İste ben de hayir diyorum. O hayir bile fazla geliyo onlara. Cok dik duruslu insanlar cunku. Kimse simdiye dek hayir dememis. Yaamazsiniz dememis. İlk kez duyuyolar sonra kavga kiyametHayır hayır güzelce hayır diyeceksiniz, kavgaya bile gerek yok ben böyle istiyorum veya istemiyorum deyip kesip atacaksınız, kendinizi güzel ifade edin ve kararlı olun
Konursun tabi. Sana zorla gel doğra diyen bile olmamış. Demek ki niyetleri zaten o etle ev halkına düğünde yemek vermekmis. Her şeye atlarsaniz böyle olur zaten.Valla yaptim. Yaptigim isten gocunmuyorum. Aptal yerine konmak beni ofkelendiriyor
Atlamak da degil. Sonrasinda dahi bana ve aileme kayinvalide etleri kurtarabilirsem eger ellerinden direkt getirip buzluguna aticam cocuklarin dedi. Cok et seviyor benim eşim cunku yap yiyelim illa der diye. Sonra bi baktik dugunde et yemegi. Dememesi cok tuhafti. Neden gizliyosun, neden soylemiyosun iste. Ben de uzuluyodum bizim etlerimiz bari keseyim de yuk olmasin onlsra diyodumKonursun tabi. Sana zorla gel doğra diyen bile olmamış. Demek ki niyetleri zaten o etle ev halkına düğünde yemek vermekmis. Her şeye atlarsaniz böyle olur zaten.
Ama gercekten oyle. İyilik dusunmeyecekmissin onu anladim. Kendi isini kendi gorsun neden yipranmisim ki. Simdiki aklim olsa cok farkli olurmus her seyKonursun tabi. Sana zorla gel doğra diyen bile olmamış. Demek ki niyetleri zaten o etle ev halkına düğünde yemek vermekmis. Her şeye atlarsaniz böyle olur zaten.
Cok uzuluyorum ya. Yemin ederim cok uzuluyorum. Terapiye gittim. Esimi ikna edemedim. Gelmeyince de sonuc alamadim dogru duzgun. Soyledim olmadi konustum yok. Yine ayni tas ayni hamam.Adam değişmeyecek. Yazık sizin yitip giden yıllarınıza...
Neden gelmek istesin ki adam kendini haklı buluyor. Ona göre sorun yok, her şey normal. Ve sizin de maalesef gerçek dışı bir görüşünüz var. "Ben düzeltirim bu durumu, terapiye gelse düzelir" şeklinde. Düzeltemezsiniz. Adam ne terapiye gelir ne de davranışını değiştirir. Olacakları söyleyeyim. Yanılırsam etiketlersiniz beni, haberdar edersiniz.Cok uzuluyorum ya. Yemin ederim cok uzuluyorum. Terapiye gittim. Esimi ikna edemedim. Gelmeyince de sonuc alamadim dogru duzgun. Soyledim olmadi konustum yok. Yine ayni tas ayni hamam.
Doğu dediğiniz yer neresi? Artık öyle şeyler kalmadı çooook eskidendi. Ben de Malatya'lıyım tamam çok doğu sayılmaz ama doğuda da kadınlar gayet söz sahibi artık.Doğuda yasiyoruz bu arada. Her yer ayni degil ama bulundugum yerde soz sahibi olabilmek cok zor benim icin. Alistigim bir duzen degil
Ben de doğuda yaşıyorum ama kimseye eyvallahım yokDoğuda yasiyoruz bu arada. Her yer ayni degil ama bulundugum yerde soz sahibi olabilmek cok zor benim icin. Alistigim bir duzen degil
Sizden öğrenecekler gerekirse ama eşşek gibi öğrenecekler cnmİste ben de hayir diyorum. O hayir bile fazla geliyo onlara. Cok dik duruslu insanlar cunku. Kimse simdiye dek hayir dememis. Yaamazsiniz dememis. İlk kez duyuyolar sonra kavga kiyamet
Bak ne güzel dik durmuşsun sakın sözünü çiğneyip gitme ki eşin anlaşın ki çok kararlisın, hadi olumlu gelişmelerini bekliyoruz yarın için, sakın gitme...Dueum oyle zaten. Ben ailemin evine gittim. Donmemekte kararliydim. Sonra karnimda bebek var dedim bir kez daha son sans dedim dondum. Ve dondugumde de esimle adam akilli konustum. Bu son dedim. Bir daha asla donmem dedim. Davranislari degisti. Beni zorlamadi. Yarin icin ofkelendim sadece nasil verdigi sozu cigner biz boyle anlasmadik dedim.
Cocuk olduktan sonra gozum donermis gibi geliyor. Simdi hormonlarim bi garipNeden gelmek istesin ki adam kendini haklı buluyor. Ona göre sorun yok, her şey normal. Ve sizin de maalesef gerçek dışı bir görüşünüz var. "Ben düzeltirim bu durumu, terapiye gelse düzelir" şeklinde. Düzeltemezsiniz. Adam ne terapiye gelir ne de davranışını değiştirir. Olacakları söyleyeyim. Yanılırsam etiketlersiniz beni, haberdar edersiniz.
Siz birkaç kere daha kaybetme korkusu yaşatacaksınız. O da yapabildiği kadar sizi caydırmaya çalışacak. Bir noktadan sonra size o "kısa süreli düzelmiş hissi" yeterli gelmemeye başlayacak. Sabrınız tükenecek. O noktada artık kabul eder evliliğe devam mı edersiniz yoksa boşanır mısınız orasını bilemiyorum.
Ne gerek var erkenden dedim benimle tartisma dedi. Bikkinlik geldi bana.Bak ne güzel dik durmuşsun sakın sözünü çiğneyip gitme ki eşin anlaşın ki çok kararlisın, hadi olumlu gelişmelerini bekliyoruz yarın için, sakın gitme...
Bi sekilde aynen. Cidden biktim ya yemin ederim hic sevmiyorum bu insanlari artik.Sizden öğrenecekler gerekirse ama eşşek gibi öğrenecekler cnm
Kadinlar degil konu. Kucukler. Hele gelin olarak benim geldigim ailede soz hakkim pek yok. Ne denirse o. Benden anlayis bekliyolar sadece. Ben de hayir diyorumDoğu dediğiniz yer neresi? Artık öyle şeyler kalmadı çooook eskidendi. Ben de Malatya'lıyım tamam çok doğu sayılmaz ama doğuda da kadınlar gayet söz sahibi artık.
Özgürlük kısmını falan geçtim, lakin ben hayatımızda olan insanlar hakkında bu denli üslupsuz konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum. Ki komşu değil, uzaktan akraba değil, en yakınlarımızdan biri eşlerimiz.Hayır ben komik buldum sünepe falan diye kocayı gömüşünü bir et meselesinden ve sempatik geldi sizler bunun neyini beğenmediniz arkadaşlar gerçekten merak ettim
Bayuya
@halacocuksun
@Artemisial
Monoceto
Rica ediyorum beğenmedim butonu var özgürüz duyarı kasmayın zaten basmışsınız bir şey dediğim yok sadece nedenini merak ettim
Aslında onun bilimsel bir dayanağı da var; çiğ etteki bakteriden hamile kadına toksoplazma bulaşabilir.Konudan biraz bağımsız , bizde hamile birini ete, ciğere dokundurtmazlar. Olurda kanı bir yerine sürersin, bebeğin vucunda leke çıkar diye. Bu kadar gelenekselciler madem hamile kadından iş bekliyorlar, bunu da illaki duymuşlardır. Gideceksinizde bunu bahane edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?