Ben ben degilim artik !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım sen çok yanlış gelmişsin:)) başlığı konuya açman gerek başkasının konusuna değil:)

Vallahi iyi yapmissin, benim de ofisimdeki biblolari parcalayasim var. Hepsini tek tek duvara gecirmek istiyorum.

Aman s....tiret gec gitsin be Just, dunyanin krali mi? Hirsini alamazsan dava bittikten sonra adam tut, dovdur

Yakin yerlerde yasasaydik icelim beraber derdim, bugun efkarliyim, arkadaslarimla aksam icicem zaten.

bir şeyinde gözüm yok onun da bazen acı çektirmek için yapsam mı diye düşünüyorum kararsızım yani çocuğum yok şükür ki

inşallah canım çok sağol desteğin için

git yumruk filan vur kızım elin acıyınca fiziksel acı duygusal acıyı unutturur hem de bak benim iki duvarda göçük var telefondan dolayı
sen tutsan onu ben dövsem adam tutmak yerine

hıyaaa ! gel sana sarılayım şöyle içeriz de bi gün

Vallahi iriyari bir herif degilse kendin de girebilirsin bence, ne de olsa sokak kavgasinda rakibi gafil avlayip ilk saldiran kazanir Bir iki tane vurup hirsini alsan yeter hehhe

Ne dokuncam o igrenccccccccccc herife

Daha iyisi fightclub yapalim, kk kizlari bulusup kapissin

Raki + balik + meze yap, gerisini salla bence.

1.90

oo ben varım çok çirkefimdir

ay ne komik olurdu güzellik yarışması yapılmış ya kk da bi de dövüş turnuvası istiyoruz

tekila,limon,tuz?

Babana anlatmısmıydın canım boşanacağını .. Nasıl karşıladı . Gerçi arkanda durur o da eminim hangi baba kızı üzülsün ister

şiddet gördüğümü söylemedim çünkü söylersem gider kötü şeyler yapar başı belaya girer çok delidir babam o konularda annem konuştu ben gelmeden o da gelsin öpsün elimi demiş geldik öptük biz de

ama konuşturcam eşimle azcık daha sopayı göstersin ki babam boşamıyorum ya ayaklarını bıraksın

Hayırlısı olsun canım bence eşin son kozlarını oynuyor yakında anlar o da kararlı olduğunu

çok sevindim canım benim adına o şapşalda görsün gününü daha cok gensin hayaına yön verebilirsin adına cok sevindim kararlı oldundan dolayı seni tebrik ederim

teşekkür ederim...

Hayırlısı olsun canım bence eşin son kozlarını oynuyor yakında anlar o da kararlı olduğunu

anlar evet. üzüldüğüm her saniye için kendimden nefret ediyorum. :26:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…