hiç alınmadım valla çünkü komik. psikologsan usturuplu olucaksın psikologsan hmm diyeceksin psikologsan herkesi doğru çözeceksin psikologsan hata yapamazsın vs. merak etmeyiniz gayet bu lafları ben psikolog olacağım dediğim günden beri yiyorum niye çünkü mükemmel olmak zorundayım yine merak etmeyin günlük hayatımda yeterince ciddiyim mesleğimde. ama şurada hiç bu tavrımı kasamam açıkçası rahatlıyorum ve içimden geldiği gibi eğleniyorum, yazıyorum, çiziyorum
ne demek bi haber olmak ve görememek. kalp doktoru kalp krizi geçiremez kadar saçma olmuş bu söylediğiniz. aşık olunca insan dur bir şunu düşüneyim bunu göreyim mi diyor bunu diyebiliyor mu? yoksa gözünü kapatıp da iyi yönlerini mi görmeye odaklanıyor. ben daha pişmiş değilim bu hayatta ve geçen yıl mezun oldum. hayat tecrübem 23 yıl kadar. benden büyük müsünüz bilemem de kimse tutup mesleğimle vuramaz. bir güzel de bundan sonra seçeceğim adamı da kahinlikle görmüşsünüz ne diyim güldüm
ayrıca evet psikoterapist değilim çünkü psikoloğum psikoterapist çok farklı bir şey. psikolojik problemim olması tabak kırmamdan anlaşılamaz. teşhis koyma kriterlerinin farkındayım
Koruyanlar sadece arkadaslik icgudusuyle korumus ama tabak canak kirmak, ic camasiri kesmek psikolog olmak soyle dursun normal bir insan icin bile normal degildir -ki bu kisinin aslinda normal olmadigini , psikolojik sorunlari oldugunu ve bir sekilde destek almasini gerektigini gosterir. Birincisi, bu durumu normallestirmeyelim. Yarin obur gun vay be bir psikolog bile bunu yapiyorken ben neden yapmayayim diyenler cikacaktir. Ikincisi, ben kendi psikolojik sorunlarini cozememis ve bu durumu kendi icinde normallestirmeye calisan bir psikologa gorunmek istemezdim acikcasi.
Siz bilgili bi arkadasa benziyorsunuz. Tabak canak kirmanin a-normal olduguna dair tezinizin bilimsel temelleri nelerdir. Kaynak alalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaynagi benden degil size yakin bir psikologtan alin. Zira bilgili bir psikolog sizi bu konuda yeterince aydinlatacaktir. Yarin pazartesi bir randevu alip gorusebilirsiniz.
Dipsiz Not: Once bir yazdigimi iyice okuyun, ozumseyin. Yorum yapan insanlara cahil diyemezsiniz. Konuyla ilgili gorusunuz yoksa , sirf uyelere catmak icin yorum yapmayin.
İddia sahibi iddiasini kanitlamakla mukelleftir. Bu kurali duymadiniz sanirim.
Cahillik bir seyi bilmemek degildir. Bilmedigi konuda israr edene denir.
Anormal, patolojik bir durum oldugunu kanitlayamazsiniz cunku oyle degil. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her insanın içinde şiddet güdüsü vardır. Bastırılmış ya da bastırılamamış olarak kişide vuku bulur. Aynı cinsellik gibi. Herkesin deşarj olmaya da ihtiyacı vardır. Bunu kimisi tabak çanak kırarak yapar, kimi de benim gibi savaş oyunları oynar. Kimse mükemmel değildir. Mesela pilotların da ailevi sorunları olabilir. Uçağa binmeyecek misiniz? Eşinden boşanma hazırlığında olan doktora muayene olmayacak mısınız? Just kötü bir dönemden geçiyor. Bunlar kendisine acı bir tecrübe olarak geri dönecek. Tecrübe insanı olgunlaştırır.Koruyanlar sadece arkadaslik icgudusuyle korumus ama tabak canak kirmak, ic camasiri kesmek psikolog olmak soyle dursun normal bir insan icin bile normal degildir -ki bu kisinin aslinda normal olmadigini , psikolojik sorunlari oldugunu ve bir sekilde destek almasini gerektigini gosterir. Birincisi, bu durumu normallestirmeyelim. Yarin obur gun vay be bir psikolog bile bunu yapiyorken ben neden yapmayayim diyenler cikacaktir. Ikincisi, ben kendi psikolojik sorunlarini cozememis ve bu durumu kendi icinde normallestirmeye calisan bir psikologa gorunmek istemezdim acikcasi.
Her insanın içinde şiddet güdüsü vardır. Bastırılmış ya da bastırılamamış olarak kişide vuku bulur. Aynı cinsellik gibi. Herkesin deşarj olmaya da ihtiyacı vardır. Bunu kimisi tabak çanak kırarak yapar, kimi de benim gibi savaş oyunları oynar. Kimse mükemmel değildir. Mesela pilotların da ailevi sorunları olabilir. Uçağa binmeyecek misiniz? Eşinden boşanma hazırlığında olan doktora muayene olmayacak mısınız? Just kötü bir dönemden geçiyor. Bunlar kendisine acı bir tecrübe olarak geri dönecek. Tecrübe insanı olgunlaştırır.
Psikoloji 2. sınıf öğrencisi bildirdi.
Bir de psikoloji hakkında bilgisi vikipediden öteye gidemediği halde Just'ı buradan vurmaya kalkanlar var. Hiçbir şey yapmaya gerek yok.Bana gore normal degildir, normallestirmeye de karsiyimdir , ona gore yorum yaparim gecerim.
Birde sanalda yapilan yorumlari alintilayip elestirmek adina sacma ornekler vererek ego tatmini yapan arkadaslar var onlari ne yapicaz.
Bir de psikoloji hakkında bilgisi vikipediden öteye gidemediği halde Just'ı buradan vurmaya kalkanlar var. Hiçbir şey yapmaya gerek yok.
1- Beni taniyormusunuz.
2- Vikipediden alinti yaptigimi hatirlamiyorum. Orayi devamli kullaniyorsunuz bu sekil algilamaniz normal.
3- Ben teshis koymaya kalkmadim , gorusumu belirttim.
4- Kimseyi vurmaya kalkmiyorum. Psikolog dahil her insan inisler, cikislar yasayabilir. Hosuma gitmeyen; normal olmayan bu tepkinin normallestirilmeye calisilmasiydi. Ozellikle bir psikolog bunu yaparken ben neden yapmayayim dusuncesi gelebilir insanlarin aklina.
5- Yorum yaparken siz dahil kimseden izin alacak degilim.
6- Kuzum baska isiniz yok mu ? Sanaldan birilerine satasiyorsunuz , - ki polemigin forum kurallarina aykiri oldugunu da biliyorken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?