Ben artık vazgeçtim

Demem lazım biliyorum . yüzyüzeyken olmaz ama mesajla bi ihtimal yapabilirim. gerçi bir mesaj yazıyorum göndermeden önce 10 kere değiştiriyorum :)

daha önce hikayenin birebir benzerini yaşamış biri olarak söylüyorum, git söyle olmayacaksa olmasın çünkü böylesi inan daha fazla insanı yoruyor, tek çıkar yol açık açık söyleyeceksin ben bu şekilde yapamıyorum böyle böyle diye

Bende diyorum ama dinlemiyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende diyorum ama dinlemiyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dinliyorum dinliyorum hepinizi dinliyorum :)
ama korkaklık da başa bela işte :)

Sonunda bir şeylere karar vermişsin bu bile güzel bir adım
Arkadaşların dediği şeyi yap bakalım şu annem soruyo mevzusunu bakalım ne olacak :=)
Ya korkunun ecele bir faydası yok baloon cesaretli olmalısın
Bir çılgınlık yap bir delilik yap ne olacak sanki dünyanın sonumu

Delilik yapma fikri bile beni nasıl heyecanlandırıyor var ya :)
Birazcık ya, birazcık cesaretim olaymış ne olurmuş sanki.

Annem konusunda ne dicek çok merak ediyorum ama yukarda da yazdığım gibi şakaya da vurabilir. Görücez bakalım.

Hayırlısı olsun ya en azından aranızda bu konu bir kez olsun dillendirilmiş olacak şimdi bekle 1 hafta

illa arada bir teklif bir açılma mı olmalı ki
sen de ona onun sana davrandığı gibi davran bir bakmışsın sevgilisiniz işte

gökhan tepe nin bir şarkısı var ya istersen adını hiç koymayalım nazarlardan korusun diye allahımmm falannnn :)))

aylar geçti ama biz "bir bakmışsın sevgiliyiz" durumuna gelemedik :)

aylar geçti ama biz "bir bakmışsın sevgiliyiz" durumuna gelemedik :)

sevgili baloon,
diğer konuna da yazdım, aynı şeyleri düşünüyorum hala.
burdaki bazı arkadaşlar da dile getirmiş aynı şekilde,
bu adam çok rahat, sana fiziksel temasta bulunurken en azından 'ya arkadaşım yapma şöyle şeyler, gören sevgili falan zannedecek, kısmetimi kapatıyorsun,
bak son sınıf olduk artık ben de başımı bağlayayım mani olma bu şekilde ' gibi tavırlarla nabız ölçebilirsin.
ilk başlarda ben de heyecan ve merakla takip ettim konuyu ama inan benim bile hevesim kaçtı zamanla.
her gün evet artık bir şeyler yapmalıyım belli edeceğim bir şekilde diyorsun ama tek bir adım bile attığın yok.
ve yaşadığınız bu durumun bu kadar uzun sürmesi gerçekten tuhaf.
elinden tutsun, saçınla oynasın, öpsün ...niye? öylesine.olur mu hiç öyle şey?
destur deyip çek kendini, ne oluyor böyle de, ya da söyle gitsin.
ama bu şekilde devam etmesi doğru değil. insan kendini kullanılmış hissetmez mi hiç ya,
valla benim aklım ermiyor artık

Kendimi kötü hissettiğim için vazgeçmek istedim zaten.
Söylemek gibi bir şeyi istesem de yapamıyorum.
Çevredekiler ve annem yanlış anlıyor diyerek kendimi geri çekicem. Buna rağmen bir şey yapmazsa da sadece arkadaş olarak bir sene daha, arkadaş ortamında mecburen görüşürüm.
Sonra mezun oluruz, herkes kendi yoluna gider.

bence de böyle dene biraz da.
ama kendine hakim ol, tam bir geri çekme olsun bu.
annem sürekli kiminle mesajlaşıyorsun diye kızıyor, yok yere aramız bozulsun istemiyorum falan diyebilirsin.
yani adamı mecbur bırak gerçekten hoşlanıyorsa itiraf etmeye.
ama yanına gelince de içinin yağları erimesin, yelkenleri suya indirme hemen

tutucam kendimi tutucam :)

Yok bundan sonra öyle rahat tavırlar, ya söyler ya biter

Bunu yaparsan senin isteksiz olduğunu anlayıp o da geri çekebilir. Bunu sadece sen düşünmüyosun belki de nerden biliyosunki? O da belki böyle dicek. Annesi sorunca rahatsız olmuş gidiyo demekki sevmiyo dicek.. Bunlarıda düşün o yüzden adım at artık.

Ben bunu hiç düşünmedim ya.
Öyle düşünür tabi doğru. Yine mi döndüm başa :)

Ben bunu hiç düşünmedim ya.
Öyle düşünür tabi doğru. Yine mi döndüm başa :)

Güzelim sen boşa dert ediyosun. Öylede böylede kendini çekeceksin bu çocuktan. Kendini çektikten sonra araya sogukluk girip baskalarının hayatınıza dahil olmayacağını bilemezsin.. O yüzden senin birşeyler yapman lazım. Söyle çıtlat biraz. Dan diye söyleyemem diyosan mesajlaşırken dediğim gbi imalı konuş. Anne olayını yapmak istiyosan "annem bizi sanırım sevgili sanıyo :) " şeklinde söyle. Kızıyo şöyle böyle deme.. Onun vereceği cevaba görede (eğer güzel birşey söylerse) öylemi görünüyoruz de tekrar gülerek. Ve bunu istediğini söyle

Gerçi annemden korkmaz heralde ya :)
Annem onu sever. O da annemi sever, laf söyletmez hiç ona :) Dediğin gibi yaparım, kızıyor falan demeden merak ediyor, bir sürü soru soruyor falan derim :) Umarım ters tepmez.
Teperse de tepsin ya napayım. bıktım artık

Korkmaz tabi niye korksun. Tepmez hiç merak etme. Bu çocuk kapalı kutu değil bak içinde yaşasaydı elinden de tutmazdı herseyi kendi içinde yaşardı. Sen beni dinle ve ARTIK söyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…