Konuşulması imkansız ara ara geliyor ona ve böyle oluyor. İyiyken aramız çok iyiyiz ama işte bunlara katlanamıyorum artık. Alttan alan taraf olmaya çalışıyorum olmuyor hakıımı savunuyorum dahada batıyor iyice içime içime sönmeye başladığımı hissediyorumBencillikte zirve...
Hiç karşınıza alıp konuşmayı denediniz mi?
Annemde görüyor. Oda artık karışmıyor çünkü karışınca dahada kötü oluyor herşey onu savunuyosun hep onlar zaten bu sefer benle arasını düzeltse bile annemle daha uzun küs kalıyor inanın artık pimi çekilmiş canlı bomba gibi her an parlar aman sus modundayızannen anlat seni engellediğini söyle yada babana nasılsa iyi davranmıyor korkma ondan
Ara ara gelmesi ya psikolojik rahatsızlığı var yada hayatında ters giden şeyler olduğunda sizden çıkarıyor. Hissettiklerinizi,kırgınlılarınızı bir kağıda dökün o zaman. Madem konuşulmuyor,odasına bırakın okusun..Konuşulması imkansız ara ara geliyor ona ve böyle oluyor. İyiyken aramız çok iyiyiz ama işte bunlara katlanamıyorum artık. Alttan alan taraf olmaya çalışıyorum olmuyor hakıımı savunuyorum dahada batıyor iyice içime içime sönmeye başladığımı hissediyorum
Keşke konuşma yoluyla çözülse onlarda muzdarip bu hallerindenNasıl bencil bir abla aynı yastayiz Allahim sukurler olsun anlamlar bana böyle hiç davranmadi bence ya annenle yada babanla bu durumu konuş böyle olmaz yanı.
Ozaman ablanizi derhal psikolojik destek almaya zorlayinKeşke konuşma yoluyla çözülse onlarda muzdarip bu hallerinden
Çok kavga ettik çok saç başa girdik inanın ben yoruldum artık sonuca varmadığı gibi dahada yıpranıyorum daha silinmez hatıralar biriktiriyorum daha çok üzülüyorum. Oda üzgün buna eminim ama neden bunu yapıyor anlamıyorum. Normalde gerçekten iyidir aranız çokta severim ama işte ara ara geliyorlar resmenTavrınızı koymadığınız sürece hep böyle davranmaya devam edecek
Çok şımarıkmış ablanız, kronik mutsuz olacaklardan.
Sadece o sizin kardeşiniz değil,
Sizde onun kardeşisiniz unutmayın.
Tek taraflı olmaz...
Böylesi için dayağa karşı değilim.
Seni çok çok iyi anlarım ben.
Bizim evde de var böyle bencil bir ''Öcalan''
Bu ismi ona annem vermişti nasıl kadını da bizi de canımızdan bezdirdi siz anlayın.
O ne derse o olur, her şeyi o bilir.
İstediği olmazsa saldırganlaşır falan.
Her şey onun hakkı.
Ne kadar bencil anlayın diye bir örnek veriyorum.
Kalabalık bir aile aynı odada yatıyoruz kardeşler olarak.
Bir kardeşim fena grip burnu tıkanmış uyurken horluyor o gece.
Devamlı olan bir şey değik sadece o gece bile idare etmedi.
Kız da sabah erken işe gidecek, hiç acımaz insanlık ne bilmez.
Kalk ulan kalk diye silkeledi uyandırdı uykusundan kendi gitti uyumaya.
O uyumak istiyorsa o odada hayat duracak, adım atamazsın, ışık açamazsın.
10 kişinin yaşadığı ev bu yahu!
Başka bir dönem kendi çalışmıyor.
Açmış laptopu sabah 5lere kadar tuş sesi, ışığı ile işe gidecek insanları uykusundan ediyor.
Bunun kavgasını edince de pişkin pişkin sana ne diyebilen biri.
Ay sen seviyor musun?
Böyle zamanlarda ondan hep nefret etmişimdir.
Kardeş mardeş görmez gözüm.
keşke hallolcagını bilsem ama işte olmuyor daha kötüye gidiyor insan tutamıyo kendini en acısından vurmak canını acıtmak istiyor sonraında pişman olsada. Ne yaptığımı yapacagımı inanın bilmiyorum. İnsan ablasına neden böyle duygular beslesin neden yani neden. Neden ben. Yine affedeceğim onu yine o benim canım ablam herşeyim ama kalbimdeki o sızılı çizik asla geçmeyecek ve ben her kötü olduğumuzda hatırlayacağım.Haa çözümü nasıl mı bulduk?
Hiç birimiz boyun eğmiyoruz.
Birine haksızlık yapıp böyle davransa birlik olup üzerine yürüyoruz artık.
Yeter olduk valla kusura bakmasın
O evde yaşıyorsa insan gibi davranmayı, hoşgörülü olmayı bilecek bir yerde.
keşke hallolcagını bilsem ama işte olmuyor daha kötüye gidiyor insan tutamıyo kendini en acısından vurmak canını acıtmak istiyor sonraında pişman olsada. Ne yaptığımı yapacagımı inanın bilmiyorum. İnsan ablasına neden böyle duygular beslesin neden yani neden. Neden ben. Yine affedeceğim onu yine o benim canım ablam herşeyim ama kalbimdeki o sızılı çizik asla geçmeyecek ve ben her kötü olduğumuzda hatırlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?