- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
kızlar eski erkek arkadaşımın ailesi bizim binada oturuyor bu ay ablamın düğünü var geçen ay erkek arkadaşımla konuşuyorduk (ayrılmadan önce)
bizim davetiyeler 2 kişilik oda banada ayrı verirsin dedi annesi babasıyla geleceği için.bende tamam dedim (o bizim mahallede oturmadığı için gelmek istemeyeceğini düşünmüştüm)
kavgayla ayrılmadık yani her geldiğinde bana bakıyor falan işte şimdii sizce ona davetiye versem mi acaba.
canım sen çok yanlış gelmişsin:)) başlığı konuya açman gerek başkasının konusuna değil:)
tatım uzasın ya. sen fiilen kafanda bitirdikten sonra. zaten hakime de belirtirsin. fiilen ayrıyız dersin. ondan sonra olay sadece mal bölüşümüne kalıyor zaten. nafaka bile tedbir nafakası alıyorsun mahkeme sürerken düşün.
şimdi yapman gereken tüm malına tedbir kondur ki satamasın. hemen de tedbir nafakası aç. çocuk varsa velayeti iste.
sen ne desen herkes suçluyacak birşeyler bulur kimin ne dediğine takılma herkese konuşması kolay sıkıntısını çeken bilir sende üzülme hiç bu kadar manyağa bağlıyorsa zaten hakim seni haklı bulur şahidinde varmış ne güzel hem kendi üstünde sigara söndürdüğüde iyi olmuş kendine bunu yapan bana neler yapmaz falan dersin ama onun genel savunması sarhoş olduğu ve bilinçli yapmadığı yönünde olur ama bu onun paçayı kurtaramayacağı gerçeğini değiştirmez en kısa zamanda kurtulursun inşallah canım
Vallahi iyi yapmissin, benim de ofisimdeki biblolari parcalayasim var. Hepsini tek tek duvara gecirmek istiyorum.
Aman s....tiret gec gitsin be Just, dunyanin krali mi? Hirsini alamazsan dava bittikten sonra adam tut, dovdur
Yakin yerlerde yasasaydik icelim beraber derdim, bugun efkarliyim, arkadaslarimla aksam icicem zaten.
git yumruk filan vur kızım elin acıyınca fiziksel acı duygusal acıyı unutturur hem de bak benim iki duvarda göçük vartelefondan dolayı
sen tutsan onu ben dövsem adam tutmak yerine
hıyaaa ! gel sana sarılayım şöyle içeriz de bi gün
Vallahi iriyari bir herif degilse kendin de girebilirsin bence, ne de olsa sokak kavgasinda rakibi gafil avlayip ilk saldiran kazanirBir iki tane vurup hirsini alsan yeter hehhe
Ne dokuncam o igrenccccccccccc herife
Daha iyisi fightclub yapalim, kk kizlari bulusup kapissin
Raki + balik + meze yap, gerisini salla bence.
neyseki kabullenmiş hiç değilse hasbam ben de olsam aynı tepkiyi verirdim
kim kabullenmiş? neyi kabullenmiş?
boşanmayı kabul etmiyordu yaa hani canım ondan bahsediyorum ben mi yanlıs hatırladım acaba avukat arayınca yok öle bir boşanma diye kapatmamısmıydı bu :26:
evet o bitti demeden bitemezmiş ama :26:
heh saçmalığa bak sennnn annen döndümü geri canım
evet ama ben annemle babamın yanına geldim, babamla barıştık
Babana anlatmısmıydın canım boşanacağını .. Nasıl karşıladı . Gerçi arkanda durur o da eminim hangi baba kızı üzülsün ister
evet ama ben annemle babamın yanına geldim, babamla barıştık
şiddet gördüğümü söylemedim çünkü söylersem gider kötü şeyler yapar başı belaya girer çok delidir babam o konulardaannem konuştu ben gelmeden o da gelsin öpsün elimi demiş geldik öptük biz de
ama konuşturcam eşimle azcık daha sopayı göstersin ki babam boşamıyorum ya ayaklarını bıraksın
çok sevindim canım benim adına o şapşalda görsün gününü daha cok gensin hayaına yön verebilirsin adına cok sevindim kararlı oldundan dolayı seni tebrik ederim
Hayırlısı olsun canım bence eşin son kozlarını oynuyor yakında anlar o da kararlı olduğunu
fedonculuk nedir bilmiyorum
ama tabak kaldı bardak da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?