugunuz gordu
hem bu nasil iyi bi evlilik bu kadar ki iki yuzlu esiniz

Kavgalı olduğumuzda yapmış olabilir ama bir aydır hiç mi aklına gelmedi değiştirmek. Aramızda gayet iyiydi.
Çocuk mu bu kavgalı olduğunuzda böyle şeyler yapsın, eşşek şakasından beter. Sevgili değilsiniz, evlisiniz; karı kocasınız farkında mı acaba? Ben şahsen kendimi tutamam, bağırır çağırır, bir şeyleri en başta da o telefonu kırardım. Uzun bir süre de konuşmazdım, aynı yatağa girmezdim.

Biz de komikliğine birbirimize hayvan videosu atıyoruz, ne bileyim boz ayı görürüm kocama atarım, o da maymun kedi falan atar da, bu espirisine ve aramızda şakalaşmadır. Buna ellerin ya da ileride çocuğumuzun şahit olmasına imkan yok. Direkt saygısızlık, arayınca eşşek, köpek sesi falan yok artık.

Ne olursa olsun insan eşini o şekilde kaydeder mi?
Ne kadar seviyesiz, küçük beyinli biri eşiniz.
Eve gelince eşinizi çaldırıp o sesi, resmi görüp telefonu atıp kırsaydınız keşke. Ben öyle yapardım sanırım. Konuyu sizin adınıza okurken bile sinirlendim.
Hoş bu eşinizin yaptığının bir karşılığı olmazdı ama.

Bağırıp çağırıp çocuklarımı kötü etkilemek istemiyorum. Zaten oğluma çok üzülüyorum

Bence de haklısınız, bunun için koca boşanır..Adam da sıfır saygı, kavga da yüzüne söylese saygısız dersin ama bu hem saygısız hem sinsi..Aramız iyiydi diyor konu sahibi, eşinin yüzüne gülüp arkasından böyle hakarete maruz bırakmak,boşanma sebebi bence de..

Eşinizin yaptığı çok büyük terbiyezislik
Niye tepkinizi belli etmediniz
Sizde onu bi hayvan adıyla kaydedin zil sesini de eşek koyun bakalım ne hissedicek

Gerçekten kırmak dökmek bağırmak hiç benlik şeyler değil.

Gerçekten kırmak dökmek bağırmak hiç benlik şeyler değil.
Eşiniz normal de nasıldır size karşı? Sizi böyle kaydeden eşin, iyi , saygılı tavırlar sergilediğine inanamadim açıkçası.
İyi olan aranız, sizin sessiz sakin olmanıza mı bağlı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…