Biriyle tanıştım henüz yeniyiz . Görünüşü işi olması fln bana mantıklı geldi . Sık sık telefonla konuşup sohbet ediyoruz . Ilgilide biraz fazla kıskanç bunu belli ediyo . Dün 3. Buluşmamız di güzel bi cafeye gittik arabasıyla gayet güzel geçti telefonumda bişey bakarken benim birikmiş sms lerim gözüktü 170 yeni mesaj diye onlar ne dedi açtım gösterdim başka normal erkek arkadaşlarımdan gelen çok eski mesajlarda vardı bişey demedi . Neyse ordan çıktık dolaşalım mi dedi el ele yürüdük fln gayet romantik di aslında
Gelirken ben gec kaldığım için arabadan inerken vedalaşma şeklinde optuk birbirimizi bi dur azcık opuyum kollayım dedi bende acelem var dedim indim . Eve geldim biraz soğuktu aradı sohbet esnasında durup dururken " o telefonunda ki gereksiz mesajları ve gereksiz numaraları sil" dedi Bende onlar normal arkadaşım sanki senin hiç yokmu böyle arkadaşın dedim ben gerek duymuyorum zaten 1 sene öncesinde numaramı degistirdim sosyal medyada da hiç kiz yok bi ben varım biraz tuhaf geldi bende daha bi sevgili moduna giremedigimiz için şaşırdım bu tepkine dedim
" giremedik cunku yakin olmama izin vermiyosun hemen hadi hadi ben gitcem diyosun ben kendimi o sekilde sana yakin hissedip bi iliskiye adapte olabilirim Zaten iki gündür arabadan biranda iniyosun arkandan bakakalıyorum " dedi
Bende daha yeni tanışıyoruz ne bekliyosun yani sen bi insanı illa dokunarak mi seviyosun dedim bunlara da ihtiyacım oluyo dedi
Bu tavır beni cok rahatsız etti çünkü ben bu kadar kisa bi sürede öpüşmek vb şeyler istemiyorum belki kendiliğinden olurdu ama beklenti olunca itici oldu . Aslında güzel bi ilişkim olabileceğini düşünmüştüm ben evlilik düşünüyorum oda eğer uyarsak yani birbirimizden emin olursak bende evlilik düşünüyorum dedi sizce ne yapmalıyım nasıl bi tavır göstermeliyim?