- 11 Ekim 2017
- 142
- 103
- 53
- 37
- Konu Sahibi boyozsever35
-
estağfurullah :)ben de nişanlandınız da herkes duysun diye ''ben artık nişanlıyım'' diye konu açıyorsunuz sandım içimden ne görgüsüz kız dedim pardon (içim fesat)
ben nişanlımı seviyorum ihanet falan etmedim dikkat edersiniz ki..Siz niye hala onu unutamamisken başka biriyle sozleniyorsunuz. Sizin yaptığınıza ne denir?
ben durumdan rahatsızlığımı yazdım ama ahlak bekçiliği vol 2 siniz sağ olun.şuanki nişanlınıza üzüldüm ben hala eski sevgilinizle saklambaç oynuyor gibisiniz. bence kafanızda da bitirip önünüze bakın.
niye ki sizde evlenince evlendim sonunda diye konu açarsınız sonuçtaben de nişanlandınız da herkes duysun diye ''ben artık nişanlıyım'' diye konu açıyorsunuz sandım içimden ne görgüsüz kız dedim pardon (içim fesat)
ben durumdan rahatsızlığımı yazdım ama ahlak bekçiliği vol 2 siniz sağ olun.
Ben evlenince daha KK'ya girmem heralde, ne işim var artık evli barklı kadınımniye ki sizde evlenince evlendim sonunda diye konu açarsınız sonuçta
Takip edilmekten de pek rahatsız olmamissiniz sanırım.ben nişanlımı seviyorum ihanet falan etmedim dikkat edersiniz ki..
teşekkür ederimYakında mesaj falan da atar size.klasik kişiliksiz erkek hareketi.asla ama asla muhatap olmayın.nisanlinizla mutluluklar dilerim
hadi ya nerden anladın bak ben itiraf edemiyorumdum medyum hanım duygularımı dile getirdiğiniz için teşekkür ederimTakip edilmekten de pek rahatsız olmamissiniz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?