• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bıktım bu kıllardan ya

Herzaman demişimdir elimde 3 dilek hakkım bulunsa biri bu kıllar için harcardım :84:

of of ne bela bu kıllar anacım. Ben de aynı dertten müzdaribim.
Lazer yaptırdım güya ama saçma sapan bi sonuç aldım. Bacaklarımın üstü zebra gibi 1 parmak kıl çıkıyor bir parmak çıkmıyor üst bacak sırf böyle. Kol altım 10-15 tel kaldı hadi ona şükür, alt bacak da azıcık kaldı bikini bölgesi desem yüzde 50 si duruyor o kadar da para bayıldım. Şimdi hamileyim öyle zor oluyor ki epilasyon.
Bi de belimdeki kıllar var ki hiç sorma. Onu da ağdayla alıyorum sivilce yapıyor.

Lazer yaptırınca pambık gibi tirtimiz olan var mı allasen:ssz:

benim amcamın kızı çok kıllıydı her yerinde vArdı göğsü dahil ve koyuydu rengi.. Bacaklarında bile bi kökten 3tane kıl cıkıyodu. 5senedir lazere gidiyo ilk zamnlar 3-5ayda bi gidiyosa şimdi senede 1. Yani o şekilde 5senee geçti şimdi mesela en son gecen yıl agustosta gitmiş. Şuan vücudu pamuk gibi zerre kıl yok. Genital icin arada jilet yapıyo çünkü 1-2 tane cıkyo jilet etkilemiyo daha... Yani lazere gittiiğiniz yer de önemli galiba. Ucuz yerler cok da tercih edilmemeli... Bide şimdi ablam 2aylık hamile genitale gittiği için hamile kalamz diyenler vardı yani öyle endişesi olanlar da korkmasın :)

Bende aynı durumdayım maalesef... Sırtım,göbeğim,göğsüm her yerde varlar. Yüzümde bile :'( Sanırım seni en iyi ben anlarım bu konuda. :50: :59::59::59:
Bende şimdi para biriktiriyorum,genital bölge dışında tüm vücuduma yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Orada olsa bile sorun değil ağdayla bir şekilde halledilebilir ama anormal yerlerde olunca insanın kendine güveni de kalmıyor :'( Keşke acıya katlanabilip iğneli yaptırabilsem ama maalesef :'( kan aldırırken bile canım yanıyor iğneliye nasıl dayanırım bilmiyorum bir denemeyi düşünmüyor değilim yüzümde... Ne kadar canım yanıcaksa yansın toplum içinde kendimi yerin dibinde hissetmekten alaylara mağruz kalmaktan iyidir değil mi ama?

Son düzenleme:
Son zamanlarda verdiğim en doğru karardı lazer epilasyon. Genital bölge için cesaretimi zor topladım ama başladım. Aşırı bir acı hissetmedim ben.
Ne ağda acısı ne de kıl kökü izi var. Ağda sonrası oluşan kızarıklıktan nefret ediyordum zaten.

Para biriktir ve ailenden gizli başla. Bioderle falan uğraşmana değmez.
İleride hormon dengesizliği nedeniyle çıkabilir ama eskisi kadar yoğun olmaz.

Ben yazin koltuk alti icin gidicem genital icin kizsan.gtme diye birsy duysum zarar veriyormus dogrumu ya

ne enteresan ailen varmış? ne alaka sadece kol ve bacak?:53:
ayrıca lazer esnasında başında bekçi gibi durmayacaklarsa, bunların paket uygulamaları var...üç farklı bölge 1000tlgibi... kol,bacak ve bikini bölgesi seçersin mesela ama onlara sacede kol ve bacak için gittiğini siylersin...açıp kontrol mu edecekler burana da mı yaptırdın diye?:53: kaldı ki yaptırsan nolacak? temiz diye açıp gezmenden mi korkuolar:53:

Siz beni yanlış anladınız efendim. Doğrusunu söylemek gerekirse babam durumun o kadar vahim olduğunu bilmiyor. Bilse her türlü testi yaptırtır bana. Yoksa izin verirler tabii ki. Ama maddiyat yönünden yük olmayı istemem. Kol ve bacağımın parasını onlardan alıcam :1: (Bu arada ben genitale yaptırmıycam genital hariç tüm vücuduma yaptırıcam. Niye diye sorarsan cesaret edemiyorum.) Daha sonra harçlıklarımı biriktiricem. Ama nasıl başarırım bilmem. Olmazsa ilk maaşımda yaptırıcam

Son düzenleme:
Bende aynı durumdayım maalesef... Sırtım,göbeğim,göğsüm her yerde varlar. Yüzümde bile :'( Sanırım seni en iyi ben anlarım bu konuda. :50: :59::59::59:
Bende şimdi para biriktiriyorum,genital bölge dışında tüm vücuduma yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Orada olsa bile sorun değil ağdayla bir şekilde halledilebilir ama anormal yerlerde olunca insanın kendine güveni de kalmıyor :'( Keşke acıya katlanabilip iğneli yaptırabilsem ama maalesef :'( kan aldırırken bile canım yanıyor iğneliye nasıl dayanırım bilmiyorum bir denemeyi düşünmüyor değilim yüzümde... Ne kadar canım yanıcaksa yansın toplum içinde kendimi yerin dibinde hissetmekten alaylara mağruz kalmaktan iyidir değil mi ama?

Duygularıma tercüman oldun vallahi

Son düzenleme:
Nedir çektiğim. Vücudumun her yeri kıllarla kaplı ve utancımdan yaz sıcağında uzun kolluyla gezer oldum. :43: Evlenme hayali bile kuramaz oldum. Kıllı bir maymun gibi hissediyorum kendimi. Doktora gittim bir şey yok dedi. Hormonlar gayet normal. Of of ! :43: Lazer yaptırabilirim ama ailem sadece kola ve bacağa izin verir. Tüm vücuduma yaptırıcam diyecek halim de yok. Maddiyat açısından da sıkıntı :25: Göbeğindeki kılları ağda ile almayı deneyen var mı? Gittikçe kalınlaşıyor mu azalıyor mu ne oluyor? Bir de bioder işe yarar mı?
Ben de bıktım. Yapacak bir şey yok, biz alacağız, onlar yine çıkacak, biz yine alacağız, kadın olmanın doğası bu =)

Ben de nispeten kıllı sayılırım yardımcı olayım :)

1. Göbek bölgesini ağda ile alabilirsin. Kalınlaşma yapmaz. Ancak iyi gerdirmen gerekir.
2. Güneş gören bölgelere lazeri kış aylarında yapıyorlar. O nedenle hazır önümüz yaz iken genital bölge lazerine başlayabilirsin. Ailen neden izin vermez genitale? Günah olduğu için mi? Sen yaptırmak istiyorsan bence harçlığından da birikim yapabilirsin. Seansı yaklaşık 100 tl.
3.Biodere boşuna para harcama. Ağda yaptır, biodere vereceğin parayı lazere sakla bence daha iyi.
Lazer günahmış mı?? :53:

benim amcamın kızı çok kıllıydı her yerinde vArdı göğsü dahil ve koyuydu rengi.. Bacaklarında bile bi kökten 3tane kıl cıkıyodu. 5senedir lazere gidiyo ilk zamnlar 3-5ayda bi gidiyosa şimdi senede 1. Yani o şekilde 5senee geçti şimdi mesela en son gecen yıl agustosta gitmiş. Şuan vücudu pamuk gibi zerre kıl yok. Genital icin arada jilet yapıyo çünkü 1-2 tane cıkyo jilet etkilemiyo daha... Yani lazere gittiiğiniz yer de önemli galiba. Ucuz yerler cok da tercih edilmemeli... Bide şimdi ablam 2aylık hamile genitale gittiği için hamile kalamz diyenler vardı yani öyle endişesi olanlar da korkmasın :)

Cidden benimde bacağımdaki bir kökten 4-5 kıl birden çıkıyor. 5 sene sürer mi ya :44:

Ben de nispeten kıllı sayılırım yardımcı olayım :)

1. Göbek bölgesini ağda ile alabilirsin. Kalınlaşma yapmaz. Ancak iyi gerdirmen gerekir.
2. Güneş gören bölgelere lazeri kış aylarında yapıyorlar. O nedenle hazır önümüz yaz iken genital bölge lazerine başlayabilirsin. Ailen neden izin vermez genitale? Günah olduğu için mi? Sen yaptırmak istiyorsan bence harçlığından da birikim yapabilirsin. Seansı yaklaşık 100 tl.
3.Biodere boşuna para harcama. Ağda yaptır, biodere vereceğin parayı lazere sakla bence daha iyi.

Bu arada ailem genitale izin vermez değil. Ben oraya düşünmüyorum zaten cesaret edemiyorum. Benim düşüncem genital hariç tüm vücuda yaptırmak. Kol bacak hariç derken göbek sırtı falan kastettim yanlış anlaşılmasın

Kol ve bacak hariç deyince genital anlaşıldı. Ben göbek ve sırtı kastetmiştim oysa
Genital lazer günahmış mı? =) Yine :53:
Temizlik imandan gelir diye biliyorum ben, o kılları bir şekilde almamız gerekiyor zaten. Lazeri veya başka bir epilasyon türünü bayan yapıyorsa sorun yok bence.

Lazer'e para biriktirene kadar ağla yapacaksın canım.. Bir arkadasımız vardı sporcuydu üstelik sırtı göbeği kolları her yerine yaptırıyordu. Temiz görünmesini istiyorsan o acıya biraz katlanman gerekiyor baska çare yok.. Bioder'e vs bosa para harcama kıllar dediğin gibi ise istediğin sonucu alana kadar servet harcarsın. Zaten düzenli ağda yaptırırsan aksine azalır ama ağda dısında bir şey vurma oraya.

Back
X