• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

Bence geri çekilmekle pek olmaz bu iş. 10 gün geri çekilirsin 11. gün bir şekilde ikna eder seni, yine sar başa yaşarsınız her şeyi.
Ben olsam açık açık konuşurdum. Yoklanacak nabız da kalmamış artık :)
1.5 sene çok yakın bir arkadaşımın bana açılmasını bekledim, aynı senin anlattığın gibiydi her şey, ama benimki dönem dönem uzaklaşırdı benden :) 1.5 senin sonunda sabrım taştı ve ben söyledim sevdiğimi, ama eskisi gibi olmadığımı söyledim. Sonra kendisi de itiraf etmişti. Ha, yürümedi o ayrı, 2 sene sonra ayrıldık ama en azından içimde kalmadı :)

Sen de böyle kendini yiyip bitirirsin, sevdiğin adamla ne kadar yakın arkadaş olabilirsin ki zaten?

Eski konularımı okuyanlar hatırlayacaktır. Ben yakın bir arkadaşımı çok seviyorum.
Onun da bana ilgisi olduğunu düşündüm bunca zaman. Yaptığı her şeyi de burda gelip size anlattım.
İltifatlar, saçımla oynamalar, elimi tutmalar, başkalarına sevgilim diye tanıtıp, sabaha kadar mesajlaşmalar ve daha pek çok şey...

Ama görüyorum ki olay aylardır bundan ibaret.
Çocuk belki de gerçekten sadece yakın davranmak hoşuna gittiği için böyle davranıyor.
Bugün yine saatlerce onunlaydım. Öncesinde arkadaşlarımız vardı yanımızda.
Kitap aldık arkadaşımla. Onunkini taşımadı, benimkini elimden zorla aldı taşıdı bütün gün.
Sonrasında arkadaşlarımız gitti, beni eve göndermedi kaldık baş başa.
O an fark ettim ki biz resmen sevgili gibiyiz.
Yine oturduk baş başa, konuşurken hep saçımla oynadı. Karşısına oturdum, yanına oturttu.

Bugüne kadar hep "aman açılacaksa soğuk davranarak korkutup, vazgeçirmeyeyim" diye ne yapsa gayet olumlu yaklaştım, ne dese "he" dedim.
Ama bu kadar zaman geçti ortada hiçbir şey yok. Keyfi pek yerinde beyefendinin.
Benim de sinirlerim bozuldu bu duruma.
Seviyorsa bu kadar ay söyleseydi. He madem söylemiyor ya da sevmiyor; o zaman da bana anca arkadaşça davranabilir, böyle sevgili gibi değil. :20:

He hala seviyor muyum, hem de çok :17:
Ama en doğrusu vazgeçmek sanırım. Olmayacak duaya amin diyorum aylardır :5:

Daha öncede dedim yine diyorum.Erkek olarak niyeti varsa gelir söyler.Zaten yakınmışsınız da.Yapacağın tek şey uzaklaşmak.İstiyorsa gelir.Neden seni sevgilisi gibi göstermesine,saçınla oynamasına,sana yakın davranmasına müsade ediyorsun ki.Oh herşey elinin altında.Yarın karşısına başka biri çıksa,sana rahatça der biz arkadaşız.Bırak ya.Uzak dur.Mesafe koy.

Bence geri çekilmekle pek olmaz bu iş. 10 gün geri çekilirsin 11. gün bir şekilde ikna eder seni, yine sar başa yaşarsınız her şeyi.
Ben olsam açık açık konuşurdum. Yoklanacak nabız da kalmamış artık :)
1.5 sene çok yakın bir arkadaşımın bana açılmasını bekledim, aynı senin anlattığın gibiydi her şey, ama benimki dönem dönem uzaklaşırdı benden :) 1.5 senin sonunda sabrım taştı ve ben söyledim sevdiğimi, ama eskisi gibi olmadığımı söyledim. Sonra kendisi de itiraf etmişti. Ha, yürümedi o ayrı, 2 sene sonra ayrıldık ama en azından içimde kalmadı :)

Sen de böyle kendini yiyip bitirirsin, sevdiğin adamla ne kadar yakın arkadaş olabilirsin ki zaten?

Sen de iyi beklemişsin :) Söylemek bana çok zor geliyor. En kötü ihtimalle mezuniyette söyleyeceğim gerçi, içimde kalmayacak :)
Kendimi yiyip bitiriyorum vallahi, çok doğru.
Yakın arkadaş kalma gibi bir isteğim de yok. Sadece arkadaş grubumuz yüzünden hep görmek zorunda olduğum biri olarak kalır, yakın arkadaşım olarak kalamaz zaten.

Gerçi ben kendimi geri çeksem, " niye böyle uzak davranıyorsun" diye sorar ve ben "arkadaş mıyız sevgili miyiz belli değil" diyemem

Durum sadece saçla oynamak da değil aslında. Buraya çok takılmış herkes ama bu benim en takmadığım kısımlardan aslında.
Konu da aramızda ne olduğunu merak etmekten de öte bir durum aslında.
Dediğim gibi ben zaten seviyorum. Ama yakın arkadaş olduğumuz için adım atmak istemiyorum.
Aylar geçti, davranışları iyice yakın olmaya, sevgili gibi davranmaya başladı. Ama gel gör ki, ne olduğumuz belli değil.
Ben onun davranışlarından değil bu belirsizlikten rahatsızım aslında.

Merhaba baloon Konunu okudum hep arkadaşının hareketlerinden davranışlarından bahsetmişsin.
Peki sen ona nasıl davranıyosun Ona yeşil ışık yakıp , cesaret vericek bişey söylüyomusun?
Umarım konuşurken naber kanka lı, abili hacılı bi konuşma tarzın yoktur ona karşı.
Birde arkadaş grubunuzda kimse şüphelenmiyormu aranızda bişey olup olmadığından kimse sormuyo mu?
Ben biraz senin soğuk ve mesafeli yaklaştığını hissettim.Burda bize ne kadar hoşlandığını anlatman önemli değil
Ona hissettirmen önemli Soğuk olmasan bi erkeğin bu kadar uzun süre tepkisiz kalıcağını sanmıyorum çünkü :34:

Merhaba baloon Konunu okudum hep arkadaşının hareketlerinden davranışlarından bahsetmişsin.
Peki sen ona nasıl davranıyosun Ona yeşil ışık yakıp , cesaret vericek bişey söylüyomusun?
Umarım konuşurken naber kanka lı, abili hacılı bi konuşma tarzın yoktur ona karşı.
Birde arkadaş grubunuzda kimse şüphelenmiyormu aranızda bişey olup olmadığından kimse sormuyo mu?
Ben biraz senin soğuk ve mesafeli yaklaştığını hissettim.Burda bize ne kadar hoşlandığını anlatman önemli değil
Ona hissettirmen önemli Soğuk olmasan bi erkeğin bu kadar uzun süre tepkisiz kalıcağını sanmıyorum çünkü :34:

Ben arkadaşça davranıyorum maalesef :17:
Kanka , abi falan demiyorum ama (gerçi ona özel bir durum değil. kimseye demem böyle şeyler)
Ona diğerlerinden çok farklı davrandığımı düşünmüyorum açıkçası.

Çok yakın bir arkadaşım hep söyler "sana çok farklı davranıyor, farklı bakıyor. Kesin seviyor ama senden çekiniyor "diye.
Onun dışında da çift gibi görüyorlar bizi artık. Bir şey soracaklarsa ikimize ayrı ayrı sormuyorlar "siz" diyorlar direkt.
Ya da ne bileyim, onunla ilgili şeyleri bana soruyorlar hep. Ev arkadaşı bile " x nerede ?" diye bana soruyor. Bir plan yapılınca, bana haber verip "ona da söylersin zaten diyorlar.

Bence kendini uzak tut, normal biriymiş gibi davran. O ne yaparsa kayıtsız kalma bu durumu sürdürmesine izin verme bence
Eğer gerçekten ilgisi varsa o haline sessiz kalmaz dökülür ortaya
Ne sevgili ne değil belli olmadan çok saçma yani
Yoksa bu şekilde bir sonuca varamazsın üzüldüğünle kalırsın...

aklın yolu birmiş
aynen bende katılıyorum
:49:

Ben arkadaşça davranıyorum maalesef :17:
Kanka , abi falan demiyorum ama (gerçi ona özel bir durum değil. kimseye demem böyle şeyler)
Ona diğerlerinden çok farklı davrandığımı düşünmüyorum açıkçası.

Çok yakın bir arkadaşım hep söyler "sana çok farklı davranıyor, farklı bakıyor. Kesin seviyor ama senden çekiniyor "diye.
Onun dışında da çift gibi görüyorlar bizi artık. Bir şey soracaklarsa ikimize ayrı ayrı sormuyorlar "siz" diyorlar direkt.
Ya da ne bileyim, onunla ilgili şeyleri bana soruyorlar hep. Ev arkadaşı bile " x nerede ?" diye bana soruyor. Bir plan yapılınca, bana haber verip "ona da söylersin zaten diyorlar.

Bende lisedeyen çok soğuk,mesafeli ve utangaçtım :17: Sonradan nolduysa üniversitede bir açıldım pir açıldım :27::27:
Liseden bir arkadaşım mezun olduktan sonra bana mesajla söylemişti benden hoşlandığını Şimdi söyleyebildim çünkü bana hiç yeşil ışık yakmadın
çok mesafeliydin,çok çekiniyodum senden demişti. Hemde bu söylediğim kişide okuldaki zıpır tiplerden biriydi Hani diyosunya çekingen bi tip değil diye :34:
Sakın kendimi geri çekeyim fln deme Eğer gerçekten bi şeyler hissediyosan asla kendimi geri çekeyim taktik yapayım olaylarına girme. İnsan bişeyler hissedebileceği insanı çok zor buluyo biraz daha yakın davran herkese davrandığın gibi davranma çünkü o sana herkese davrandığı gibi davranmıyomuş iltifat et Bana hep saçma gelmiştir böyle yok taktik yapayım aramym sormym Hayat kısa içinden geldiği gibi davran canım :54::54:

Son düzenleme:
Ayyyyyy icin sisti okurken, fenalik geldi.

Senin yerinde olsam catlamistim.

Dostum hayat kisa, gir gitsin bence. Bir daha sacini oksar ederse, sen de boynuna saril, sonra da op gitsin. Sonrasi Allah kerim diyorum :34:

Bende lisedeyen çok soğuk,mesafeli ve utangaçtım :17: Sonradan nolduysa üniversitede bir açıldım pir açıldım :27::27:
Liseden bir arkadaşım mezun olduktan sonra bana mesajla söylemişti benden hoşlandığını Şimdi söyleyebildim çünkü bana hiç yeşil ışık yakmadın
çok mesafeliydin,çok çekiniyodum senden demişti. Hemde bu söylediğim kişide okuldaki zıpır tiplerden biriydi Hani diyosunya çekingen bi tip değil diye :34:
Sakın kendimi geri çekeyim fln deme Eğer gerçekten bi şeyler hissediyosan asla kendimi geri çekeyim taktik yapayım olaylarına girme. İnsan bişeyler hissedebileceği insanı çok zor buluyo biraz daha yakın davran herkese davrandığın gibi davranma çünkü o sana herkese davrandığı gibi davranmıyomuş iltifat et Bana hep saçma gelmiştir böyle yok taktik yapayım aramym sormym Hayat kısa içinden geldiği gibi davran canım :54::54:

Taktik yapma değil amacım, yanlış anlattım kendimi galiba :50:
Bugüne kadar nasıl davrandıysa hep güleryüzle karşıladım.
Bu duruma üzülmeye başladım ben. Çok heveslendim aylardır, ama elde var sıfır.
Hem sadece arkadaş olalım, hem sevgili gibi yakın davranalım olayı hiç benlik değil. Madem açılmıyor, ya da sevmiyor. O zaman normal arkadaş oluruz konu kapanır.

Ve şu " İnsan bişeyler hissedebileceği insanı çok zor buluyo " kısmında çok haklısın . İki buçuk yıldır ilk defa birini sevdim. Hatta ilk defa tam anlamıyla birini sevdim. Bu kişinin arkadaşım olması da benim şanssızlığım heralde

Dostum hayat kisa, gir gitsin bence. Bir daha sacini oksar ederse, sen de boynuna saril, sonra da op gitsin. Sonrasi Allah kerim diyorum :34:

ahahahahaaayyy :60::60::60::60:
aslında bende böyle dicektim ama ayıp olmasın demiştim :23::23::23:
Duygularıma tercüman oldun sağolasın :27::27::27:

Ben de çatladım işte artık. Bu yüzden vazgeçme noktasına geldim
Öyle bir şey hayatta yapamam ben :17: :26:

Eski konularımı okuyanlar hatırlayacaktır. Ben yakın bir arkadaşımı çok seviyorum.
Onun da bana ilgisi olduğunu düşündüm bunca zaman. Yaptığı her şeyi de burda gelip size anlattım.
İltifatlar, saçımla oynamalar, elimi tutmalar, başkalarına sevgilim diye tanıtıp, sabaha kadar mesajlaşmalar ve daha pek çok şey...

Çocuk belki de gerçekten sadece yakın davranmak hoşuna gittiği için böyle davranıyor.
Kitap aldık arkadaşımla. Onunkini taşımadı, benimkini elimden zorla aldı taşıdı bütün gün.
Yine oturduk baş başa, konuşurken hep saçımla oynadı. Karşısına oturdum, yanına oturttu.

Bugüne kadar hep "aman açılacaksa soğuk davranarak korkutup, vazgeçirmeyeyim" diye ne yapsa gayet olumlu yaklaştım, ne dese "he" dedim.
Seviyorsa bu kadar ay söyleseydi. He madem söylemiyor ya da sevmiyor; o zaman da bana anca arkadaşça davranabilir, böyle sevgili gibi değil. :20:

Biraz kendinizi geri çekin, az çok anlarsınız tepkilerinden...
Ya da duygularınızı belli edin. İkisinden biri yani. En kötü sonuç belirsizlikten daha iyidir ilişkilerde...

Son düzenleme:
Taktik yapma değil amacım, yanlış anlattım kendimi galiba :50:
Bugüne kadar nasıl davrandıysa hep güleryüzle karşıladım.
Bu duruma üzülmeye başladım ben. Çok heveslendim aylardır, ama elde var sıfır.
Hem sadece arkadaş olalım, hem sevgili gibi yakın davranalım olayı hiç benlik değil. Madem açılmıyor, ya da sevmiyor. O zaman normal arkadaş oluruz konu kapanır.

Ve şu " İnsan bişeyler hissedebileceği insanı çok zor buluyo " kısmında çok haklısın . İki buçuk yıldır ilk defa birini sevdim. Hatta ilk defa tam anlamıyla birini sevdim. Bu kişinin arkadaşım olması da benim şanssızlığım heralde

Ne alakası var yaaa arkadaş olmanız niye şanssızlık olsun işte ne güzel gayet iyi tanıyosun da temelleri sağlam bi ilişkiniz olur :34:
Sen dediğimi yap biraz sıcak davran , senin için özel olduğunu hissettir ona :34:

Yaw ondan kolayı ne var?

Yapma böyle şeyler, saçımla oynamalar, yanıma sokulmalar falan, dışardan gören de bizi sevgili sanıyordur. Bak benim yüzünden kısmetin kapanacak de.

Yokmu gözüne kestirdiğin, gönlüne düşen, anlat belki bir yardımımız dokunur de. :52:

.

He yav. Yap gitsin.:27: Valla bizde ölcez meraktan şurda. Tiz Haftaya kadar bu iş halledilsin. :sultan süleyman smilisi::37:

Ben de çatladım işte artık. Bu yüzden vazgeçme noktasına geldim
Öyle bir şey hayatta yapamam ben :17: :26:

Dur hele kuzum, ne vazgecmesi?

Tamama , o zaman sen de elini uzatip onun sacina dokun mesela?

Ya da sadece boynuna saril, boyna sarilmak bence daha kolay, yuzune bakmak zorunda degilsin cunku.:34: Sarilmak icin yaklasirken de yere bakarsin :23:

Bir de soyle bir numara cekebilirsin : Bulusacaginiz bir zaman, bulusmadan hemen once gozune naneyagi falan sur, kendini aglat, agliyormus numarasi cek :34: Agladigin zaman mal degilse sana sarilir, ya da en azindan yaklasir, sen ona bu bahaneyle sarilirsin:34: Buna ne dersin? Biraz numara cekiceksin :34:

Madem bir sey yapamayacaksin, mektup yazmaya ne dersin? Ask mektubu yazmak her zaman iyidir :23:

Son düzenleme:
Ne alakası var yaaa arkadaş olmanız niye şanssızlık olsun işte ne güzel gayet iyi tanıyosun da temelleri sağlam bi ilişkiniz olur :34:
Sen dediğimi yap biraz sıcak davran , senin için özel olduğunu hissettir ona :34:

ayy yine aklım karıştı :)

Yaw ondan kolayı ne var?

Yapma böyle şeyler, saçımla oynamalar, yanıma sokulmalar falan, dışardan gören de bizi sevgili sanıyordur. Bak benim yüzünden kısmetin kapanacak de.

Yokmu gözüne kestirdiğin, gönlüne düşen, anlat belki bir yardımımız dokunur de. :52:

.

Kendi de farkında sevgili sanıldığımızın. "bizi şu halde baban görse dayak yerim " diyor. O zamanlar ben de diyorum, "babam bir şey demez de, kısmetini kapıyorum ben" diye. "Meraklı mıyım ben sanki birini bulmaya, gayet de memnunum halimden" diyor

Dur hele kuzum, ne vazgecmesi?

Tamama , o zaman sen de elini uzatip onun sacina dokun mesela?

Ya da sadece boynuna saril, boyna sarilmak bence daha kolay, yuzune bakmak zorunda degilsin cunku.:34: Sarilmak icin yaklasirken de yere bakarsin :23:

Bir de soyle bir numara cekebilirsin : Bulusacaginiz bir zaman, bulusmadan hemen once gozune naneyagi falan sur, kendini aglat, agliyormus numarasi cek :34: Agladigin zaman mal degilse sana sarilir, ya da en azindan yaklasir, sen ona bu bahaneyle sarilirsin:34: Buna ne dersin? Biraz numara cekiceksin :34:

Madem bir sey yapamayacaksin, mektup yazmaya ne dersin? Ask mektubu yazmak her zaman iyidir :23:

Sarılması için bir şey yapmama gerek yok aslında, yüzüne bakıp gülümsesem hemen sarılıyor zaten :17: Eve bırakırken de sarılır hep. Bir kere sarılmadan eve gireyim dedim " e sarılsaydık bi " dedi :) Yakınlık konusunda sıkıntımız yok yani pek.
Ben çekiniyorum o ayrı. Saçına falan da anca yaprak falan düştüyse dokunurum, oynamam onun gibi.

Mektup benim de aklıma geldi ama tepkisinden çok çekiniyorum

ayy yine aklım karıştı :)

Kendi de farkında sevgili sanıldığımızın. "bizi şu halde baban görse dayak yerim " diyor. O zamanlar ben de diyorum, "babam bir şey demez de, kısmetini kapıyorum ben" diye. "Meraklı mıyım ben sanki birini bulmaya, gayet de memnunum halimden" diyor

O zaman sen de, iyi de ya benim kısmetim ne olacak de? Birinin sana ilgisini mi ima etsen acaba? Ay iyice entrikacı olduk burada, ama senin ki de hakkediyor :51:

.

Sarılması için bir şey yapmama gerek yok aslında, yüzüne bakıp gülümsesem hemen sarılıyor zaten :17: Eve bırakırken de sarılır hep. Bir kere sarılmadan eve gireyim dedim " e sarılsaydık bi " dedi :) Yakınlık konusunda sıkıntımız yok yani pek.
Ben çekiniyorum o ayrı. Saçına falan da anca yaprak falan düştüyse dokunurum, oynamam onun gibi.

Mektup benim de aklıma geldi ama tepkisinden çok çekiniyorum

Bu nasil bir is arkadas madem sariliyor ediyor......neyse :23:

Simdi sekerim, her zamanki gibi vedalasirken kapida bacada sarilirsan bu isin hicbir numarasi olmaz :34:

Yalniz oldugunuz bir yer olsun, mesela aksam ikiniz disari cikin sadece. Sakin bir yer olsun, ne bileyim deniz kenarinda falan yuruyuse cikin. Mumkunse hava karanlik veya karanliga yakin olsun. Bu sartlar saglandiginda romantizm artik yasanabilir :34: Mesela yan yana oturuyorken sen saril, kafani bebenin omzuna koy, alnini omzuna gom mesela, sarilip birakma, her zamankinden daha uzun saril, sonra da oylece kal, kapis?? :34:

Yok Cherry ben bunlari yapamam dersen.........mektuba en kotu ne tepki verebilir ki? Bir daha konusmazsiniz en kotu, bence o durum boyle ne oldugu belirsiz yasamaktan iyidir. Nedir bu boyle, ne sevgili, ne arkadas, bunca strese ne gerek var? Olmayacaksa da olmaz , senin de kafan rahatlar en kotu ihtimalle.(ki hic sanmiyorum :1: ) vazgecme noktasina zaten gelmissin sekerim, beynin daha fazla stres kaldirmayack durumdaysa bence yeter de ve gir.:1:

Back
X