• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

Belirsizlik canını sıkmıyor mu? Ne sevgili ne arkadaş... Ve bu seni rahatsız etmiyor mu ? Ve ben artık bu çocuğun aşık olmadığını düşünmeye başladım.Sen de açılmıyorsun.Kanka kanka takılırsınız okul bitene kadar,sonra da kapanır gider herhalde.

Mrb..sana yorum yapmak bu geceye nasipmiş :) baloon o kadar tatlı ve sevimlisinki..yorumlarını okudukça aa ben bu kızı özlemişim ya dedim :) bak canım tamam yavaştan yavaştan mesafeyi koymuşsun..ama yeterli değil bak şöyle yap..biraz hayatı kendini aileni çevreni gözlemle hatta onuda gözlemle :) okadar keyif alacaksınki.. bu yöntem seni birazda olsa yoğun duygularından uzaklaştıracak..yani geçici olarak filozof ol :) bazı şeyleri sorgula ama ciddi olarak sorgula..yaptığın her davranışının farkına var..eğer bir davranişta bulunacaksan farkına vararak tadını alarak bulun..mesela biraz kendini keşfet..ya bir dene o ortamdan uzaklaşmayı..ama lütfen o her istediğinde yanında olma ve oynayacağın oyunlardan keyif al..ınan bana sen böyle davrandıkça o delirecek :) anlaştıkmı ? Diğer arkadaşlarında dediği gibi o sana acık kapı bırakıyor fakat sen devamını getirmiyorsun..tamam bir süreliğine diğer arkadaşlarınlada görüşme mademki aynı ortamdasınız..birden değilde ara ara bahaneler bul..ama lütfen bi şekilde seni kandırmasına izin verme görüşmek için..balooncum tabiki bunları uygulamak kolay değil ama denemeye değer..ben hâlâ o çocuğun sana aşık olduğunu düşünüyorum..tekrar diyorum umarım yanılmam.hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ediyorum, ne güzel başlamışsın öyle yoruma :29:
Yapıcam bunu, görüşelim dediğinde bahaneler bulucam :) Mesaj atarsa da "ben sana daha sonra yazayım, olur mu?" falan diyeyim bari :9:
Uygulamak kolay olmayacak tabii ki. Çünkü ben "bugün yerimden kıpırdayacak halim yok " derken, onun bir "görüşelim" mesajıyla kendimi dışarı atardım önceden :17:
Anlaştık anlaştık, kararlıyım bu konuda :)

Katiliyorum! :))

Baloon bunu yapmayi dusunuyorsan "ben de seni" dese dahi "abooouw yanlis atmisim. Saol canimcim, aynen :) " de gec... sonra gor bakalim sana tavri degisiyor mu degismiyor mu....

Bunu diyecek kimsem olmadığını gayet iyi biliyor. Daha bugün "Ne evlenmesi ya, konuştuğum biri bile yok benim" diye atarlandım arkadaşıma bunun yanında :)
Tutamıyorum ki çenemi ben :17:

Belirsizlik canını sıkmıyor mu? Ne sevgili ne arkadaş... Ve bu seni rahatsız etmiyor mu ? Ve ben artık bu çocuğun aşık olmadığını düşünmeye başladım.Sen de açılmıyorsun.Kanka kanka takılırsınız okul bitene kadar,sonra da kapanır gider herhalde.

Ben de bazen diyorum herhalde sevmiyor bu beni diye.
He tabi belirsizlik de istediğim bir şey değil. Ama eğer sevmiyorsa, her arkadaşımla nasılsam onunla da öyle olurum. Aşık olduğum insandan önce, çok iyi anlaştığım bir arkadaşım çünkü o benim için. Bu yanını kaybetmek istemem.
Eğer ki böyle devam edersek sonumuz dediğin gibi olacak herhalde.

Bunu diyecek kimsem olmadığını gayet iyi biliyor. Daha bugün "Ne evlenmesi ya, konuştuğum biri bile yok benim" diye atarlandım arkadaşıma bunun yanında :)
Tutamıyorum ki çenemi ben :17:

Ben de bazen diyorum herhalde sevmiyor bu beni diye.
He tabi belirsizlik de istediğim bir şey değil. Ama eğer sevmiyorsa, her arkadaşımla nasılsam onunla da öyle olurum. Aşık olduğum insandan önce, çok iyi anlaştığım bir arkadaşım çünkü o benim için. Bu yanını kaybetmek istemem.
Eğer ki böyle devam edersek sonumuz dediğin gibi olacak herhalde.

Ay cok tatlisin :))) o zaman mesaji "ozledim" olarak degistirelim ;)

Bak senin hayatinda kimse olmadigni biliyor... adim atabilecekken atmiyorsa 2nedeni var ya seni garanti goruyor ve daha coook zaman var diyor ya da arkadasligni kaybetme korkusu.
Ama korku boyle birsey degil baloon, burunburuna geldiginde hoslandigindan emin olsa bile "noluyoruz?! " demenden cekinip temkinli olmasi gerekirken o tuhaf gulusu atiyor...

Bu arada sevgili olmasak da arkadas kalirim demissin de o oyle olmuyor baloon, bir gun sevgilisi oldugunda seninle gorusmesine laf ettiginde dostlugun da kaybolup gidebilir maalesef. (Ahan da bunu da yasadim :)))

Ay cok tatlisin :))) o zaman mesaji "ozledim" olarak degistirelim ;)

Bak senin hayatinda kimse olmadigni biliyor... adim atabilecekken atmiyorsa 2nedeni var ya seni garanti goruyor ve daha coook zaman var diyor ya da arkadasligni kaybetme korkusu.
Ama korku boyle birsey degil baloon, burunburuna geldiginde hoslandigindan emin olsa bile "noluyoruz?! " demenden cekinip temkinli olmasi gerekirken o tuhaf gulusu atiyor...

Bu arada sevgili olmasak da arkadas kalirim demissin de o oyle olmuyor baloon, bir gun sevgilisi oldugunda seninle gorusmesine laf ettiginde dostlugun da kaybolup gidebilir maalesef. (Ahan da bunu da yasadim :)))

Siz çok daha tatlısınıız :) Derdimi dert bildiniz, uğraşıyorsunuz benimle :16:

Evet kimse olmadığını biliyor ama ne diye açılmıyor anlamadım ben. Sevmiyor demek de gelmiyor içimden, öyle hissetmiyorum çünkü. Belki de işime geldiği gibi anlıyorumdur ben.

Birini bulursa da kopmayız gibi geliyor.
İlk tanıştığımızda sevgilisi vardı. Ki o zamanlar ben onu sevmiyordum. O da bana çok normal davranırdı, öyle yakınlığı falan yoktu.
Ona rağmen kız beni kıskanırdı. "size vakit ayıramıyorum onun yüzünden " diyip de ayrılmıştı kızdan.
Pek de sevmemiş demek ki gerçi. Birini çok severse, ondan ayrılmamak için benden de uzaklaşabilir tabi :50:

Siz çok daha tatlısınıız :) Derdimi dert bildiniz, uğraşıyorsunuz benimle :16:

Evet kimse olmadığını biliyor ama ne diye açılmıyor anlamadım ben. Sevmiyor demek de gelmiyor içimden, öyle hissetmiyorum çünkü. Belki de işime geldiği gibi anlıyorumdur ben.

Birini bulursa da kopmayız gibi geliyor.
İlk tanıştığımızda sevgilisi vardı. Ki o zamanlar ben onu sevmiyordum. O da bana çok normal davranırdı, öyle yakınlığı falan yoktu.
Ona rağmen kız beni kıskanırdı. "size vakit ayıramıyorum onun yüzünden " diyip de ayrılmıştı kızdan.
Pek de sevmemiş demek ki gerçi. Birini çok severse, ondan ayrılmamak için benden de uzaklaşabilir tabi :50:

Sevmiyor demedim ki...
Garanti gormeyi baska birseyle karistiriyorsun. Zaten tepkini koyamayisinin nedeni biraz da bu, sevdigine dair ikna edici bir tavri varsa ve ben acilamiyor isem aert davranmama gerek yok diye dusundugun surece -o acilir acilmaz bilmem ama- bu boyle devam edip gider bence.
Kiskanmak vs o apayri bi konu zaten. Burunburuna geldigin biriyle gorusmeye devam eder misin es adayi olarak gordugun baska biri oldugunda... gecmisten verdigin ornek ise sizin su anki durumunuzla alakasi yok...

Sevmiyor demedim ki...
Garanti gormeyi baska birseyle karistiriyorsun. Zaten tepkini koyamayisinin nedeni biraz da bu, sevdigine dair ikna edici bir tavri varsa ve ben acilamiyor isem aert davranmama gerek yok diye dusundugun surece -o acilir acilmaz bilmem ama- bu boyle devam edip gider bence.
Kiskanmak vs o apayri bi konu zaten. Burunburuna geldigin biriyle gorusmeye devam eder misin es adayi olarak gordugun baska biri oldugunda... gecmisten verdigin ornek ise sizin su anki durumunuzla alakasi yok...

Sevmiyor lafını ben kendim çıkardım :) yani bu kadar zaman hiçbir şey olmamasının nedenini düşündüğmde aklıma sevmiyor olduğu da geliyor bazen. Çıkamıyorum işin içinden.
Bu böyle devam etsin istemiyorum tabiki ben de. Mesafe koyma olayını gayet iyi yapıyorum sanırım şimdilik. Vazgeçmiyorum bundan.

Şu an görüşürüm veya görüşmem desem yalan olur.
Ben zaten çok kıskanç biriyim, yanında birini görsem tahammül eder miyim bilemiyorum aslında.

Ben aslında upuzuun bir mesaj yazdım buna .
Ama elim göndere gitmedi, taslaklara kaydettim bende.
Sonra geçen gün bu telefonumu eline alıp, mesajları karıştırmaya başladığında çok fena panik yaptım :9:
O panikle elime aldığım gibi sildim mesajı.

Yaparsam anca bu yolla yapabilirim gibi geliyor.
Yüzüne bakıp da söyleyecek cesaret yok bende :50:

İlan-ı Aşk ettiğin bi mesaj yazsan ama alıcısı belli olmasa ve taslaklara kaydetsen telefonunu karıştırırken görse nasıl olur. Tehlikeli de olabilir gerçi.

Son düzenleme:
neden açık açık konuşmuyorsunuz? sonuçta bir şey yaşanıyor ikinizde biliyorsunuz ama asla konuşulmuyor. siz konuşun ona göre de ya çok mutlu olursunuz ya da yolunuzu çizersiniz. belirsizlikten iyidir bence.

neden açık açık konuşmuyorsunuz? sonuçta bir şey yaşanıyor ikinizde biliyorsunuz ama asla konuşulmuyor. siz konuşun ona göre de ya çok mutlu olursunuz ya da yolunuzu çizersiniz. belirsizlikten iyidir bence.

Ben cesaretsiziğimden bekliyorum. O ne için bekliyor hiç bilmiyorum.
Belirsizlik zor tabiama benim için konuşmak çok daha zor.

İlan-ı Aşk ettiğin bi mesaj yazsan ama alıcısı belli olmasa ve taslaklara kaydetsen telefonunu karıştırırken görse nasıl olur. Tehlikeli de olabilir gerçi.

Geçen günkü tepkimden sonra telefonumu karıştırmaz bir daha.

Baloon , ne zaman mezun olacaksiniz? Yanlis hatirlamiyorsam gelecek yil? Bence gir gitsin, yeter artik. Olmazsa da (ki hic sanmiyorum) nasilsa mezun olacaksin, birbirinizi bir daha gormeyeceksiniz, bosverip onune bakarsin.

Ben cesaretsiziğimden bekliyorum. O ne için bekliyor hiç bilmiyorum.
Belirsizlik zor tabiama benim için konuşmak çok daha zor.

Geçen günkü tepkimden sonra telefonumu karıştırmaz bir daha.

Peki ne zaman okulunuz bitiyor. Okul bitince ne yapacak dönecek mi ailesinin yanına?

Baloon , ne zaman mezun olacaksiniz? Yanlis hatirlamiyorsam gelecek yil? Bence gir gitsin, yeter artik. Olmazsa da (ki hic sanmiyorum) nasilsa mezun olacaksin, birbirinizi bir daha gormeyeceksiniz, bosverip onune bakarsin.

Daha bir sene var işte, olmazsa geçip bitmez bana günler:)

Peki ne zaman okulunuz bitiyor. Okul bitince ne yapacak dönecek mi ailesinin yanına?

Seneye bitiyor okulumuz. Atanırsa atandığı şehre gidecek, atanamazsa da ailesinin yanına...

Back
X