• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aşık oldum

sahip oldugum her şeyden önce geliyorsun şu an benim için
sana sarılmak hayata sarılmak
senin ellerin benim kurtarıcım
senin gelişin benim hayata dönüşüm
ve aşkım, ben görmüştüm, bu halimizi görmüştüm seni ilk gördüğümde
ben görmüştüm gülen yüzümü, aşkı sende buldugumu görmüştüm

kaçabiliyorsan kaç güzelim
bizkaçamadık cayırcayır yanıyoruz şu an aşk ateşinden
sonumuz ne olacak bilmiyorum :)

ama kacarsam canim yaniyor, kalbim aciyor. bikere oldu kacmak istedik ikimiizde ama en fazla 3 saat dayanabildik... oofff neden ask aci veriyor?

Allahım şu aşk ne hale getiriyor biz hatunları :) bende fenayım.o aramayınca 2 dk geç cvp verince hiç bir yerlere sığamıyorum acaba ne oldu birşeymi oldu diye :))) hayatımda ilk kez tutuldum böyle ..Rabbim sonumuzu mutlu etsin inşallah

Allahım şu aşk ne hale getiriyor biz hatunları :) bende fenayım.o aramayınca 2 dk geç cvp verince hiç bir yerlere sığamıyorum acaba ne oldu birşeymi oldu diye :))) hayatımda ilk kez tutuldum böyle ..Rabbim sonumuzu mutlu etsin inşallah

ayy canim sende benim gibisin :) hemen telas yapiyorum kendimce. hele cevap geldiginde mutluluktan havalara ucuyorum :16:

rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah

ama kacarsam canim yaniyor, kalbim aciyor. bikere oldu kacmak istedik ikimiizde ama en fazla 3 saat dayanabildik... oofff neden ask aci veriyor?

ben de çok seviyorum :))
biz beraber oldugumuz zaman eve gelince elim kolum belim her yerim ağrıyor :))
ben onun elini nasıl tutacagımı şaşırıyorum, o benim koluma sarılırken morartıyor :))
normalde canım çok tatlıdır benim ama onun kolumu ağrıtması çok hoşuma gidiyor çünkü anlıyorum onu biz yan yana iken bile özlüyoruz birbirimizi
napsak (!?) doyamıyoruz birbirimize :16:
Allah sonumuzu hayır etsin
dün, senin yüzünü böyle güldürüyorum ya dünyanın en şanslı en mutlu erkeği benim dedi
o bi de kalbimdeki tahtını bilse gerçekten ne kadar şanslı oldugunu anlayacak .. :16:

En son mayıs 2011de aşık olmuştum hala acısını çekiyorum başkasına da aşık olamıyorum bahar da geliyor öyle çok istiyorum ki aşık olayım hem onu unutayım hem mutlu olayım bakalım hayırlısı olsun :16:

ben onun elini nasıl tutacagımı şaşırıyorum, o benim koluma sarılırken morartıyor :))
normalde canım çok tatlıdır benim ama onun kolumu ağrıtması çok hoşuma gidiyor çünkü anlıyorum onu biz yan yana iken bile özlüyoruz birbirimizi
dün, senin yüzünü böyle güldürüyorum ya dünyanın en şanslı en mutlu erkeği benim dedi
o bi de kalbimdeki tahtını bilse gerçekten ne kadar şanslı oldugunu anlayacak .. :16:

ayy bide eve gelince ellerim ve üstüm o kokuyor ya :16: yatarken ellerimi burnuma dogru tutuyorum onun kokusunla uyuyayim diye :16:

ayy bide eve gelince ellerim ve üstüm o kokuyor ya :16: yatarken ellerimi burnuma dogru tutuyorum onun kokusunla uyuyayim diye :16:

ben henüz kokusunu alamadım yeaaa kıskandım seni şimdi
dün gece uykum geldi yattm, bu gece erken yatıcam konuşmıycam onunşa dedim
aradı dayanamadım uyku sersemi açtım, uyuyorum dedim, tamam kapatayım o zaman dedi
dur dedim kapatma
onun sesini duyunca ne kızgınlık ne kırgınlık ne uyku ne ders çalışma azmi kalıyor
onun sesini duyunca her şey bitiyor beni için
onu görünce gözüm başka bişey görmez oluyor
bak bu gece de konuşmıycam (güya)
ama birazdan arasa deli gibi açarım telefonu kahretsin dayanamıyorum:16:

En son mayıs 2011de aşık olmuştum hala acısını çekiyorum başkasına da aşık olamıyorum bahar da geliyor öyle çok istiyorum ki aşık olayım hem onu unutayım hem mutlu olayım bakalım hayırlısı olsun :16:

insan aşık olmak için yaşıyor bebegim
senin de hakkında hayırlısı olsun :)

ben henüz kokusunu alamadım yeaaa kıskandım seni şimdi
dün gece uykum geldi yattm, bu gece erken yatıcam konuşmıycam onunşa dedim
aradı dayanamadım uyku sersemi açtım, uyuyorum dedim, tamam kapatayım o zaman dedi
dur dedim kapatma
onun sesini duyunca ne kızgınlık ne kırgınlık ne uyku ne ders çalışma azmi kalıyor
onun sesini duyunca her şey bitiyor beni için
onu görünce gözüm başka bişey görmez oluyor
bak bu gece de konuşmıycam (güya)
ama birazdan arasa deli gibi açarım telefonu kahretsin dayanamıyorum:16:

üzülme canim, sende bir gün kokusunu icine cekersin doya doya :16:

demek ask herkeste ayni: insan onun sesini duydugunda ne uyku biliyor, ne aclik ne de baska birsey.

bütün gün siritarak dolasiyorum ortalikta. :52:

ayy canim sende benim gibisin :) hemen telas yapiyorum kendimce. hele cevap geldiginde mutluluktan havalara ucuyorum :16:

rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah
amin canım benim inşallah

amin amin cnmmm inşallah hep böyle mutlu olalım..:)

üzülme canim, sende bir gün kokusunu icine cekersin doya doya :16:

demek ask herkeste ayni: insan onun sesini duydugunda ne uyku biliyor, ne aclik ne de baska birsey.

bütün gün siritarak dolasiyorum ortalikta. :52:

amin canım benim inşallah

amin amin cnmmm inşallah hep böyle mutlu olalım..:)

zarifinci, alyagsu bu da bizim aşk topiğimiz olsun kızlar muhabbet edelim olur mu ?
öncelikle ben bizi anlatarak başlayayım
ben 22 yaşındayım, sevdiğim 25
ben istanbulda yaşıyorum, o da benim memleketimde yaşıyor
15 tatilde birbirimizi gördük, beğendik, ben ona belli etmedim hoşlandıgımı ama o çok belli etti
sonra büyük çabalarla beni facebukta buldu ve konuşmaya başladık
yüzyüze bir kez görüşebildik henüz
ama her gece face'de kameralı konuşuyoruz
çok seviyoruz birbirimizi :))

sizde durumlar nasıl, ne zamandır birliktesiniz anlatın bakalım

zarifinci, alyagsu bu da bizim aşk topiğimiz olsun kızlar muhabbet edelim olur mu ?
öncelikle ben bizi anlatarak başlayayım
ben 22 yaşındayım, sevdiğim 25
ben istanbulda yaşıyorum, o da benim memleketimde yaşıyor
15 tatilde birbirimizi gördük, beğendik, ben ona belli etmedim hoşlandıgımı ama o çok belli etti
sonra büyük çabalarla beni facebukta buldu ve konuşmaya başladık
yüzyüze bir kez görüşebildik henüz
ama her gece face'de kameralı konuşuyoruz
çok seviyoruz birbirimizi :))

sizde durumlar nasıl, ne zamandır birliktesiniz anlatın bakalım

evet bütün asIklarin topigi olsun burasi :16:

hayirlisi olsun cnm insallah hep böyle icin kipir kipir heyecan dolu olur :1:

ben 23 sevgilim 22 yasinda, aslinda benden kücük bir sevgili istemiyordum ama kader kismet iste birbirimizden hoslandik :17:

2 aydir cikiyoruz. ben trakyaliyim o da mersinli :1:

evet bütün asIklarin topigi olsun burasi :16:

hayirlisi olsun cnm insallah hep böyle icin kipir kipir heyecan dolu olur :1:

ben 23 sevgilim 22 yasinda, aslinda benden kücük bir sevgili istemiyordum ama kader kismet iste birbirimizden hoslandik :17:

2 aydir cikiyoruz. ben trakyaliyim o da mersinli :1:
anem çok tatlı :)) küçük demek senden :D

aynı şehirde mi yaşıyorsunuz peki ?

insan aşık olmak için yaşıyor bebegim
senin de hakkında hayırlısı olsun :)

Valla çok haklısın aşık olduğunda insan tüm dertlerini unutuyor aptal aptal sırıtıyor ya ne özledim ya bir de ben fena aşık olurum arkadaşlarım hep sen aşık olunca denizde yürüyorsun tam leyla oluyorsun derler :16:

anem çok tatlı :)) küçük demek senden :D

aynı şehirde mi yaşıyorsunuz peki ?
:17: benden kücük ama olgun düsünceli biri o yüzden zaten kabul ettim cikma teklifini :1:
ayni sehirde degiliz ama cok yakiniz birbirimize. benim isyerimle onun evin arasi 10 dakikalik yol :)

Valla çok haklısın aşık olduğunda insan tüm dertlerini unutuyor aptal aptal sırıtıyor ya ne özledim ya bir de ben fena aşık olurum arkadaşlarım hep sen aşık olunca denizde yürüyorsun tam leyla oluyorsun derler :16:

:9: demek leyla oluyorsun ozaman sen kesin durup dururken siritiyorsundur da :1: ben öyleyim mesela onu düsündügüm an yüzümde güller aciyor herseyi unutuyorum

:9: demek leyla oluyorsun ozaman sen kesin durup dururken siritiyorsundur da :1: ben öyleyim mesela onu düsündügüm an yüzümde güller aciyor herseyi unutuyorum

Benden mutlusu olmaz her şeyi sallarım uçarım resmen ayrılınca da bir güzel çakılırım yeryüzüne:1: ama iki senedir aşık olamıyorum kısmet deyip bekliyorum napayım :))

Benden mutlusu olmaz her şeyi sallarım uçarım resmen ayrılınca da bir güzel çakılırım yeryüzüne:1: ama iki senedir aşık olamıyorum kısmet deyip bekliyorum napayım :))

gülüm beklemek en iyisi biliyormusun :27: bakarsin yakiinda karsina beyaz atli prensin cikar :34: ha nedersin?

bu arada yas kacti?

Son düzenleme:
MELOS bakma öyle gel sende katil sohbetimize :3:

ask nedir sence?

" insan seviyorsa nasıl ayrılır
sen benim seni sevdiğimin binde biri kadar seviyor olsan ayrılık kelimesini anacak o dilini koparır atarsın..."

Son düzenleme:
Back
X