Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kendisine bir yaşam kurmuş o şekilde yaşıyor,sizide alet ediyor gibi geldi bana
Şu 'kullanma' durumu bazen aklıma gelse de ona konduramıyorum bunu ya. En azından bana yapmaz diye düşünüyorum.
Amaa bu kadar zaman söylememesi de bu yüzden olabilir.
Belik o öyle takılıyor sadece, ben ciddiye alıyorumdur.
Kullanmak istese sevgili olup kullanırdı . Sarılıp, saçını ellemesi falan ne ki bunun nesi kullanmak olsunki . Seninle görüşmeyi uzaktaykende mesajlaşmayı kısaca seninle vakit geçirmekten hoşlanıyor. Ben bile bunaldım bu belirsizlikten sen nasıl dayanıyorsun canım.
Birde mesaj kimden dediğinde sanane diye biraz ters dedin galiba onun yerine neden soruyorsun desende belki konuşma istediğiniz yöne gider. Ne bileyim merak ettim der belki beni meraklı ediyorsun falan dersin sıkıştırılmış sorularla denk geldimi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazini okuyinca yillar öncesi geldi aklima. Bir Cocuk vardi okulda, 17 yasindaydik. Birkac senedir Beni sevdigini biliyordum, insan hissediyor zaten, bakisindan, tavrindan, herseyinden. Bende sevdim onu. Ama Ben hayatta belli etmeyen, ölsem ilk adimi atamayan bir tipim. O defalarca yaklasmaya calisti hic yüz vermedim, emindim, Biraz yaklassam acilcakti Bana cok ugrasiyordu. Ama yapamadim, oysa ne kadar seviyordum. Buna rağmen ona hep mesafe koydum bilmiyorum neden.
Okul bitti, ara ara gördüm onu. Slm bile vermedim, tanimyomus gibi 😕. esimi tanıdım, hemen açıldı, pesimden kostu, zaman sonrada evlendik.
Sana demek istedigim, seninki galiba Ben tiplerde. Bazen cok sevsede bilmiyorum insani ne tutuyor, niye böyle oluyor 👹
Merhaba baloon;
Günlerdir takip ediyorum acaba bir gelisme oldu mu diye. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Ve geri çekilme karari aldin ya orda en dogrusunu yaptin. Umarim en yakin zamanda bu belirsizliktende kurtulursunuz
Kahraman Tazeoğlu'nun Bukre kitabini okudun mu? Yasadiklariniz bana o kitabi hatirlatti, umarim sizin sonunuzda kitaptaki gibi olur![]()
Ah bir de bana sor nasıl bunaldığımı .
Sana neyi öyle çok sert söylemedim. "Aa sana ne " dedim güldüm . O da güldü. Ama sana ne diye kestirip atmaktansa üstüne gitseymişim keşke.
bir dahakine artık :)
Hayırlısı değilmiş demek ki sizin için.
Belki bizim için de hayırlısı değildir de olmuyordur.
Yani kısa cevaplar yerine onu konuşturmaya çalış.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
okuduklarıma bakacak olursak siz bildiğiniz sevgilisiniz zaten.sadece resmiyetiniz yok.sen sanki çekingen biri gibime geldin ve çocuk bu yüzden sana açılmaya korkuyo olabilir.bu olay kısır döngü halini almadan ya sen itiraf et ya da ona ettir :)
Canim merhaba,
Konunu bastan sona takip ettim.sabrinada hayran kaldim.senin arkadas grubunda baska erkek arkadasin var mi?
Eger varsa bi gun ona yakin davran hepiniz bir aradayken tepkisini olc bence,zaten seviyosa mutlaka tepki verecektir.
Yada kiz arkadaslarindan biri senin haberin yokmus gibi biraz ustune gitsin seninkinin,konusalim desin sen baloona bisey mi hissediyosun falan desin aramizda kalacak desin bi sekilde cozulur belki sana degilsede baskasina :)
Arkadaş grubumda başka erkekler var ama onlarla çok çok yakın arkadaşız .
Kardeş gibi derler ya öyle. Yakın davranmak benim içimden gelmez :)
Yakın kız arkadaşım da bir tane var. Ona sordurursam cevabını hemen bana yetiştireceğini bilir. Aramızda gizli saklı olmadığını, her şeyi birbirimize anlattığımızı biliyor.
Peki dostca yaklasip hoslandigin biri varmi falan desen mesajlasirken mesela.yada eski usul olacak ama dogruluk cesaret falan oynayin o arada soruver hoslandigin biri varmi diye.yok derse anlarsin hoslanmadigini var derse kim diye biraz ustune gidersin hani saka gibi belki o zaman soyler..![]()
"Seninle birsey konusacagim" diye yazinca "hah tamam oldu iste. Kiza neden soguk davraniyorsun diyecek veya kacirdim diye dusunup tutus tutus konusma gayretinde" diye dusundum... fakat o da nesi?!
Oturalim diyeymis...
yani tamam bu da ilgisini belli eden birsey ama bundan suphemiz yoktu ki :))
Bak hala onun belirledigi sekilde gidiyor her sey, ustelik sen oyun bozanlik (!) yapinca kandirmak icin her yolu deniyor... cunku senin zaafinin da farkinda.
Bi atar yap sen de rahatla, "iliski" olarak istiyorsa o da rahatlasin, yoksa bu cocuk konusmayacak gibi duruyor...
Hatta sana yazdigim teli kurcalarken kavgayla baslayan itiraf var ya... aynen bunun gibi konuscam diye oturtup sonra geyik yapmasi bir de telimi karistirma curetini gostermesiyle sonunda o aksam benim sabrim tasmisti :))
Onu kıramadığımın farkında cidden.
Geçen gün arkadaşıma bir şey sordu, kız cevap vermek istemedi. Bu da "tamam, ben baloon dan öğrenirim nasılsa" dedi kıza.
"O nasıl laf, sır saklayamıyor muyum ben ?" dedim.
"Yok o yüzden demedim. Senin ağzından girer, burnundan çıkar söyletirim, nazım geçer biliyorum. " dedi.
O akşam da eve gidicem dememi beklemiyordu hiç, şaşırdı.. sonra da ikna etmek için "bir şey konuşmamız lazım" lafını attı ortaya.
Benim cidden bir atar, bir çıkış yapmam lazım artık
Eski konularımı okuyanlar hatırlayacaktır. Ben yakın bir arkadaşımı çok seviyorum.
Onun da bana ilgisi olduğunu düşündüm bunca zaman. Yaptığı her şeyi de burda gelip size anlattım.
İltifatlar, saçımla oynamalar, elimi tutmalar, başkalarına sevgilim diye tanıtıp, sabaha kadar mesajlaşmalar ve daha pek çok şey...
Ama görüyorum ki olay aylardır bundan ibaret.
Çocuk belki de gerçekten sadece yakın davranmak hoşuna gittiği için böyle davranıyor.
Bugün yine saatlerce onunlaydım. Öncesinde arkadaşlarımız vardı yanımızda.
Kitap aldık arkadaşımla. Onunkini taşımadı, benimkini elimden zorla aldı taşıdı bütün gün.
Sonrasında arkadaşlarımız gitti, beni eve göndermedi kaldık baş başa.
O an fark ettim ki biz resmen sevgili gibiyiz.
Yine oturduk baş başa, konuşurken hep saçımla oynadı. Karşısına oturdum, yanına oturttu.
Bugüne kadar hep "aman açılacaksa soğuk davranarak korkutup, vazgeçirmeyeyim" diye ne yapsa gayet olumlu yaklaştım, ne dese "he" dedim.
Ama bu kadar zaman geçti ortada hiçbir şey yok. Keyfi pek yerinde beyefendinin.
Benim de sinirlerim bozuldu bu duruma.
Seviyorsa bu kadar ay söyleseydi. He madem söylemiyor ya da sevmiyor; o zaman da bana anca arkadaşça davranabilir, böyle sevgili gibi değil.
He hala seviyor muyum, hem de çok
Ama en doğrusu vazgeçmek sanırım. Olmayacak duaya amin diyorum aylardır![]()
Kendinden cok emin... bu kadarina izin verme baloon.
Evli ciftler bile her ogrenmek istedigi sey icin eslerini zorlamiyorlar, hem de baskasinin sirri icin... bunu talep etmek dahi ayip.
Her seyi o bilsin her sey onun kontrolunde olsun istiyor.
Artik cesaret edemeyen falan degil gayet firlama bir cocuk oldugunu dusunmeye basladim. Bu boyle giderse sen sogumaya bile baslayabilirsin zamanla...
Ona reddeden bir sekilde yaklas demiyorum cunku seviyorsun ama her konuda tavrini koy.
Nazim geciyor dedigi kisiden olsa olsa usendigi suyu getirtir ama bu cocuk her seyi yapabilecegini/ yaptirabilecegini saniyor.
Buyuk ihtimalle zaten o yuzden acilmiyor, benden soylemesi...