• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

Benim de teshisim bu, cocuk net bir adim, belli etme bekliyor sankim.

Valla ben tenhada kistirmaktan yanayim tabi :23: :23::23:

Bak konu sahibesi, bak guzel kardesim benim...........sen bir sey yapmazsan , bu is iyi kotu bir sonuca ulasmayacak, anliyor musun ? Ne desek yapamam dedin be kuzum :21: Gel yaz su mektubu :21:

Suna ne dersin peki:
Buna diceksin ki artik gorusmemiz, arkadasca da olsa konusmamiz dogru degil. O da dicek ki, neden. Sen de diceksin ki, insanlar dedikodu yapiyorlar, beni sevdigini soyluyorlar, seni sevdigimi soyluyorlar . Burdan sonra saskina donen herifin tepkisine bakicaksin :23:

Bunu yaparım işte :)
Annemi bahane etsem olur mu :) Çünkü hep eve bırakıyor, hep beraber geziyoruz, fotoğraflarımızı görüyor diye bizi sevgili sanıyor .
Desem ki " ben annemi arkadaş olduğumuza inandıramıyorum, boş yere sıkıştırıyor beni. bir şey yok dedikçe gizlediğimi sanıyor" falan desem ? Yalan da değil :)

Ahhahaha bayildim sana :1:

Kac yasinda oldu bunlar ? Kiminle evlendin bir de, bu herif degil sanirim?

Yemesin beni, madem hoslanmiyor, niye onca vakit gecirmis? Gitsin hoslandigi biriyle vakit gecirsin o zaman.

ya 19- ya 20 yaşındaydım. yok cnm aynı adamla evlenmedim benimle ilgilenen ve adam gibi beni sevdiğini söyleyen biriyle evlendim çok şükür:16::16:

Annemi bahane etsem olur mu :) Çünkü hep eve bırakıyor, hep beraber geziyoruz, fotoğraflarımızı görüyor diye bizi sevgili sanıyor .
Desem ki " ben annemi arkadaş olduğumuza inandıramıyorum, boş yere sıkıştırıyor beni. bir şey yok dedikçe gizlediğimi sanıyor" falan desem ? Yalan da değil :)

Vallahi olur. Arkadaslarimiz konusuyor, kizlar dedikodu yapiyorlar da diyebilirsin. Sasirirsa da bir de "biz neyiz" patlat, tam olsun.:34:

Gazan mubarek olsun o zaman, goster kendini, sonuctan bizi de haberdar etmeyi unutma :21:

Son düzenleme:

hah bak bu iyiymiş ama terste tepe bilir cnm demedi deme işin içine aile karışınca iş ciddiye mi biniyor acaba diye düşünebilir. erkeklerin beyni farklı çalışır çünkü:31:

cesaretle alakası yok aslında cnm utangacım demişsin ya senin duygularınla oynuyor gibi düşün tek taraflı olduğunu anlayınca içi çok acıyor insanın kimse kimse aşık değilse bu kadar yakın olamaz arkadaş gibi seviyorum ayakları boş laflar resmen oyun oynuyor erkekler sen benim gibi direk seni seviyorum deme benimki biraz aptallık oldu küçük düşürdüm kendimi tabi serde küçüklük vardı şimdi daha olgun düşünüyorum. bence biz neyiz diye sor korkma aramızdaki bu yakınlık nereye gidecek nereye varacak diye sor ya da diğer kızların dediği gibi kendini çek birazcık uzak dur ne oldu diye sorarsa ya sevgili değiliz bişi değiliz ne bu samimiyet bana karşı bir şey mi hissediyorsun falan diyebilirsin. hiç çekinme cnm söyle ilerisi için nasıl davranman gerektiğini bilirsin...

doğru söylüyorsun aslında.
Herkes kendini bi geri çek dedi bence de doğru aslında. İlla ki sorcak ne oldu diye. O zaman söylerim madem bu samimiyet arkadaşlık için fazla diye .

Bunu kesinlikle yapmalısın.:6:

sonuçlardan bizi de haberdar et. :3:

doğru söylüyorsun aslında.
Herkes kendini bi geri çek dedi bence de doğru aslında. İlla ki sorcak ne oldu diye. O zaman söylerim madem bu samimiyet arkadaşlık için fazla diye .

aynen cnm başkalarına sevgilim diyecek kadar ileri gittiğine göre o da sana karşı boş değil ama arada bişi olmadan bu kadar yakın davranması da hoş değil erkek olarak ya sana sevdiğini söyleyecek ya da seni kaybetme korkusu yaşaması lazım sen ilk geri çek kendini mutlaka merak edip soracaktır:34:

Vallahi olur. Arkadaslarimiz konusuyor, kizlar dedikodu yapiyorlar da dieybilirsin. Sasirirsa da bir de "biz neyiz" patlat, tam olsun.:34:

Olur mu :) dün de eve bırakırken annem balkondaydı, konuştular zaten bir süre. Şüphelenmez de hemen bahane olduğundan :) Bütün arkadaşlarımız ortak, arkadaş bahane edersem inandıramayabilirim diye düşündüm :)

hah bak bu iyiymiş ama terste tepe bilir cnm demedi deme işin içine aile karışınca iş ciddiye mi biniyor acaba diye düşünebilir. erkeklerin beyni farklı çalışır çünkü:31:

onun bilmediği arkadaşlarım olsa onlar konuşuyorlar derim de yok diye mecbur annemi bahane ediyorum :) Gerçi doğru korkadabilir :)

Bunu kesinlikle yapmalısın.:6:

sonuçlardan bizi de haberdar et. :3:

Yapıcam yapıcam :) Ama bir hafta kadar görüşemicez, ailesinin yanına gitti. Kendimi geri çektiğimi anlaması uzun sürebilir :) Gerçi bu süre içinde arayıp sormıcam :)

aynen cnm başkalarına sevgilim diyecek kadar ileri gittiğine göre o da sana karşı boş değil ama arada bişi olmadan bu kadar yakın davranması da hoş değil erkek olarak ya sana sevdiğini söyleyecek ya da seni kaybetme korkusu yaşaması lazım sen ilk geri çek kendini mutlaka merak edip soracaktır:34:

Karar verdim yapıcam bunu :)

Eee ne zaman soyliceksin bu planini peki ben merak ederim simdi :27: hergun gorusuyomusunuz buaralar

Açılmamamın en büyük sebebi yakın arkadaş olmamız. Çünkü ben onu çok iyi tanıyorum, düşüncelerini söyleme konusunda ne kadar rahat bir insan olduğunu biliyorum.
Bu kadar zaman söylemediyse, yoktur bir şey diye düşünüyorum.

Söyleyip reddedilirsem gururumu kaybederim diye düşünmüyorum.
Ama ister istemez hep aynı ortamda olacağım biri olduğu için söyleyemiyorum.
Eğer ki reddedilirsem aynı ortamda bulunmak istemem çünkü.

Canım ben sana açıl demiştim. Seven bir erkek ne kadar düşüncelerini söylemekten çekinmesede bu konuda çekinebilir. Kendimden örnek verdim sana, benimkide çok rahattır fikirlerini çekinmez söyler ama bana açılamamış 2,5 yıl. Söyle ya bi gün kıskanıyorum seni de. Konuşmanın devamında benle ol de, ben arkadaşlıktan öte dişünüyorum de be olacak? Bak bende vazgecıyorum demiştim sonra düşündüm öylede böylede uzaklaşıcam ondan, sonra bi cesaretle açıldım. Yap bunu ya o bu kadar şey yaparken belkide senden bişey görmediği için kaybetmekten korkuyo.. Ben kıskanıyorum dediğimde bile bana karşılık vermemişti. Düşün yani.. Biraz cesaret zor değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahım sende kendimi görüyorum :) kaybetmekten korkan adam bu konuşmayada bişey bulur. Benim annem her gün sorardı bu cocuk ne alaka diye. Ve söylerdim annem bizi sorup duruyo kadın sevgiliiz falan sandı heralde diye o da şakayla karışık "söyle annene saklasın seni çeyizini hazırla yoksa çeyizsiz almam evde kalırsın" derdi. Ee yine ortada bişey yoktu:) sen söyle bak ciddiyim. Korkma;)

Son düzenleme:
Canım ben sana açıl demiştim. Seven bir erkek ne kadar düşüncelerini söylemekten çekinmesede bu konuda çekinebilir. Kendimden örnek verdim sana, benimkide çok rahattır fikirlerini çekinmez söyler ama bana açılamamış 2,5 yıl. Söyle ya bi gün kıskanıyorum seni de. Konuşmanın devamında benle ol de, ben arkadaşlıktan öte dişünüyorum de be olacak? Bak bende vazgecıyorum demiştim sonra düşündüm öylede böylede uzaklaşıcam ondan, sonra bi cesaretle açıldım. Yap bunu ya o bu kadar şey yaparken belkide senden bişey görmediği için kaybetmekten korkuyo.. Ben kıskanıyorum dediğimde bile bana karşılık vermemişti. Düşün yani.. Biraz cesaret zor değil.

Açılamıyorum ki :50:
Oyunlar yapmak da istemiyorum ama cesaretimi de toplayamıyorum.
Kaybetmekten de korkuyor olabilir ama benim de elimden gelmiyor. Geceden kararlaştırıyorum, bu sefer söylicem diyorum.
Hatta bazen konu oralara gelince "heh işte tam zamanı" diyorum. Ama olmuyor, susup bakıyorum öyle :17:

Allahım sende kendimi görüyorum :) kaybetmekten korkan adam bu konuşmayada bişey bulur. Benim annem her gün sorardı bu cocuk ne alaka diye. Ve söylerdim annem bizi sorup duruyo kadın sevgiliiz falan sandı heralde diye o da şakayla karışık "söyle annene saklasın seni çeyizini hazırla yoksa çeyizsiz almam evde kalırsın" derdi. Ee yine ortada bişey yoktu:) sen söyle bak ciddiyim. Korkma;)

Gerçi o da doğru. Bunu söylesem de bir şey değişmez şakaya vurur :)
Bana mı söyletecek illa ya , çok çekiniyorum :)

Açılamıyorum ki :50:
Oyunlar yapmak da istemiyorum ama cesaretimi de toplayamıyorum.
Kaybetmekten de korkuyor olabilir ama benim de elimden gelmiyor. Geceden kararlaştırıyorum, bu sefer söylicem diyorum.
Hatta bazen konu oralara gelince "heh işte tam zamanı" diyorum. Ama olmuyor, susup bakıyorum öyle :17:

Ahh ahh işte konu biraz açılınca hemen söliceksin. Öyle kendini çekmekle falan olmaz. Sende artık açık açık bişileri söylemen lazım. Konusurken söyle mesajla kolay olur yaz gönder. Önce yol yap ufaktan. Sonra baktınki konuyu kapamıyo açıl. Bak benimki "seninle olmak istiyorum" diyene kadar kaçtı. Hatta bana demiştiki "önünde bi deniz var, yüzmekmi istiyosun yoksa artık çıkım diyomusun?" Bende "yoruldum yüzmekten" dedim ve "hadi çık artık" dedi. Bu gbi üstü kapalı konusabilirsin. Işık gördüğün anda söyle.

Back
X