- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi tenesemisir
kankam benim 
kuzum sen anlamışsın işte
sosyoekonomik düzey midir ne karın ağrısı ise işte, o yüzden ilişkimizin geleceğinin olmadıgını düşündüm
ve ayrıldım
Ona karşı hatam ise bu uyumsuzlugu biliyor olmama rağmen bu ilişkiye başlamamdı
Üstelik hiç renk vermedim
mükemmel bir ilişki yaşıyoruz gibi hissettirdim ona ama kafamda bu ilişki zaten bitecek düşüncesi vardı
offf başından beri ilişkimiz bir yalandı yani aslında
Ben ayrılmak istiyorum cümlesini kurmadan önce bir an bile hissettirmedim onda kafamdaki ayrılık niyetini
Bir anda şok ettim çocugu, bir anda terkettim, bir anda bütün mutlulugunu üzüntüye çevirdim
Nefret ediyorum kendimden
Ondan sonra 'Allaha emanet ol demiyorum, senin çevrendeki insanalrı allaha emanet ediyorum ihtiyacları var çünkü' dedi
Kanka ben ne yapayım şimdi.. Tamam çocuk seviyor da, ben de seviyorum da, cesaretim yok benim, onun için kimseyi karşıma alamam ben
Onu ben kimseye karşı savunamam
seviyorum desem de, o bana hiç yakın olamadı ki
Hangi sıkıntımı derdimi biliyordu
O sadece nelere gülerim onu biliyordu
Derdini anlatamadıgın insanla sevgili mi olunur
Ama çok tatlıydı işte çoookk..... Benimki fiziksel çekim biraz da
Çok tatlı çok yakışıklı çok boyuboyuma çok şakacı çok esprili... liste uzar gider

kuzum sen anlamışsın işte
sosyoekonomik düzey midir ne karın ağrısı ise işte, o yüzden ilişkimizin geleceğinin olmadıgını düşündüm
ve ayrıldım
Ona karşı hatam ise bu uyumsuzlugu biliyor olmama rağmen bu ilişkiye başlamamdı
Üstelik hiç renk vermedim

offf başından beri ilişkimiz bir yalandı yani aslında

Bir anda şok ettim çocugu, bir anda terkettim, bir anda bütün mutlulugunu üzüntüye çevirdim
Nefret ediyorum kendimden

Ondan sonra 'Allaha emanet ol demiyorum, senin çevrendeki insanalrı allaha emanet ediyorum ihtiyacları var çünkü' dedi
Kanka ben ne yapayım şimdi.. Tamam çocuk seviyor da, ben de seviyorum da, cesaretim yok benim, onun için kimseyi karşıma alamam ben
Onu ben kimseye karşı savunamam
seviyorum desem de, o bana hiç yakın olamadı ki
Hangi sıkıntımı derdimi biliyordu
O sadece nelere gülerim onu biliyordu
Derdini anlatamadıgın insanla sevgili mi olunur
Ama çok tatlıydı işte çoookk..... Benimki fiziksel çekim biraz da

Çok tatlı çok yakışıklı çok boyuboyuma çok şakacı çok esprili... liste uzar gider
Son düzenleme: