• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

ben dediğim gibi, ileride ah keşke yapsaymısım demezsiniz dıye dusunuyorum. kaybınız olmayacak kı. cok mutlu da olabılırssınız ustelık. yıne de en dogrusunu sız bılırsınız tabıı.

Daha bir sene var işte, olmazsa geçip bitmez bana günler:)

Seneye bitiyor okulumuz. Atanırsa atandığı şehre gidecek, atanamazsa da ailesinin yanına...

Daha fazla bağlanmadan bi şekilde öğrenmelisin aslında kafa karışıklığı da çok kötü bişey üstelik. Hem seni sevgilisi gibi tanıtıp ve davranıp senin için başka ihtimalleri de yok ediyo. Niyeti ciddiyse tamamda ya değilse bunu yapmaya hiç hakkı yok.

Ben artık mesafemi iyice koydum.
Eskiden her gün mesaj atan, saatlerca saçma sapan muhabbetler eden adam da hiç arayıp sormaz oldu.
Artık ben mesafe koyunca istemediğimi düşünüp de mi çekti kendini, yoksa "madem soğuk davranıyor, bundan sonra böyle davranırız" diye düşünüp umursamıyor mu bilmiyorum.

He yine görüşüyoruz.
Ben yine görüştüğümüzde gülüp eğleniyorum onunla.
Ama eskisi gibi arayıp sormamasına takıldığım için mi bilmiyorum ama kötü yanlarını görüyorum sürekli.

Bir şey söylüyor "ne saçma konuşuyor" diye geçiriyorum içimden.
Bir şey yapıyor "bu ne salakça bir davranış" diyorum kendi kendime.
Biriyle konuşuyor "ne kadar boş muhabbet ediyor" diyorum.
Bu cümleler , "Niye böyle yürüyor, niye böyle oturuyo..." şeklinde gidiyor.
Deli miyim neyim ?

Her hareketini, halini, tavrını sevdiğim adama niyeyse (çok afedersiniz ama) bok atıp duruyorum şu günlerde.

Yüzüne de söylüyorum bir de.
Geçen gün "hiç nazik değilsin, açık sözlü değilsin, alaycısın.." diye eleştirilerimi sıraladım. "Sen niye gömdün şimdi beni ya" dedi.
O an dank etti bana da "napıyorsun sen baloon, az yavaş" dedim kendime.
Sonra şakaya vurdum da kapadım konuyu.

Okulda gördü geçen gün yanımıza geldi oturdu.
"arkadaşını bırakıp da niye yanımıza geldin" dedim. Hiç beklemezdi benden şaştı kaldı :1:

Ya artık ciddi ciddi vazgeçtim, ya da bu kadar zaman bekle bekle dengem şaştı, aklım allak bullak oldu da ne düşüneceğimi şaşırdım.

Bence artık soğdun. Kendimden biliyorum bu hareketleri. Sürekli olumsuz yanları görmek, ona gıcık olmak falan. Ama sen biraz serr çıkmışsın sanki. Yine de boşver kırmamaya çalış..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bence artık soğdun. Kendimden biliyorum bu hareketleri. Sürekli olumsuz yanları görmek, ona gıcık olmak falan. Ama sen biraz serr çıkmışsın sanki. Yine de boşver kırmamaya çalış..

Evet ben hatırlıyorum seni hala açılmadı mı bu adam sana :25: bir şey diyeceğim ben senin yerinde olmuş olsaydım şu konumda kendime bu kadar yakınlaşmasına izin vermezdim ya da bu kadar yakınlaşma yaşadyıysanız o sana açılmıyorsa sen neden alıp karşına konuşmuyorsun bu durumunu neden ondan bekliyorsun baksana bekledin sana açılsın konuşsun diye hala ses soluk yok senin yerinde olsam ben bu kadar bekleyemez işi neticelendirir ya birlikte yürürdüm onunla yada yollarımı ayırır herkes kendi yoluna derdim :19: sende ki iyi sabır vallahi maşallah :nazar::25:

Evet ben hatırlıyorum seni hala açılmadı mı bu adam sana :25: bir şey diyeceğim ben senin yerinde olmuş olsaydım şu konumda kendime bu kadar yakınlaşmasına izin vermezdim ya da bu kadar yakınlaşma yaşadyıysanız o sana açılmıyorsa sen neden alıp karşına konuşmuyorsun bu durumunu neden ondan bekliyorsun baksana bekledin sana açılsın konuşsun diye hala ses soluk yok senin yerinde olsam ben bu kadar bekleyemez işi neticelendirir ya birlikte yürürdüm onunla yada yollarımı ayırır herkes kendi yoluna derdim :19: sende ki iyi sabır vallahi maşallah :nazar::25:

Açılmayı geç, çocukta artık eskisi gibi arayıp sormuyormuş...

Çok sinir oldum ama.
Resmen benim kendimi geri çekmemmi bekliyormuş . Hemen uyum sağladı arayıp sormamaya.
He bir de günlerce arayıp sormuyor, sonra görüştüğümüzde yine eskisi gibi yakın davranıyor, bir ilgi bir alaka.
Ama sonra 3-4 gün görüşmesek de napıyordur arayıp sorayım da demiyor.

Açılmayı geç, çocukta artık eskisi gibi arayıp sormuyormuş...

Açılmayı geç böyle gidersek görüşemez olucaz.
Ben hiçbir şeye kızmadığım zamanlardaymış meğer o ilgi alaka, sabahlara kadar konuşmalar falan.
Şimdi de yanyanayken iyiyiz, arkadaş ortamında yine hep benimle ilgilenir falan ama anca görüştüğümüz zamanlarda işte.

Bu durumu da gördükten sonra bir şey beklemem artık ondan

Bayağı zaman oldu ara ara takip ediyorum durumunu.
Kötü şeyler gözüne batıyorsa soğumuşsun ki bende olsam soğurdum. Hayırlısı olsun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eskiden her gün mesaj atan, saatlerca saçma sapan muhabbetler eden adam da hiç arayıp sormaz oldu.
Artık ben mesafe koyunca istemediğimi düşünüp de mi çekti kendini, yoksa "madem soğuk davranıyor, bundan sonra böyle davranırız" diye düşünüp umursamıyor mu bilmiyorum.

He yine görüşüyoruz.
Ama eskisi gibi arayıp sormamasına takıldığım için mi bilmiyorum ama kötü yanlarını görüyorum sürekli.

Deli miyim neyim ?

Her hareketini, halini, tavrını sevdiğim adama niyeyse (çok afedersiniz ama) bok atıp duruyorum şu günlerde.

Geçen gün "hiç nazik değilsin, açık sözlü değilsin, alaycısın.." diye eleştirilerimi sıraladım. "Sen niye gömdün şimdi beni ya" dedi.

"arkadaşını bırakıp da niye yanımıza geldin" dedim. Hiç beklemezdi benden şaştı kaldı :1:

Ya artık ciddi ciddi vazgeçtim, ya da bu kadar zaman bekle bekle dengem şaştı, aklım allak bullak oldu da ne düşüneceğimi şaşırdım.

canım tüm yaşadıklarının aynısını sıra sıra ben de yaşadım. sen iyi bile tutmuşsun kendini, artık benimki uykusuzluk boyutuna kadar gelmişti. bi sabah aniden ona açılma kararı aldım. senin mutluluğun için seninle olurum dedi herif. ne seviyorum ne de sevmiyorum lafını duyamadım ondan. bini seviyor musun sevmiyormusun diye soramadım, yüzüne karşı direkt beni sevmiyorsun ve demedim varsay eskisi gibi arkadaş olalım boşver dedim. egosuna yenildi pislik herif,ben ona açıldıktan sonra bi haller geldi buna; ellerini üzerimden çekemez oldu, ah gözünde bişiy mi var deyip yüzüme yaklaşmalar yüzümü okşamalar... tabii suç bendeydi, arkadaşlığımızın en başlarında bana dokunmasına laf edememiştim kabalık etmiş olurum diye. tüm sayfaları okuyamadım başlığının, ne gelişmeler oldu bilmiyorum belli ettin mi ona etmedin mi bilemiyorum. ama zaten benim yaşadığım sana ders olsun eğer birgün dayanamayacak olursan boşver açılma, zaten soğumaya başlamışsın. ve gelelim benim soğuma evreme;
bende de aynen böyle oldu. hep kötülemeye başladım onu. önceleri onu kıracak tek bi cümle bile etmezken rahat rahat aklımdan geçenleri söyleyebiliyordum. hatta artık arkadaş ortamında yanıma geldiğinde yakınımda bile durması canımı sıkıyordu işim gücüm var deyip kalkıp gidiyordum. tebrik ederim seni soğumuşsun bu anlattıklarına bakılırsa ondan. onu terslediğin için kendini kötü hissetme çünkü ondan hoşlandığın sürede yapmış olduğu öküzlükleri şimdi dile vuruyorsun, bi zahmet o vicdansız yüreği kırılsın

He yine görüşüyoruz.

Deli miyim neyim ?

Bu adamın açılmaya falan niyeti yok.
Sen ne yaparsan o da aynısını yapıyor.
İlginç valla :44:

hep mutlu sonla biter diye okudum bütün sayfaları
daha mutlu olabileceğin biri çıkar inşallah karşına
gerçekten şimdi bir tuhaf erkeklerin davranışları
insan anlam veremiyor
aslında en başından sınır koymak lazım ilişkiye
güzel olur inş senin için herşey

Ne kadar ilginç bir adam sen soğuk davranıyorsun diye aynını yapıyor ama görüşünce her şey normal .
Kötü özellikleride göze batıyosa soğumuşsun canım sen belli .

Balooncum mrb..aslında düşüncelerimiz aynı.. acaba sen soğuk davranınca onu istemediğinimi düşünüyor..canım sen önce kendi duygularını bir gözlemle tam olarak ona aşıkmısın..şuan onu gözlemlediğin için senin daha önce ona karşı yoğun duyguların varken göremediğin davranışlarını görüyorsun..yanılıyormuyum acaba?

En bastan beri dedim yine dicem, konusmadan olmaz. Al karsina konus. O konusmuyorsa diye konusulmaz mi ya, kendin icin konusacaksin sen. Arkadasligimiz biter diye acilamam diyordun, bak kendin bitiriyorsun arkadasligini. Hoslanmiyorsa da ayni son olacakti. Ne farki kaldi. Ilerde icinde kalir, pisman olursun bak.
Sen sogudugunu saniyorsun ya, alakasi da yok. Kendini zorla sogutmaya calisiyorsun. Uzgun oldugun icin kendine bahaneler bulup onu da uzmeye calisiyorsun.
Uzuyorum ama, bu inadinla kendini hep mutsuz edersin.

En bastan beri dedim yine dicem, konusmadan olmaz. Al karsina konus. O konusmuyorsa diye konusulmaz mi ya, kendin icin konusacaksin sen. Arkadasligimiz biter diye acilamam diyordun, bak kendin bitiriyorsun arkadasligini. Hoslanmiyorsa da ayni son olacakti. Ne farki kaldi. Ilerde icinde kalir, pisman olursun bak.
Sen sogudugunu saniyorsun ya, alakasi da yok. Kendini zorla sogutmaya calisiyorsun. Uzgun oldugun icin kendine bahaneler bulup onu da uzmeye calisiyorsun.
Uzuyorum ama, bu inadinla kendini hep mutsuz edersin.

%200 katiliyorum, bence cocuk bizimki soguk davrandigi icin kendini geri cekti.

Arkadasliginiz zaten yok bence, siz ya sevgili olun ya da arkadas falan olmayin. Boyle giderse hem sevgili olamazsiniz, hem de arkadasliginiz bos yere biter.

Baloon yeter bence, cik soyle seviyorum de, yaz, bir seyler yap, boyle yasanmaz.

%200 katiliyorum, bence cocuk bizimki soguk davrandigi icin kendini geri cekti.

Arkadasliginiz zaten yok bence, siz ya sevgili olun ya da arkadas falan olmayin. Boyle giderse hem sevgili olamazsiniz, hem de arkadasliginiz bos yere biter.

Baloon yeter bence, cik soyle seviyorum de, yaz, bir seyler yap, boyle yasanmaz.

Bu kadar gazla ben çoktan yazmıştım :27: 40 sayfadır yaz söyle diyoruz baloon hiç etkilenmiyor ki bunlardan :31:
Numrasını verde biz yazalım balonn :27:

Back
X