- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Kaç defa denedim başarılı olamıyorumSiz de onunla ilgilenmeyin. Yaptiklarini, soylediklerini umursamayin
Bu arada yaptığı hoş değil tabii ki. Ama mesela eşimin tek sırdaşı babasıdır. Babasından başkasına derdini anlatmaz. Ben annemle dostlarımla kuzenlerimle burada yüzlerce binlerce kadınla defalarca konuşup ancak rahatlıyorum. Eşimde bazen babasına anlatsa sorunlarımızı bu şekilde bakar daha sakin olurum.Sorunlarınızı bilmiyorum ama sürekli annesi ile paylaşan birisi olsa haksız bulurdum eşinizi. Siz haklı olsanız bile sürekli evde huzursuzluk ve tartışma hali varsa eşiniz de bu durumdan bunalıyordur tabii ki. Bizler arkadaşlarımızla komşumuzla konuşup bir rahatlıyoruz ama erkekler evlerinin içini pek arkadaşlarına vs anlatmıyorlar. Muhtemelen çok bunaldığı bir zamanda annesine anlatmıştır. Birçok erkeğin tek yakını annesi oluyor çünkü. Zaten ilk defa yapmış eşiniz yarın karşınıza alıp rahatsız olduğunuzu anlatırsanız bence anlar.
Sorunlarınızı bilmiyorum ama sürekli annesi ile paylaşan birisi olsa haksız bulurdum eşinizi. Siz haklı olsanız bile sürekli evde huzursuzluk ve tartışma hali varsa eşiniz de bu durumdan bunalıyordur tabii ki. Bizler arkadaşlarımızla komşumuzla konuşup bir rahatlıyoruz ama erkekler evlerinin içini pek arkadaşlarına vs anlatmıyorlar. Muhtemelen çok bunaldığı bir zamanda annesine anlatmıştır. Birçok erkeğin tek yakını annesi oluyor çünkü. Zaten ilk defa yapmış eşiniz yarın karşınıza alıp rahatsız olduğunuzu anlatırsanız bence anlar.
Ilk defa paylaştı ve çok yaralandım. Artık çabalamaktan yoruldum.. ilgisizlik diz boyu.. sevgisinden bile süphe etmeye başaldımSorunlarınızı bilmiyorum ama sürekli annesi ile paylaşan birisi olsa haksız bulurdum eşinizi. Siz haklı olsanız bile sürekli evde huzursuzluk ve tartışma hali varsa eşiniz de bu durumdan bunalıyordur tabii ki. Bizler arkadaşlarımızla komşumuzla konuşup bir rahatlıyoruz ama erkekler evlerinin içini pek arkadaşlarına vs anlatmıyorlar. Muhtemelen çok bunaldığı bir zamanda annesine anlatmıştır. Birçok erkeğin tek yakını annesi oluyor çünkü. Zaten ilk defa yapmış eşiniz yarın karşınıza alıp rahatsız olduğunuzu anlatırsanız bence anlar.
Ilk dega u durumu yaşıyorum. Bizim problemlermizi hep evde kalırdı kimse taşımazdı. Başlayınca gerisi gelir gibi geldi bana. Iyi hissetmiyorumBu arada yaptığı hoş değil tabii ki. Ama mesela eşimin tek sırdaşı babasıdır. Babasından başkasına derdini anlatmaz. Ben annemle dostlarımla kuzenlerimle burada yüzlerce binlerce kadınla defalarca konuşup ancak rahatlıyorum. Eşimde bazen babasına anlatsa sorunlarımızı bu şekilde bakar daha sakin olurum.
Sert tepki verdim. Artık tanıyamıyorum zaten. Geri adım atmıyor hiçbir şekilde. Konuşalım halledelim diyorum uyudu ben ağladımEvet söyledim çünkü beni çok sinirlendirdin mi?
o zaman ben de çok sinirlenince aileme anlatayım madem yapılanı meşru kılıyor, o halde sorun olmaz değil mi? Diyin bence.
Bazen bazıSert tepki verdim. Artık tanıyamıyorum zaten. Geri adım atmıyor hiçbir şekilde. Konuşalım halledelim diyorum uyudu ben ağladım
Keşke bir danışmandan yardım alsanız. Eşiniz istemez ise önce kendiniz gidin. Bu bile çok fayda sağlayacaktır. Bazen sadece kavga oluyor karşı taraf asla anlamıyor. Oda kendisini kapatıyor artık bu kavgalardan sıkılıp büyük ihtimalle dinlemiyor bile sizi.Ilk defa paylaştı ve çok yaralandım. Artık çabalamaktan yoruldum.. ilgisizlik diz boyu.. sevgisinden bile süphe etmeye başaldım
Sevgisinden şüphe ediyorum dermişsiniz ama bence şüpheye yer yok.Konuşalım halledelim diyorum uyudu ben ağladım
Siz de aynısını annesine söyleyin bence.. oğlunu şikayet edin o zaman. Senin oğlun da böyle böyle yaptı diye..herkese merhaba
Kendimi çok çaresiz ve yanlız hissediyorum.
Herzaman eşimin ilgisizliğinden yakınırdım bu durum değişmedi hala devam ediyor.
fakat bu sefer farklı birşey oldu.
Eşim ilk defa ve ilk defa aramızda geçen bi polemiği kayınvalidemle paylaşmış beni suçlu göstererek. Kayınvalidem bu konuyu aile arasında dile getirdi eşim yokken. Eşime sordum onayladı söyledim dedi.. beni çok sinirlendirdin dedi.
Ilk defa bu hareketi yaptı. Ben küçük düştüm. Yaralandım diyebilirim. Kendimi berbat hissediyorum. Ben ağlarken eşim arkasını döndü uyuyor şuan. Çok kötüyüm. Bana hiç sabrı yok. Bana belince herşey masraf.
Kendimi çaresiz ve yanlız hissediyorum şuan
Size yazmak istedim
Çok teşekkür ederim şimdiden
Aynen öyle yaptı... yoo hayır ama ilk defa bu kadar duyarsız ve şikayet edecek kadar sinirlendiğini söylüyorBunca yılda ilk kez mi çok sinirlendi?
Konuşalım demenize rağmen sırtını dönüp yattı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?