- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Ahh ahh size anlatsam burda roman olur romanBu cümle dahi ayrılmak için yeter emin olabilirsin. O kim oluyor da sana bunu söyleme haddini kendinde buluyor.Bana bunu diyen adama "evet ben asla senin gibi olamam asla senin seviyene inecek kadar alçalamam çünkü" derdim ve bitirirdim. Ayrıca bir de edepsiz derdimSinir oldum iyice.Bırak ne hali varsa görsün ya. Sevgisi de olmaz olsun böylesinin. Sevilecek çok daha güzel insanlar var.
Bir de evlenince bu cümleyi kurmaya devam edecekti.Sen bilmezsin sen anlamazsın sen kim oluyosun vs. uzar gider. Verilmiş sadakan varmış kendi kalbini ve aklını ikna et ve ayrıl bence.Hatta rahatsız edecek falan bir tipse abin kuzenin varsa söylersin hiç birşey de yapamaz. Zaten böyleleri sevmediği için peşinden dahi koşmayacak bak gör. Sadece şu ihtimal var dolaşır başka kızlara takılır yüz bulamazsa pişmanım diye sana ulaşır.
Attım hep içime attım artık orasida doldu :) nasıl gözümü kör etmişse sevgisi yalnızlık korkusu ve bunları kimseye anlatamam bayağı yokmuş beni biraz önce mesaj atmış nerdesin diye konuşmak istediğimi söyleyip bu işi bitirecegim tesekkur ler yorumlar için