Ben artık kafayı yedim ya 😞

Uyku eğitimi ile ilgisi yok ya ben uyku eğitimini de 2 kez başardı . Yine yaparım ama onunla ilgili bir durum değil var birşey çözemiyorum kara kara düşünüyorjm ne olabilir diye. Amin sağolun
Bir rahatsızlığı olsa sanırım gündüzde uyumazdı
Kırmızı ışık bebeklerd uyku kalitesini artırıyor
Bizede doktor söylemişti
Kullanıyoruz
Ne kadar etkisi var bilmiyorum ama
Bazukinin derin uyku seslerinimi dinletsen
Ayy herşeyi denemişsindir ama bunlarda aklında olsun
Bide bak benimki uyuyor ama ben öyle alışmışımki 18 ay uykusuzluğa hala ayaktayım:)
Komşu falan olsak getir ben bakayım sen uyu diyeceğim:)

Aslında iki gündür birşey fark ettim ben onda. Ek gıdaya başladığımızda yumurta alerjisi vardı,1 yaş sonrasında da azar azar denedim bir belirti görmeyince yumurta vermeye devam ettim. Neredeyse 3 aydır yumurta yediriyorum sabahları.
2 gün önce de bacağı kabardı ve o aklıma geldi. Yumurta yedirmediğim zaman uyuduğunu hatırladım yani daha rahat uyuduğunu. Bununla ilgisi olabilir mı acaba diye düşünüyorum. Yumurta vermiycem bakalım onunla ilgisi var mı diye. Alerji böyle mı geceleri uyutmaz mı?

S
Siz sanki alerjik bebeğim vardı yazdınız diye size sordum

Evet alerji uykuyu etkiler. Bana sormamissiniz ama

Hayata lanet etmek sizce şükretmek mi? Bir düşünün isterseniz. O çocuğu siz isteyerek yaptınız. Uyumadıgı günlerin olacagını bilerek ve isteyerek. Şimdide isyan etmeyin. Siz bir tane ben iki tane bakıyorum. Yinede sizin yazdıgınız gibi hayata lanet etmedim.

Her cocuk bir degil işte
Böyle dusunerek kendınızı demorolize etmeyin.

Daha çok ver. Gece maması yap. Doyurucu pekmezli falan tarifler var. Bebekler uyanmasın diye. İyice doyduğumdan emin ol. Yatmadan önce banyo yaptır. Birde rutini olsun. Hep aynı saat, yatmadan önce hep aynı şeyler ayni klasik müzik gibi. Gündüz az uyuması ile ilgisi yokmuş uyku uykuyu çağırırmış.

Sabah 5 de uyuyup 7 de uyandım! Ben bunu her gece yaşıyorum. Sizi bilmem ama ben geriliyorum çocuğuma lanet etmedim. Sizce benim hayatım bundan mı ibaret ayrıca? Gündüz sizce ben bütün gün lanet okuyup gergin mı geziyorum çocuğa hiç mo güzel söz söylemiyorum size göre? Size göre benim anneliğim bu yazıdan mı ibaret??

Evet alerji uykuyu etkiler. Bana sormamissiniz ama☺
Siz miydiniz yazan valla kafa kalmadı ki 5 de uyuduk
Ben yumurtayı kestim bakalım düzelecek mı bu durum. Çünkü tatile gitmiştik orda yemediği için tatil boyunca uyudu eve geldik yine düzeni bozulmuştu.

Jameya bu cocuga bu kadar aydır bır adam akılı doktor bakmadı mı?
Sutten kesme konusunda yardımcı olabılırım ,sanırım 1.5 ay fılan oldu ben keselı suanda 20 aylık tam

Arkadaşım Allah yardımcın olsun öncelikle,
Analık kolay değil bu yüzden cennet ayaklarımızin altında
Yardım isteyebilecegin kimse yok mu annen eşin en azından çekinme yardım için onun da evladı sonuçta
Nacizane tavsiyem bu günleri atlatmış 10 ve 5 yaşında delikanlı annesi olarak
Birincisi gündüz yor oyunlar oyna
İki iyice doyuyor mu akşam ackende uyunmaz
Üçüncüsü uyku saati geldimi asla ve asla ışık acma, çit bile çıkarma piş piş en fazla
Sana da bağırıp sertçe yatağa arsalar korkudan sabahlarsin unutma
Sakince yaklaşmak yanında yatırmak belki korkuyor kokuna ihtiyacı var
Belki rahatsiz ağrısı var
Zeytinyağini ilitip güzel bir masaj iyi gelebilir diye düşünüyorum
Size mışıl mışıl uykular dilerim

Sutten kesme konusunda yardımcı olabılırım ,sanırım 1.5 ay fılan oldu ben keselı suanda 20 aylık tam
Bakmadı değil ben kendi doktoruna her götürdüğümde hiç bir sorunu yok dedi. Dişler bu zamana kadar çok etkiledi. 1 yaşından sonra yumurta yedirmeye başladım bi ara güzel uyuyordu son 3 aydır köpek dişlerin çıkmaya başladı böyle oldu. Onları çıkarttı yine uyumadı. Önceden de sık uyanıyordu ama bu sefer başka ya sabahlıyoruz bildiğiniz 5 e kadar uyutmaya çabalıyorum.
Yumurta alerjisi vardı ek gıdaya başladığımda 14 aya kadar vermesin. Sonra denedim azar azar birşey olmamıştı şimdiye kadar verdim. 3 aydır her sabah yiyor ve 3 aydır geceleri böyle. Acaba diyorum o etkiler mı?

Hepsini yapıyorum hepsini her gün rutinlerini tekrarlayım uyku vaktini geçirmiyorum. İnanın sakin olduğum günler de böyle. Kimsem yok eşim var o yardımcı oluyor ama ona verdiğim zaman daha da fazla uzuyor uyuması. Dün 2 saat uğraştı uyutamayınca yine aldım ve sabaha kadar uyutmaya çalıştım. En son 5 de uyudu. Evet zor elbette zor biliyorum ama hergün de böyle olmamalı. Hadi diş dönemi neyse de bitmiyor düzelmiyor bğyğdükçe daha da uykusu bozuluyor bu beni üzüyo. Düzelecek diye bekledikçe daha da beter oluyo

Emzirmiyorum bu arada gece yatmadan biberon veriyorum. Sonra zaten sabaha kadar ya 1 kez tekrar veriyorum emmiyo bazen. Emmeyle de alakalı değil

S

Siz sanki alerjik bebeğim vardı yazdınız diye size sordum
Kolik bebeğim ama doğru yerden geldiniz yumurta alerjisi bizdede var
Sorun oda olabilir
Bendede olduğu için biliyorum
Böyle insanı gıcık eden içten bi kaşınma olur ya öyle oluyor
Aşırı rahatsoz edici
Kes bence
Bi dene bakalım

Oğlum 24 aylık hala aynı kızım da aynıydı sevmiyorlar uykuyu, aksine öyle özledim ki şöyle deliksiz uyumayı meğer uykuda özlemiyormuş zombi gibi dolanıyorum hep Allah yardımcınız olsun demeye geldim size de

2 gün oldu kestim ama bi düzelme bişey yok dün 5 e kadar uğraştım. Bugün yine yine yine uyumuyor.

Deliksiz uyumak değil artık istediğim. Hiç uyumuyorum Hiç sabah 5 e kadar uyumadım yine dün bu öyle bişey değil ya bu uyku sevmemek değil.

Gerçekten deliricem ya. Yarın doktora götürücem ama kendimi öyle çaresiz öyle köyü hissediyorum ki. Beynim patliycak gibi gözlerimi kapatamıyorum uyanıyo sürekli yanında da yatırsam uyanıyo yerinde de. Ne bu böyle ya diş dedim ne zamandır bitmiyor resmen işkence gibi saat başı uyansa geri uyusa diye dua edecek oldum. Kafayı yiycem artık

Deliksiz uyumak değil artık istediğim. Hiç uyumuyorum Hiç sabah 5 e kadar uyumadım yine dün bu öyle bişey değil ya bu uyku sevmemek değil.
Çok zor içinde bulunduğunuz durum ne diyim bilemedim ki sizinki hiç uyumamaya dönüşmüş bizde öyleydik bu ara yeni düzeldik gibi ama 1 haftadır çocuklar hastaydı ne uykum kaldı ne bişey sabahlıyoruz sürekli bazen eşim işe gidebilmek adına artık salona atıyor kendini garibim yoksa oda mahvoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…