- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
polikistik over geçebilecek bir hastalık değil aslında metabolik bir sendrom şikayetler için tedavi bebek düşünüp düşünmediğinize göre yapılıyor.. kilo bu hastalıkta çok önemli, fazla kilonuz var mı ?
Gel arkadaşım sarılalımBen de kist falan yok adetlerim düzenli ama saçım dökülüyor tüylenme aldı başını gidiyor hormonlarıma baktırıyorum ben de bir şey çıkmazsa epilasyona başlıyorum direk. Ama psikolojimin içine etti bu durum hiç sorma, seni çok iyi anlıyorum. Tedavin bittikten sonra sen de epilasyona başlarsın.
sekiz senedir pko hastasiyim ilk seneler cok umursamadim cunku adet duzensizligim ergenlik caginda normal dediler vs... fakat kilomda bir artis soz konusu olmaya basladi tuylenmem yoktu sonradan cene altimda basladi beni rahatsiz edecek kadar değil fakat bunun etkisini cok goren insanlar var sac dökülmeside yapiyor. dogum kontrol hapi ile tedavi görüyorum sekiz yildir o hapsiz malesef regli olmuyorum cok gec oluyorum. iki ay sonra dugunum var kara kara dusunuyorum bebek kismi beni endiselendiriyor malesef ... gebe kalmamiz zor kalsakta düşük riski cok fazla. doktorunuza danisin ve hemen tedavi olun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır hatta kilo bile verdim 1.65 boyuma göre 49-53 arası bişeydim en son tartıldığımda geçebilcek bir hastalık değil derken tedavisi yok mu yani ?
Sarılalım sıkı sıkı teletabişler gibiyapacak başka bişey yok galiba ama nereye epilasyona gidim çenemin altında tüğlenme oldu göbek çevrem desen simsiyah tuhaf bişey kıl desen değil ayva tüyü desen değil uzun siyah ama incecik epilasyondanda korkuyorum göğüsümdede oluştu küçücük siyah ayva tüğü gibi her bi yerdeki birbirinden farklı derdimden oturup ağlıycam
Anlattığın her şey pko yüzünden. Ben de yaşadım ama şu an geçti tamamen. Doktorun verdiği ilaçları kullanmadım. Civanperçemi kürü yaptım. 1 ay boyunca hergün civanperçemi çayı demleyip içtim. Sonra adetlerim düzene girmeye başladı. Bir daha doktora kontrole gitmedim. Ama muhtemelen kistler çok küçüldü ya da yok oldu bilmiyorum. Adet dönemim yaklaştıkça hala civan perçemi içmeye devam ediyorum.
bende ilaç kullanmak istemiyorum sağlıkçı olmama rağmen ilaçlara güvenmiyorum hele bekarım diye doğum kontrol hapı vericekler istemiyorum resmen hayatta soğudum erkek arkadşım hastalığımı bilmiyor zaten bu sinirim yüzünden mesafeli konuşuyor benimle erkek arkadaşımı çok seviyorum evlenmeyi düşnüyoruz gelecek yaz okulum bitiyor ama bu illet gebe kalmayada engel ondan bile ayrılmayı düşünüyorum ona kıyamam çünkü benim yüzümden evlatsız kalmasını istmemama ne deiyip bırakacam bilmiyorum üstelik bırakmakta istemiyorum belki iyileştikten sonra durumu anlatırım ama onu bu şekilde üzmek istemiyorum of yine melankoliğe bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?