Ben ben degilim artik !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buldugum butun tabaklari bardaklari kirdim butun ic camasirlarimi bicakla kestim simdi de butun bu pislige bakip sigarami iciyorum oh yazdim oh kirdim parcaladim !! Onu da boyle yerden yere vurmak kirmak parcalamak istiyorum !!

bence kendini hiç bu ruh haline sokma yokmuş gibi yaşa gerçekten yapılabiliyormuşşş dene seni germesine be izin verme böyle bir pisliğin

just bu adamlar çerkezlerin siniri bilmiyor sanırım..... iyi yapmışssın ohhhh

Eşinin kafasına fırlat, cana geleceğine MAL'a gelsin diye

Just sen çok mantıklı bir kadınsın
Bunlar geçecek
En güzel yıllarını bu haysiyetsizle heba etmediğine şükür edeceksin

evet ya çok güzel anlatmışsın. gerçektende ömür boyu asla unutamam dediklerimizi nasılda unutuyorum. bir insan hayatta kaç defa aşık olur çok ilginç gerçekten

ama ayrılık acısı yaşarken bir daha asla başka birini sevemezmiş gibi karalar bağlayıp önümüze bir çıktığında yeniden kalbimiz küt küt atıp aşık olmamız gerçekten bunu çözemedim

madem yeniden aşık olabiliriz mutlu olabiliriz neden bu kadar acıtıyor kanatıyor ayrılık

Eşinin kafasına fırlat, cana geleceğine MAL'a gelsin diye

Just sen çok mantıklı bir kadınsın
Bunlar geçecek
En güzel yıllarını bu haysiyetsizle heba etmediğine şükür edeceksin

oh etmeye başladım bile şimdiden ben

o bi hareket yapsın anasına da ona da kırmak için özel deste hazırladım

ben alkolik etmişim oğlunu onun oğlunu ben çıldırtmışım bak bak laflara bak zaten bozuktu bu mal deyip geri yolladım ben de oh şimdi arkamdan neler diyodur

beni kanatmıyor da acıtmıyor da çok memnunum ayrılık kararımdan sadece içimde öfke var nefret var ha neden acıtmıyor çünkü ben bu acıyı bu yası zaten aylardır tuttum artık acı çekmeye mecal kalmadı yahu beyin bile kabul etmiyor

Çok iyi geliyor kırıp dökmek.Bağırmak.Ben de çok öfkeliyim son zamanlarda.Hepsi geçecek yakında buna inanalım hep.

Çok iyi geliyor kırıp dökmek.Bağırmak.Ben de çok öfkeliyim son zamanlarda.Hepsi geçecek yakında buna inanalım hep.

adamı zorla çileden çıkartıyorlar ya ne demek sen delirttin oğlumu tahrik ettin de alkolik yaptın

Birkaç kere rast geldim konu ama çok kısa kaldığım için yazamadım..
Ne durumdasın gibi ayrıntıları tam bilemiyorum ama umarım her şey senin için doğru ilerler.. hayırlısıyla ilerler.

Ya böyle işte erkek anneleri.Sanki çocukları bulunmaz hint kumaşı.Daha nasıl dolduruyor oğlunu kim bilir.

ben tahmin ediyorum eski gelinin arkasından saydıklarını bana sayıyordur şimdi ellerini ovuştura ovuştura biriktiriyordur arıcak o ben biliyorum bana da sövcek dön kocana dicek bekliyorum bakalım

hep böyle buldumcuk gibi paşam paşam diye yetiştiriyolar bunları sonra kendilerini bi poh sanıyolar adamlar da.

Birkaç kere rast geldim konu ama çok kısa kaldığım için yazamadım..
Ne durumdasın gibi ayrıntıları tam bilemiyorum ama umarım her şey senin için doğru ilerler.. hayırlısıyla ilerler.

olsun canım sağolasın iyi durumdayım ayaktayım kararımdan eminim. karşı taraf sınırlarımı zorlasa da sabrım var çünkü ailem ve arkadaşlarım var..

olsun canım sağolasın iyi durumdayım ayaktayım kararımdan eminim. karşı taraf sınırlarımı zorlasa da sabrım var çünkü ailem ve arkadaşlarım var..

Keşke her karar veren senin karar kendinden ve kararından emin olabilse.
Güçlü bir yapın var zaten. Allah dağına göre kar verirmiş.

Keşke her karar veren senin karar kendinden ve kararından emin olabilse.
Güçlü bir yapın var zaten. Allah dağına göre kar verirmiş.

kendim bu saçmalığı yaşadığım için artık ben de çok kızıyorum şiddet görüp hala düzelmesini bekleyen kadınlara. bekle bekle nereye kadar adam olan hiç elini kaldırmaz zaten. boşu boşuna ömrümü aynı şeyleri yaşayarak geçireceğime gerçek mutluluğu ararım ki o şu an mesleğim şükürler olsun ki artık huzurum var! :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…