Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır da ben şunu anlamıyorum benim oğlum şuan 2.5 yaşında . 1 yaşındayken ona özel yemek yapmayı bırakmıştım normal biz ne yiyorsak onu yiyordu sadece tuza dikkat ediyordum birde şekere . Sadece öğlen özel çorba yapardım . Bunlar evde ne yiyorlar aç mı yaşıyorlar anlamadım ki çocuk neden böyleBir kaç pratik tarif vereyim.
Bebek tarhanaları var. Ben ıspanaklı tarhana aldım mesela. Bir bardak su, bir çay kaşığı tereyağı, bir yemek kaşığı tarhana. Hop cidden tam 10 dakikada hazır. Soğuması dersen 10 dk. 20 dakikada bebeğe çorba yapar yedirirsin.
Hayır da ben şunu anlamıyorum benim oğlum 2.5 yaşında şuan 1 yaşındayken yemeğin baharatına tuzuna dikkat ederdim biz ne yiyorsak onu yerdi . Sadece öğlenleri için ekstra çorba yapardım
Havuç patates enginar bezelye. Hepsini küçük minik doğra. At suya haşlansın. Haşlanınca azıcık bebek zeytinyağı dök. Al sana zeytinyağlı enginar. Bunu da seviyorlar.
Evir çevir haşla sebzeleri.
Ya da kabağı ince rendele. Haşla iyice. Yoğurtla buluştur. Üstüne haşlayıp biber salçası soğanla kavurduğun kıymayı ekle. Al sana bebek ali naziği
Dünyaları yapmana gerek yok. Bebek yemekleri zaten pratik.
Buna bakamayıp şu an yine hamile olmanız inanılmaz.Bir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü bayatatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .
Yanlış anlamayın ama, sizde yıllardır olan bir durum bu. Ev işleriniz konusunda konu açmıştınız, küflenen tencereler, sararan gömlekler, uçuşan tozlar.. ta o zamandan size öneriler verilmişti, değişen bir şey olmamış. Depresyondayımın arkasına sığınıyormuşsunuz gibi geliyor bana. El kadar bebek açlıktan kilo vermiş, çocuğa çok üzüldüm. Siz bir annesiniz, her şeyi geçin size muhtaç o bebeğe acıyın bari…Bir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü bayatatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .
Ya tabiki var tatilden geldim diyor neyle kimle gitti tatileKimsesi yoksa kendisi de calişmiyorken nasil geciniyor? Eşi vardir saniyorum.Bu kadar da olmamali bilmiyorum.
Ona da üşeniyordurKonu sahibi cevap vermiyo ki hiç biseye
Eşi konu sahibinden farklı mıdır sizce?Önceki yazılarını okudum ilk bebek doğduğundan beri yorgunsunuz bide çocuğa bağırıp sarstıgınızı anlatan bi yazınız var ordan hatırladım. Umarım eşiniz sizi boşar ve çocukları alır
Kadın kalpazanmis, ondan habire doğurup küflü tencerede yiyoTatillere, gezmelere, keyiflere enerji var , çocuk bakılıp ev temizlenecek olunca golum galkmiyörrr. Bari 2.çocuğu yapmayın ya hüüöff.
Ben bırakmazdım şahsen.Hiç komşun olmadı mı? Kapıyı çalıp “ yarım saat sizde durabilir mi? İşimi yapar yapmaz gelip alırım.” diyebilirim şahsen hatta dedim bile kaç kereTabii bunun için komşuyla en az selam sabah olması lazım. Konuya gelince, ben olsam internetten yaparım market alışverişini. Makarna yaparım yoğurtlu. Bir öğleni geçiririm böyle durumlarda
Acaba göreve mi gidiyor diye düşündüm bilmiyorum.Eşi konu sahibinden farklı mıdır sizce?
Öyle olsa ikinciye hamile olmazdı kendisi.
Eve üç gündür alışveriş yapılmadığını yemek yapılmadığını görmüyor mu?
Gerçekten duyarlı olsa o da yapar birseyler.
Tencere kapak gibi uyumlu bir çift var ortada malesef.
Bende çok zor zamanlar geçirdiğimiz oldu hiç kimseye bırakmadım kimseye güvenilmez zatenBen bırakmazdım şahsen.
Buna bakamayıp şu an yine hamile olmanız inanılmaz.
Evet geçmiş konularında yazıyor inanılmazHamile mi![]()
Eşinin gece çalıştığını yazmış, gündüz evde oluyor bu durumda. Evin, eşinin, çocuğun halini görmemesi mümkün değil. Konu sahibinin bu hali yenide değil zaten. Biliyordur muhakkak eşini.Acaba göreve mi gidiyor diye düşündüm bilmiyorum.
Hiç kolay değil. Kendinize haksızlık etmeyin. Siz kendinizi bıraktıkça sarpa sarar daha zorlaşır. Dünyanın en mükemmel insanı olmayabilirsiniz ama o çocuğun herşeyisiniz. Kolay iş değil herşeye koştururken herşey üst üste birikiyor haliyle. Skin olun planlı hareket etmeye gayret edin düzelecek ve kolaylaşacak allahınz izniyle. Eşinizden iş durumu nedir bilmiyorum ancak desdek almaya çalışın. Eğer olabilirse tetapi alın çok çok fayda ediyor. Ben de çok zorlul yaşadım 1 dakika boşluğum olmadı çocuktan ayrı. Dinlenmeden kolay olmuyor. Rabnim en kısa süere feraha çıkaraın diliyorumBir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü bayatatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .
O zaman gerçekten ruh eşiler diyecek bir şey yok. Olan çocuklara oluyorEşinin gece çalıştığını yazmış, gündüz evde oluyor bu durumda. Evin, eşinin, çocuğun halini görmemesi mümkün değil. Konu sahibinin bu hali yenide değil zaten. Biliyordur muhakkak eşini.