Ben artık nişanlıyım...

boyozsever35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
142
103
53
37
çok seviyordum, deliler gibi aşıktım geziyorduk tozuyorduk yiyip içip eğleniyorduk çok bağlandım. sakalları gülüşü sesi huzurdu tam anlamıyla ama sonra.... bir soğukluk hissettim bi gün ne olduğunu sordum başta bi şey yok dedi. sonra kedisi anlattı annesi istemiyormuş beni ayrıldık. maf oldum sigaraya içkiye sardım. geceler boyu ağladım içtim uyudum. çok zayıfladım 2 sene geçti üzerinden, tekrar buluştuk bi şekilde barıştık sonra aradım açmadı aradım aradım aradım açmadı sonra mesaj geldi bi daha beni arama diye yıkıldım. biraz zaman geçti bi erkek arkadaşım oldu. sevdim onu bana çok değer verdi,sözlendik mutluyuz. oda sözlendi bi kızla. yeni öğrendim annesinin beni istemediği falan yokmuş GÜVENMEYİN.. üstelik daha yazmadığım bunca şeye rağmen geçen gün ben işe gelirken arabasıyla arkamdan takip etti.. neden yapılır böyle bir şey neden bu şerefsizlik...

Siz yolunuza bakın. Canı isteyince gelip istemeyince giden kırıp dökmekten çekinmeyen insanlardan uzak durun.

şuanki nişanlınıza üzüldüm ben hala eski sevgilinizle saklambaç oynuyor gibisiniz. bence kafanızda da bitirip önünüze bakın.

Yakında mesaj falan da atar size.klasik kişiliksiz erkek hareketi.asla ama asla muhatap olmayın.nisanlinizla mutluluklar dilerim

ben de nişanlandınız da herkes duysun diye ''ben artık nişanlıyım'' diye konu açıyorsunuz sandım içimden ne görgüsüz kız dedim pardon (içim fesat )
niye ki sizde evlenince evlendim sonunda diye konu açarsınız sonuçta

ben durumdan rahatsızlığımı yazdım ama ahlak bekçiliği vol 2 siniz sağ olun.

ben burda ahlak bekçiliği yapmıyorum yapacağım en son şeylerden biri olur hatta.

konudan rahatsız olsam ben sinirli bir şekilde "adam peşimi bırakmıyor" tarzında yazardım. siz melankolik şekilde anlatmışsınız. GÜVENMEYİN yazmışsınız demekki yaranız hala duruyor. ben buna istinaden yazdım. çok rahatsız olsanız bence çok çok daha kötü yazardınız ama bilmiyorum eğer yanlış anladıysam okumamış sayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…