• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ayrılmak istiyorum

Bu cümle dahi ayrılmak için yeter emin olabilirsin. O kim oluyor da sana bunu söyleme haddini kendinde buluyor.Bana bunu diyen adama "evet ben asla senin gibi olamam asla senin seviyene inecek kadar alçalamam çünkü" derdim ve bitirirdim. Ayrıca bir de edepsiz derdim :KK62: Sinir oldum iyice.Bırak ne hali varsa görsün ya. Sevgisi de olmaz olsun böylesinin. Sevilecek çok daha güzel insanlar var.
Bir de evlenince bu cümleyi kurmaya devam edecekti.Sen bilmezsin sen anlamazsın sen kim oluyosun vs. uzar gider. Verilmiş sadakan varmış kendi kalbini ve aklını ikna et ve ayrıl bence.Hatta rahatsız edecek falan bir tipse abin kuzenin varsa söylersin hiç birşey de yapamaz. Zaten böyleleri sevmediği için peşinden dahi koşmayacak bak gör. Sadece şu ihtimal var dolaşır başka kızlara takılır yüz bulamazsa pişmanım diye sana ulaşır.
Ahh ahh size anlatsam burda roman olur roman

Attım hep içime attım artık orasida doldu :) nasıl gözümü kör etmişse sevgisi yalnızlık korkusu ve bunları kimseye anlatamam bayağı yokmuş beni biraz önce mesaj atmış nerdesin diye konuşmak istediğimi söyleyip bu işi bitirecegim tesekkur ler yorumlar için

Selam bayanlar...hayırlı bayramlar..
Sizden her konuda yardım aldığım gibi bu konuda da yardımcı olmanızı bir yorumda bulunmanizi rica ediyorum öncelikle malumunuz dokuz günlük bir tatil vardı bu vesile ile memlekette geçirdim bayrami ..........akrabalar arkadaşlar derken konu iş sevgili maddi manevi he konu konuşuldu öncelik sevgili zaten bizden seven yoktur kendisini ben hariç bende ne hikmetse deli gibi severim yani bende biliyorum aslında kötü yönlerini ama görmezden geliyordum eminim bugün evlensek 1 hafta sürmez sevgili kk üyeleri eşim ailemle görüşmeme izin vermiyor eşim çok cimri eşim çocuk istemiyor evde bana yardımcı olmuyor gibi ve daha birçok konu açacağıma eminim aslında belki de konu da acamıyacağım :) bu adam benim telefonumu alır saklar yada net paketimi iptal eder öyle birisi bunlar etrafımdaki kişiler tarafından bana hep anlatılmasına rağmen ben anlamıyordum anlamak istemiyordum ama en son kendime dur dedim bu yılları bir daha yaşayabilecekmisin bu yaşına tekrar gelebilecekmisin sırf insan seviyorum diye bütün bu eksileri görmezden gelebilirmi hayır dedim sevgim mantığımı geçmemeliydi ben neden maaşımı ona vereyim neden arkadaşlarımla görüşmeyim neden paramın hesabini o yapsın neden aile ilişkilerim iyi olmasın ..ben salak mıyım neden beni ezsin yakışıklı mı hayır (etrafa göre) bana sorsanız çok yakışıklı ama herkes diyor çok olgun biraz yaşlı mı ne bana göre değil neyse düşündüm taşındım tamam seviyorum aldatma yalan yok ama diğer yazdıklarım yeterli, değilmi ayrılmak için ben ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ama neden olarak bunları söylemeyeceğim sizce ne söylemeliyim neden diye sorduğunda?

Bu anlattıkların anlayışlı bir adam tarifi değil. Ben olsam dürüstlüğü bir kenara koyar ve ne söylesem de başıma bela olmasa, bana sarmasa diye düşünürüm.

Sen ona madde madde dürüstçe sayarsan yok bir şans ver, yok değişebilirim uzatıp duracak mevzuyu.

Selam bayanlar...hayırlı bayramlar..
Sizden her konuda yardım aldığım gibi bu konuda da yardımcı olmanızı bir yorumda bulunmanizi rica ediyorum öncelikle malumunuz dokuz günlük bir tatil vardı bu vesile ile memlekette geçirdim bayrami ..........akrabalar arkadaşlar derken konu iş sevgili maddi manevi he konu konuşuldu öncelik sevgili zaten bizden seven yoktur kendisini ben hariç bende ne hikmetse deli gibi severim yani bende biliyorum aslında kötü yönlerini ama görmezden geliyordum eminim bugün evlensek 1 hafta sürmez sevgili kk üyeleri eşim ailemle görüşmeme izin vermiyor eşim çok cimri eşim çocuk istemiyor evde bana yardımcı olmuyor gibi ve daha birçok konu açacağıma eminim aslında belki de konu da acamıyacağım :) bu adam benim telefonumu alır saklar yada net paketimi iptal eder öyle birisi bunlar etrafımdaki kişiler tarafından bana hep anlatılmasına rağmen ben anlamıyordum anlamak istemiyordum ama en son kendime dur dedim bu yılları bir daha yaşayabilecekmisin bu yaşına tekrar gelebilecekmisin sırf insan seviyorum diye bütün bu eksileri görmezden gelebilirmi hayır dedim sevgim mantığımı geçmemeliydi ben neden maaşımı ona vereyim neden arkadaşlarımla görüşmeyim neden paramın hesabini o yapsın neden aile ilişkilerim iyi olmasın ..ben salak mıyım neden beni ezsin yakışıklı mı hayır (etrafa göre) bana sorsanız çok yakışıklı ama herkes diyor çok olgun biraz yaşlı mı ne bana göre değil neyse düşündüm taşındım tamam seviyorum aldatma yalan yok ama diğer yazdıklarım yeterli, değilmi ayrılmak için ben ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ama neden olarak bunları söylemeyeceğim sizce ne söylemeliyim neden diye sorduğunda?
Bence gerçekleri söyleyin. Zaten gerekceleriniz mantıklı saklamanin mantığı yok neyse o.....

Bu anlattıkların anlayışlı bir adam tarifi değil. Ben olsam dürüstlüğü bir kenara koyar ve ne söylesem de başıma bela olmasa, bana sarmasa diye düşünürüm.

Sen ona madde madde dürüstçe sayarsan yok bir şans ver, yok değişebilirim uzatıp duracak mevzuyu.
Ayrıca çok korkak ben başıma bela olabileceğini düşünmüyorum

O zaman iyi. Ne düşünüyorsan yüzüne söyler ayrılırsın. Hem içinde de kalmamış olur. Tebrik ederim seni ve kararlılığını. Sevmek bazen yetmiyor
Yetmiyormuş gerçekten oysa çok çok seviyorum onu ama bu şekilde de yürümez o yüzden bitmesi en iyisi

orası öyle ama çoğu kez denedim ama farklı sebeplerden ötürü ama hep ikna edildim nedenlerim basit bulundu bende dayanamadım devam ettim devam ettikçe kendini birşey sandı

Bu anlattığın insanda Sevgin mantığının önüne geçmeli.. Düşün böyle biri ile ömür geçer mi? Bdv konularına bak bi yarın öbür gün eşin için açarsın..

hayırlı insanlarla karşılaşmanız ümidiyle doğru karar aldığınızı düşünüorum anlattıklarınız çerçevesinde...

Geç te olsa doğru kararı vermişsin
Ama neden asıl sebepleri söylemedin ki
Ben olsam söyler öyle giderdim
Umarım arkasında durabilirsin kararının

Geç te olsa doğru kararı vermişsin
Ama neden asıl sebepleri söylemedin ki
Ben olsam söyler öyle giderdim
Umarım arkasında durabilirsin kararının
Asıl sebepleri söylememem deki neden başta beni böyle kabul ettin neden şimdi istemiyor sun demesin den cekindigim için çünkü kör kütük aşiktim ne derse evet diyor kabul ediyordum sonra salakligimin farkına vardım ayrıldım ve arkasında durabilirm gibi görünüyor

Asıl sebepleri söylememem deki neden başta beni böyle kabul ettin neden şimdi istemiyor sun demesin den cekindigim için çünkü kör kütük aşiktim ne derse evet diyor kabul ediyordum sonra salakligimin farkına vardım ayrıldım ve arkasında durabilirm gibi görünüyor
Gözümü açtım derdin

Back
X