Dini içerikliAkliniza gelen düsünceler nedir? Örnek verebilirmisiniz?
Hızlı hızlı yazınca yanlış yazmışım. Evet, bunu kastettim.Dediğiniz obsesyon. Şunu yaparım bunu yaparım dediğiniz şeyler kompulsiyon zaten. Destek aldığınız psikologlar bunun hakkında bilgi vermedi mi size?
Evet 5 hafta, ama cidden hiçbirşeye yaramadı. Aksine, dezavantajı oldu fiziksel olarak. Midemden sorun yaşadım ağır geldiİlaç tedavisi denediniz mi?
Doz ayarlaması yapılması gerekir doktorla. Her ilaç herkese aynı etkiyi yapmıyor. 5. haftanın sonunda nasıl bıraktınız?Evet 5 hafta, ama cidden hiçbirşeye yaramadı. Aksine, dezavantajı oldu fiziksel olarak. Midemden sorun yaşadım ağır geldi
Birden bıraktım, doktorlada görüşmeyi kestim.Doz ayarlaması yapılması gerekir doktorla. Her ilaç herkese aynı etkiyi yapmıyor. 5. haftanın sonunda nasıl bıraktınız?
aklımıza gelebilecek her şeyi deneyip çözüm bulamadıysan biz ne fikir verebiliriz kiHanımlar ne yaptıysam kurtulamadım. Psikolojik desteklerden, konuyla alakalı yardımcı olacak bütün yazı/video/tedavi.. herşeyi denedim yok..
Depresyon ilaçları biranda kafanıza göre bırakılamaz. Doktorla da irtibatınızı kesmemeniz gerek. Daha ciddi sorunlara yol açar.Birden bıraktım, doktorlada görüşmeyi kestim.
Dini içerikli
Çok yanlış. Psikiyatri ilaçları birden kesilmez. Doktor kontrolünde olmalıydı kesilmesi bile. Ağır geldiği anda doktorla görüşüp doz ayarlaması, gerekiyorsa ilaç değiştirilmesi gerekirdi. Bu yüzden faydasını görememişsiniz. Psikolog yardımı iyi gelmiyorsa ilaçtan başka çözüm yok.Birden bıraktım, doktorlada görüşmeyi kestim.
Yok daha farklı ama yasak konu olduğu için detaylı anlatamıyorumBen meseleyi anlamadım. Bunu bunu yapmazsam günaha girerim diye korkular mi bunlar? Bı vakit bende vardı bı din hocamız vardı insan olarak çok sevdim onu nedense. Her Lafi mantıklı gelmwye başladı. birden kafa yapım her attığım adımı günah sevap olarak değerlendiren bir hale geçti. E insanım çok da günaha hirdogimi dusunuyodum her konuda vicdan azabı yapıp kafaları yiyodum. Sonra da dedim ki benim Allah'ım bana bu kadar düşman olamaz, kendimi mutlu hissettiğim doğrularla hayatı yaşadım. Zihnim tertemiz artık dertsiz başa dert diğer türlüsü.
Buyüzden tam anlatamadımBdv.de Dini konular yasak oldugu icin cok fazla ayrintiya girmeden bir ornek verirseniz daha iyi anlasilir.
Doktorun verdiği ilaçları kendi kafanıza göre kesip buradan ne bulmayı umuyorsunuz?Birden bıraktım, doktorlada görüşmeyi kestim.
Haklısın sanırımÇok yanlış. Psikiyatri ilaçları birden kesilmez. Doktor kontrolünde olmalıydı kesilmesi bile. Ağır geldiği anda doktorla görüşüp doz ayarlaması gerekiyorsa ilaç değiştirilmesi gerekirdi. Bu yüzden faydasını görememişsiniz. Psikolog yardımı iyi gelmiyorsa ilaçtan başka çözüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?