Ben ben degilim artik !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aman just yorum bile yapma. BenZer lafları çok duyuyırım bizim duygularımız çıkışlarımız yok zaten insan da diişiz sürekli evetanlıyorım diye takılacğız. Salla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmem kac yillik esi tarafindan hayal kirikligina ugramis kadinin iki tabak kirmasina nasil psikologsun diyen sözde iyi psikolog hatun, 2 mesajlasmada çirkefe bağlamış ya :)))))))

Ya hani o kitaplarını okuduğumuz bize çok şey öğreten terapistlerin bi hayatını okuyun neler neler var. İşimizle kişiliğimiz farklıdır bu kadar basit ya. İnsan eşinden ayrıldığında aaa ben pskoloğum dur üzülmemeyim mi dicelk. Just bu yası zaten tutmalı insan ve duyguları var çok normal olan her şey. Ve bi insanın üstüne bu kadar gidilmez. İnsanın yaşadıklarıyla da dalga geçilmez bu kadar bel altı vurulmaz

Edit : yalaka arkadaşından sevgiler

Koruyanlar sadece arkadaslik icgudusuyle korumus ama tabak canak kirmak, ic camasiri kesmek psikolog olmak soyle dursun normal bir insan icin bile normal degildir -ki bu kisinin aslinda normal olmadigini , psikolojik sorunlari oldugunu ve bir sekilde destek almasini gerektigini gosterir. Birincisi, bu durumu normallestirmeyelim. Yarin obur gun vay be bir psikolog bile bunu yapiyorken ben neden yapmayayim diyenler cikacaktir. Ikincisi, ben kendi psikolojik sorunlarini cozememis ve bu durumu kendi icinde normallestirmeye calisan bir psikologa gorunmek istemezdim acikcasi.

Ay bende istiyorum bende kiracam bende bende.... Cinnete ceyrek kala tvdeki bangir bangir supurge reklami yapan kadinla bile kavga ediyorum ne bagriyon la bi sus diye .... Kimsede durtup demiyor la salak sesini kıs o zaman :)))
Herkesi herseyi parcalayasim var birine dalip agzinin gozunun burnunun yerini degistirmek istiyorummmmmm!!!

Siz bilgili bi arkadasa benziyorsunuz. Tabak canak kirmanin a-normal olduguna dair tezinizin bilimsel temelleri nelerdir. Kaynak alalim.

Egenin en iyi psikiyatristi bipolar bozukluk hastasi bu arada. İsim vermeyecegim. Ne cahil cahil muhabbet donmus burada.

Siz bilgili bi arkadasa benziyorsunuz. Tabak canak kirmanin a-normal olduguna dair tezinizin bilimsel temelleri nelerdir. Kaynak alalim.

Kaynagi benden degil size yakin bir psikologtan alin. Zira bilgili bir psikolog sizi bu konuda yeterince aydinlatacaktir. Yarin pazartesi bir randevu alip gorusebilirsiniz.

Dipsiz Not: Once bir yazdigimi iyice okuyun, ozumseyin. Yorum yapan insanlara cahil diyemezsiniz. Konuyla ilgili gorusunuz yoksa , sirf uyelere catmak icin yorum yapmayin.

Son düzenleme:
terapi aldigi icin kendini terapist sanan arkadasa katilmiyorum ama justin kocasi da psikolog kendini kontrolden aciz siddete meyilli birine gidip terapi almak ister miyiz?
dogruya dogru insan ne kadar meslek vee ozel yasam olarak ayri olsa da bazi meslek erbablarinin ozel yasantilari mesleklerini dogrudan etkiler malesef.
ornegin bir imam gunah islediginde goze daha cok batar
bir insan sigarayi biraktirma tedavisi uygulayip kendi sigara iciyorsa onu kim takabilir? ya da kimse asiri kilolu bir diyetisyene gidip akil almak istemez. cildi cok bozuk bir guzellik uzmani elbette olabilir.. ama ne kadar musterisi olur? yani ozel hayatlarin ne kadar zit oldugu bir meslege sahip olup olmayacaginizi etkilemez tabii ki . ama o meslekte iyi olup olmayacaginizi etkiler diye dusunuyorum.

İddia sahibi iddiasini kanitlamakla mukelleftir. Bu kurali duymadiniz sanirim.

Cahillik bir seyi bilmemek degildir. Bilmedigi konuda israr edene denir.

Anormal, patolojik bir durum oldugunu kanitlayamazsiniz cunku oyle degil. :)

Lisede gormus olanlar bilirler. (basit lise bilgisi) savunma mekanizmalari vardir. Bu ona giriyor: Yön degistirme

Yon degistirme davranisi surekli hale geldiginde anormal bir davranis durym sayilir. Diger savunma mekanizmalari da oyle.

Savunma mekanizmalari surekli olmadiklari vakit yararlidirlar. Adi uzere: insanin bulundugu duruma katlanmalari icin birer alternatif, rahatlama yontemi. Boylece gerilim azalir. Rahatlariz.

Bunun yaninda arkadas bi sinir krizi de gecirmis. Bunlar da hayatta karsilasabilecegimiz durumlardan. Esyaya zarar verme cok sik karsilasilan bi tepki. Hatta dalgasi gecilmis ama sirtaki gibi ornekler bunun kulture yansimasidir. Hatta sanata...

Sisman bir diyetisyeni ciddiye almayabilirsiniz, ancak ayni sisman diyetisyenin hormon tedavisi sebebiyle boyle olup olmadigini bilemezsiniz.

Bir onyargiyi ortadan kaldirmak atomu parcalamaktan guctur demis guzel bir fizikci.

Bu durumda siz kendi kendinize cahil diyorsunuz :) cunku konu hakkinda yorumu yokken durup dururken benim yazimi alintilayip bu durumun normal oldugu konusunda israr ediyorsunuz. Tekrar yaziyorum; canliya ve mala zarar verme egilimi saldirganlik icerir ve normal bir davranis degildir. Benim bu durumu kanitlama gibi bir cabam yok neden olsun ki; ha sizin varsa gerekli bilgiyi bir psikologtan alabilirsiniz. Benim size daha fazla cevap vermeye niyetim yok cunku durup dururken sanaldan birilerine satasma muhabbeti icinde olanlar benim seviyemde degillerdir. Daha fazla uzatma egiliminiz varsa psikologtan bilgi alirken, kendiniz icin de bir gorunun derim ben.

Just, bir şeyi çok merak ediyorum. Konularını okumadım, kor dudaklı gitmiş galiba. Ki ben bu tabiri çok sevmiştim. Yaş farkıyla ilgili açılan konularda ' Bizim de yaş farkımız fazla, nolmuş' diyordun. Şu anki aklın olsa yine kendinden büyük biriyle evlenir miydin? Yoksa yaş farkı hala senin için önemsiz mi?

Her insanın içinde şiddet güdüsü vardır. Bastırılmış ya da bastırılamamış olarak kişide vuku bulur. Aynı cinsellik gibi. Herkesin deşarj olmaya da ihtiyacı vardır. Bunu kimisi tabak çanak kırarak yapar, kimi de benim gibi savaş oyunları oynar. Kimse mükemmel değildir. Mesela pilotların da ailevi sorunları olabilir. Uçağa binmeyecek misiniz? Eşinden boşanma hazırlığında olan doktora muayene olmayacak mısınız? Just kötü bir dönemden geçiyor. Bunlar kendisine acı bir tecrübe olarak geri dönecek. Tecrübe insanı olgunlaştırır.
Psikoloji 2. sınıf öğrencisi bildirdi.

Son düzenleme:
Arkadaslar şunu bir söyleyim ben justu tanıdıgım için korumadım.

burada daha yeni üye olan birine bile haksızlık yapıldıgını görüp tartıstıp banlandıgım cok olmustur. bu benm kendi tercihim haksızlıga he deyip gecemiyorum.
hatta sevmediğim üyeyi bile korumuslugum vardır benim.

Bana gore normal degildir, normallestirmeye de karsiyimdir , ona gore yorum yaparim gecerim.
Birde sanalda yapilan yorumlari alintilayip elestirmek adina sacma ornekler vererek ego tatmini yapan arkadaslar var onlari ne yapicaz.

Bana gore normal degildir, normallestirmeye de karsiyimdir , ona gore yorum yaparim gecerim.
Birde sanalda yapilan yorumlari alintilayip elestirmek adina sacma ornekler vererek ego tatmini yapan arkadaslar var onlari ne yapicaz.
Bir de psikoloji hakkında bilgisi vikipediden öteye gidemediği halde Just'ı buradan vurmaya kalkanlar var. Hiçbir şey yapmaya gerek yok.

Bir de psikoloji hakkında bilgisi vikipediden öteye gidemediği halde Just'ı buradan vurmaya kalkanlar var. Hiçbir şey yapmaya gerek yok.

1- Beni taniyormusunuz.

2- Vikipediden alinti yaptigimi hatirlamiyorum. Orayi devamli kullaniyorsunuz bu sekil algilamaniz normal.

3- Ben teshis koymaya kalkmadim , gorusumu belirttim.

4- Kimseyi vurmaya kalkmiyorum. Psikolog dahil her insan inisler, cikislar yasayabilir. Hosuma gitmeyen; normal olmayan bu tepkinin normallestirilmeye calisilmasiydi. Ozellikle bir psikolog bunu yaparken ben neden yapmayayim dusuncesi gelebilir insanlarin aklina.

5- Yorum yaparken siz dahil kimseden izin alacak degilim.

6- Kuzum baska isiniz yok mu ? Sanaldan birilerine satasiyorsunuz , - ki polemigin forum kurallarina aykiri oldugunu da biliyorken.

İyi de ben onu size demedim ki. Neden alındınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…