Şimdi kendi aynı eski tecrübemden bahsetmek istemiyorum ama sen vazgeç bacım![]()
Öyle mi dersin?
Vazgeçemesem de arkadaşça davranıyorum, mesafe koyuyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kendi aynı eski tecrübemden bahsetmek istemiyorum ama sen vazgeç bacım![]()
Yerin dibine girerdim herhalde karşısında.
Keşke o konuşsa da, ben de çocuğa türlü türlü oyun yapmayı bıraksam
zamanında bende yaptıgım ıcın anlıyorum senı
ama soyle bence de belırsızlık cok kotudur yıne yaz hatta uzun degıl ıkı kelıme sadece
gozlerını kapat ve bas o tuşa
umarım herşey ıstedıgın gıbı olur![]()
neden bu adar tırsak duruyosun ki kuzum boşver bence konuş yada onun seninle bu konuyukonuşması için bişeylerr yapp
Çekingenlik böyle bir şey işte
Ben de istiyorum artık bir sonuca bağlanmasını. yoksa hiç burda dert yanar mıyım. Ama işte yapamıyorum![]()
O zaman arkadaslarinda tavsiye ettigi gibi bi mesaj yaz ama sadece seni seviyorum yaz tepkiye gorede sana degildi o mesaj der siyrilirsin en kotu![]()
Ay yok maalesef![]()
Hala susuyorum, hala susuyoruz :)
O zaman arkadaslarinda tavsiye ettigi gibi bi mesaj yaz ama sadece seni seviyorum yaz tepkiye gorede sana degildi o mesaj der siyrilirsin en kotu![]()
Öyle mi dersin?
Vazgeçemesem de arkadaşça davranıyorum, mesafe koyuyorum artık
😊 baloon bence bu çok iyi fikir
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Seni seviyorum yazarsa er kişi de ben de seni seviyorum yazar ve iş ordan öteye gitmez yine benceYine arkadaş olurlar
![]()
Baloon ver adresini gelicem kulaklarınızı çekmeye. Çok uzadı bu konu noktayı ben koyayım diyorum.
Aynen öyle diyorum canım. Zaten o kişiyle arkadaş bile kalmayacaksın bi zaman sonra. Olaylar öyle gelişecek.
Yani ben de aynı şeyleri yaşadım anlattığın hatta açık açık konuştukta. Kesinlikle zaman kaybı.
En kötü erkek modeli ne istediğini bilmeyen kararsız erkektir. Zamanına yazık boşver gitsin. (Söylemek kolay diyeceksin ama okurken bir zamanlar aynı durumu yaşadığımı düşün:)
Ama yine de umarım senin durumun böyle olmaz. Artık haberdar edersin gelişmelerden bizi![]()
Lilyen benim diyeceğimi demiş zaten :)
O yüzden uzun uzun yazmıştım ama gönderemedim :)
bu konuya sık sık yazıyorum da, kendim de benzer bir şey yaşadım onu anlatmak istedim bu sefer.
üniversitede 3 yıl çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı.
üçüncü senenin başında tavırları biraz değişti, o aralar çıktığım değil ama kısa bir süre görüştüğüm biri oldu.
ona karışmaya başladı, geceleri telefonla kontrol ediyordu onunla konuşup konuşmadığımı.
lafla iğnelemeye başladı vs vs.sonra benimle arasına keskin bir mesafe koydu.
karşıma aldım , ne oluyor hayırdır dedim, biz seninle böyle miydik şimdi halimize bak dedim,
işte o yaptığımız konuşma beni allak bullak etti, şüphelenirken bile kendime kızdığım şeyin aslında doğru olduğunu anladım.
iyi değilim dedi, hoşlandığım ama asla hoşlanmamam gereken bir var dedi, açılmam imkansız hayır demesini kaldıramam dedi.
anladım ve o an aklım karıştı benim de, zaten ciddi bir boşluktaydım.ve onunla olan arkadaşlığımız diğerlerinden farklıydı hep.
böyle daha mı iyi hissediyorsun ,belki olabilecek bir şeydir niye kendine eziyet ediyorsun falan dedim,
olmaz imkansız dedi başka bir şey demedi, sen bilirsin dedim.
o konuşmadan sonra hep aklımda kaldı benim, olabilir miyiz acaba diye,
ama bana bir daha hiç yanaşmadı, nerdeyse selam bile vermedi,
benim duygularım o kadar kuvvetli olsaydı zaten ben konuşurdum ama o açılsaydı deneyebilirdik, ne olacak en fazla içimizde kalmamış olurdu
çok üzüldüm onun yüzünden, arkadaşlığından olmak beni ciddi bir boşluğa, karamsarlığa itti.
bu konuşmanın bir ay sonrasında başka biriyle çıkmaya başladı ve bir daha selam bile vermedi bana.
o kızla da kısa bir süre içinde ayrıldılar ama biz ne arkadaş olarak ne başka türlü bir araya gelemedik tekrar, sonuç çok kötü oldu yani.
açılmış olsaydı daha kötü olmayacaktı eminim.
hey gidi günler, aklıma geldi üzüldüm yine.
kocam duymasın![]()
Ama lilyen ironi yapmisti canim :)
Hem baskasina yazdim deyince belki kiskanclik damari kabarir :)
Eski konularımı okuyanlar hatırlayacaktır. Ben yakın bir arkadaşımı çok seviyorum.
Onun da bana ilgisi olduğunu düşündüm bunca zaman. Yaptığı her şeyi de burda gelip size anlattım.
İltifatlar, saçımla oynamalar, elimi tutmalar, başkalarına sevgilim diye tanıtıp, sabaha kadar mesajlaşmalar ve daha pek çok şey...
Ama görüyorum ki olay aylardır bundan ibaret.
Çocuk belki de gerçekten sadece yakın davranmak hoşuna gittiği için böyle davranıyor.
Bugün yine saatlerce onunlaydım. Öncesinde arkadaşlarımız vardı yanımızda.
Kitap aldık arkadaşımla. Onunkini taşımadı, benimkini elimden zorla aldı taşıdı bütün gün.
Sonrasında arkadaşlarımız gitti, beni eve göndermedi kaldık baş başa.
O an fark ettim ki biz resmen sevgili gibiyiz.
Yine oturduk baş başa, konuşurken hep saçımla oynadı. Karşısına oturdum, yanına oturttu.
Bugüne kadar hep "aman açılacaksa soğuk davranarak korkutup, vazgeçirmeyeyim" diye ne yapsa gayet olumlu yaklaştım, ne dese "he" dedim.
Ama bu kadar zaman geçti ortada hiçbir şey yok. Keyfi pek yerinde beyefendinin.
Benim de sinirlerim bozuldu bu duruma.
Seviyorsa bu kadar ay söyleseydi. He madem söylemiyor ya da sevmiyor; o zaman da bana anca arkadaşça davranabilir, böyle sevgili gibi değil.
He hala seviyor muyum, hem de çok
Ama en doğrusu vazgeçmek sanırım. Olmayacak duaya amin diyorum aylardır![]()
Ya bana bak. Bi çılgınlık yapıp açılsan nolur ki?
Açıl anasını satayım böyle de çile, öyle de çile.
Seni seviyorum yazarsa er kişi de ben de seni seviyorum yazar ve iş ordan öteye gitmez yine benceYine arkadaş olurlar
![]()