O yüzden hayatım boyunca arkadaş edinemedim, hepsi anlattıklarımı kullanmaya kalktıBen de nefret ettim arkadaşlık kavramından
seviyorum ben yalakalarımı gelin bakayım
Şunu da anladık bugün, kk'da mesleğini söylemeyeceksin, derdini anlatmayacaksın, samimive içten olmayacaksın
Şahsen ben justın konusunu okurken psikolog kimliğini değil, kadın kimliğini göz önüne aldım ve aklımın ucundan bile geçmedi,'' sen nasıl psikologsun'' demek. Zaten zerre kadar anlamam psikolojiden
Bende bu yüzdn açmıyorum konu monu..
aynen benim de cok kez geldi başıma bunlar.
vallahi sırf bu yüzden kkya bile konu acmıyorum ben.
ben öğretirim sana özel dersle
ayrıca hatırlamak lazım ki bunları bana yapan adam da psikolog. malenkaya da psikolog. 3ümüze de defol çekti arkadaş hepimiz ezbere geçtik
70 tane psikologla aynı sınıfta okudum hepsinin sıra sıra problemi vardır, bir tanesi normal değildi ki zaten kimse üzüntüsünü ben psikoloğum o halde mantıklıyım diye tutamaz...
ya bıraksana canım sen niye aldıgın dersleri meslegini anlatıyorsun ki?
kime ne meslekle karakter ilişkisinden falan. herkes kendi işine karakterine baksın.
Kendi kendime üzülür ağlarım ama konu açmak mı? Asla!
Kendi kendime üzülür ağlarım ama konu açmak mı? Asla!
Yok ya ne açıcam..
aman true kendi içinde yaşa kendin çöz ne yaparsan yap ama buraya konu acma.
eşinden dostundan başkasına da anlatma hatta
Tabii ki iyi insanlar var ama ben açmam konu,hele bu akşam sana yapılandan sonra..bana çok iyi gelen yorumlar da oldu true ya hakkını yemeyeyim çok iyi niyetli insanlar da var bu sitede
belki destek olmasalar geri atılırdım o adama
tabi bu aralar kafamda yeni hesap açma fikri var bunu iptal ettirip bakalım ileride yaparım
Tabii ki iyi insanlar var ama ben açmam konu,hele bu akşam sana yapılandan sonra..
Akşam olur eşim uyur ben gizlice ağlar atlatırım ama yok konu monu ıhhıhh.(sinirlendim)
Anladım ben..bir şey yapılmadı kuzum kıyamam ya sana hemen korurmuş da kardeşini
dipnot: ben alışkınımsiz anladınız
Yapılan çoğu yoruma koca bir "PEEEEESSSSSSS" dedim
Just senin yaptığın benim neden aklıma gelmedi yav, valla iyi deşarj olur insan..
Bundan sonraki ilk depreşınımda ben de yapıcam
Tam ben diycektim agzimdan aldin.just'a tum bunlari yapanda psikolog.
İnanamadim bir psikolog eside kendide cahil degil cuhela degil.
bosanma asamasinda bir avukat yine avukat esini vurmustu..
simdi bu adam normal mi?
egitimle ne ilgisi var yahut egitim mi yeterli degil; kisilikle mi bi baglantisi var bilemiyorum.
Dogan cuceloglu bir kitabinda hala cocuklugu icin icinin yandigini soylemisti Ustun dokmende annesine cok uzuldugunu gormus ve sasirmistim.bide bunlar profosor.
itiraf etmem gerekirse bende just'un kendini 1 haftada tedavi edecegini dusundum demekki cok beklentim varmis..bende yasadiklarimi unutamiyorum
ben seyi merak ettim just biz nasil bir terapi almaliyiz? bende terapi almak istiyorum da.
yasadiklarimi unutamiyorum
Haklisin afedersin...
hazir psikolog bulmusken kendimi aradan cikarayim.dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?