• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bıktım bu kıllardan ya

Melek Baykalın programında 12 mart 2014 te Şems Aslan bi tüy azaltma formülü vermiş youtube da videosu var, 2 çorba kaşığı menengiç kahvesi telvesi (pişmiş kahvenin telvesi) 1 çay kaşığı karbonatla karışıtırıp yüz haricindeki tüylü bölgeye sürüp 2 dakika bekleyip yıkanıcakmış, 24 gün yapılıp, sonra haftada 1 e düşürülecekmiş.. kesin sonuç verir gibi konuşuyor.. videonun 23. dakikasından itibaren var bilgileri..

Geç oldu ama teşekkürler :)

Lazer cozum ama benim 5 seansim hala bisey goremedim. Ayni jiletlenmis gibi cikiyor,cikinca yine jilet vurabiliyormusuz bizim alet oleymis.... Utuleme yapiyormus adi da ellipse.... Bi de adonis var....

Annemler alexandra ya da d...ile baslayandan lazer oluyorlar masallah annemin 6.seansi 6 ay sonra giderim artik diyor. Bi de onlarda kontrol var bizde yok. İki hafta once gittim ciktilar killar. Anlamadim gitti.

25 yillik bitki ve bitkisel yaglar uzerine uzmanlasmis biriyle tanistim kendisi ozel bir karisimin deneyini yapiyor ve sadece bitkisel yaglarla bu derde deva olacak umarim ben kullanmaya baslayacagim sizlerede sonuclari yazarim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu dünyada erkekler kadar rahat varlık yok diyorum inanmıyorlar.O kadar kılları var yine de şort,atlet giyip herkesin karşısında rahat rahat gezebiliyorlar,kimse yadırgamıyor :ssz: Bize gelince millet bu şekli alıyor >>> :30:
Çalışma yaşamına adım atınca ki bu sanırım yazın olacak ilk işim lazer parası biriktirmek olacak. :31:

Erkeklere yakisiyorda ondan kilsiz erkekmi istiyosun sen fatih urek gibi:)

Back
X