- 3 Eylül 2015
- 474
- 869
- 33
- 33
- Konu Sahibi boyozsever35
-
Size medyum hanımdan bı tavsiye o zaman bir adamla sözlüyken başka bir adam için aglamayin. Aslında daha doğrusu birini hala severken başka biriyle sözlenmeyin.hadi ya nerden anladın bak ben itiraf edemiyorumdum medyum hanım duygularımı dile getirdiğiniz için teşekkür ederim
Eloş yemin ederim evlenmeni iple çekiyorumBen evlenince daha KK'ya girmem heralde, ne işim var artık evli barklı kadınım
bana bak kimse için ağlayan yok başkasını severken başka biriyle sözlenen de yok ayrıca sana akıl danışan hiç yok, sevilmediğin için kıskandın mı annem sen ?Size medyum hanımdan bı tavsiye o zaman bir adamla sözlüyken başka bir adam için aglamayin. Aslında daha doğrusu birini hala severken başka biriyle sözlenmeyin.
kesinlikle.neden diye sorma doymuyor gözü senin gibi iki kız olsa onlarıda idare etmeye calısır sakın aklını bulandırma
Bu kadar sinirlenmenizin sebebi haklı olmam mı? Size akıl vermek için değil zaten, sadece bazı insanların başka insanları kullandığını görünce canım sıkılıyor.bana bak kimse için ağlayan yok başkasını severken başka biriyle sözlenen de yok ayrıca sana akıl danışan hiç yok, sevilmediğin için kıskandın mı annem sen ?
NoktaSize medyum hanımdan bı tavsiye o zaman bir adamla sözlüyken başka bir adam için aglamayin. Aslında daha doğrusu birini hala severken başka biriyle sözlenmeyin.
sinirlenmemin sebebi hala bu kadar düz mantık insan var mı bu devir de diye düşünmem tatlım. ben nişanlımı çok seviyorum kimse kimseyi kullanmıyor sen kendi işine bak hadi. al eline de bi kitap oku anlama kabiliyetin gelişsin.Bu kadar sinirlenmenizin sebebi haklı olmam mı? Size akıl vermek için değil zaten, sadece bazı insanların başka insanları kullandığını görünce canım sıkılıyor.
sen kesin öyle yap dinle medyum ablanı.
Ek olan -de kendisinden önce gelen kelimeye bitişik yazılır. Bu durumda "devirde" şeklinde yazmak gerekir.sinirlenmemin sebebi hala bu kadar düz mantık insan var mı bu devir de diye düşünmem tatlım. ben nişanlımı çok seviyorum kimse kimseyi kullanmıyor sen kendi işine bak hadi. al eline de bi kitap oku anlama kabiliyetin gelişsin.
yazım kurallarından bahseden olmadı sana ama konuşmayı hele gereksiz konuşmayı çok sevdiğin kesinEk olan -de kendisinden önce gelen kelimeye bitişik yazılır. Bu durumda "devirde" şeklinde yazmak gerekir.
Bence de kitap okumak lazım.
Tamamsen kesin öyle yap dinle medyum ablanı.
Tam ciddiye alcam bana bir gülme geliyor.yazım kurallarından bahseden olmadı sana ama konuşmayı hele gereksiz konuşmayı çok sevdiğin kesin
allah allah deminden beri laf yetiştiriyodun söylüyecek bi şey mi bulamadın acaba çık git hadi konumdan adımı da unutma konularıma cevap verme....Tam ciddiye alcam bana bir gülme geliyor.
gerçekten mantıklı insanlar varmışKadın hırslanmış doğal olarak içini dökmüş,başlamışsınız yine ''birini unutmadan öteki bla bla bla''.
Ne var yani kadın belli ki hırslı ben olsam ben de hırslanırım,biri benimle sürekli kedi fare gibi oynasaydı,canımı yaksaydı ben de canını yakmak isterdim.Görünce de sinirlenmiş olamaz mı,yok illa arabesk şeyler mi olmalı bırakın Allah için ya...
Boşver konu sahibi sen cevabını konu içinde vermişsin zaten,hayatına bak sen.
Söyleyecek şeyler var ama seviye yerlerde. Bu arada konudan ben istersem çıkarım.allah allah deminden beri laf yetiştiriyodun söylüyecek bi şey mi bulamadın acaba çık git hadi konumdan adımı da unutma konularıma cevap verme....
kimin seviyesi nerde belli ettiğin için sağ ol. yorum yapman istenilmediği halde yüzsüzlüğünle cevap veriyorsun ve seviye muhabbeti yapıyorsun acaba ufak bi çocuk kendi kendine eğleniyor mu zira yetişkin biriysen senin için çok üzüldüm.Söyleyecek şeyler var ama seviye yerlerde. Bu arada konudan ben istersem çıkarım.
Canım sen kendine üzül. Şu an boşum takılıyorum burda. Birazdan kalkcam unutur giderim ama bu senin hayatın. Üç kişilik aşk hayatında mutluluklar.kimin seviyesi nerde belli ettiğin için sağ ol. yorum yapman istenilmediği halde yüzsüzlüğünle cevap veriyorsun ve seviye muhabbeti yapıyorsun acaba ufak bi çocuk kendi kendine eğleniyor mu zira yetişkin biriysen senin için çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?