Anliyorum.. emin ol beraberken de en siddetli kavgalarda aranizda o sevgi bagi varsa burun buruna geldiginizde nefesin kesilecekmis gibi oluyor...
Fakat kendini sartlandirmalisin. O zaman ne yapacagini sasirmak yerine direkt ofkeni aciga cikarabilirsin
Ay ne kadar kotu tavsiyelerde bulunuyorum
Bu arada tugce senin en samimi arkadasindi degil mi?
Yani hoslandigini bilmiyor mu? Yalniz birakma gel dediginde trip atacagini bu cocugun onunla seni bir tutmamasina alinacagini dusunuyorsan o kizla arani bozmasan dahi "dost" derken iki kez dusun...
O samimi arkadaslarin baska bu cocuk baska. Yani ona mesafeli (seviyeli anlaminda degil bu sefer soguk olmak yani kuslukten hallice bir durum) davrandiginda digerleri de senle iliskiyi mi keser?
Sen o geliyorsa ben yokum demek zorunda degilsin, kacmana gerek yok. Sadece o bir yanlis yapmis gibi mahcup edecek veya sınırini bilemediginden oturu hatali biri gii davranman yeterli cunku aranizda gecen sey aslinda bu.
Bir de acilmanin onundeki engel de yine reddedilme ve arkadaslarini kaybetmek mi? Cunku kim ne derse bu cocugu kaybetmekten korknaktan ziyade yanitlarin ortak arkadaslara yonelik oluyor...
Dost olan seni yalniz birakmaz.
Birakan da aman uzak dursun zaten... onlara karnindan bagliymissin gibi davranman(iz)a gerek yok...