Ben bıktım bu sünepe kocadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi herkesle kavga ediyo, birde kocasina sünepe diyo ilginç bi insan

Arkadaslar algilamaniz mi zayif ben anlatamiyo muyum ? Esya gibi hisseduyorum yazmisim kocaman harflerle. Kayinvalidemle anlasamam. Ben kayinvalidemi annem gibi gormeme ragmen o cok iki yuzluluk yapti. Cok arkamdan is cevirdi. Artik yapamam onu

Konu sahibi herkesle kavga ediyo, birde kocasina sünepe diyo ilginç bi insan
Evet enteresan bir kisiligim var. Keske biri beni cozse. Kimseyle de kavga etmiyorum. Alakasiz yazanlara ofkeleniyorum sadece ki su an cok sakinim konu acildiginda epey gergindim

Valla yaptim. Yaptigim isten gocunmuyorum. Aptal yerine konmak beni ofkelendiriyor

Neden bişeyleri kendiniz çözmeye çalışmıyorsunuz peki? Tamam eşinizin ağzı var dili yok diyelim, siz neden konuya dahil olmuyorsunuz?
Ben konuya dahil oluyorum. Ama konustugumda benim ailem aliskin degil sen neden konustun oluyo. Sonra küslük cikiyo. Kac ay küs kaldik mesela

Evet enteresan bir kisiligim var. Keske biri beni cozse. Kimseyle de kavga etmiyorum. Alakasiz yazanlara ofkeleniyorum sadece ki su an cok sakinim konu acildiginda epey gergindim
Yorumlara baktim öyle gördüm,sizi sakin görmedim, insanlar size yardimci olmak için çabaliyo

Yorumlara baktim öyle gördüm,sizi sakin görmedim, insanlar size yardimci olmak için çabaliyo
Allah razi olsun. Sabahki yaptigimdan utandim zaten. Ofkeden patliyodum yazdigimda. Sakinlesemedim. Ama simdi normalim. Simdi de dalga gecmeye calisiyolar onlara da pek uymuyorum

Allah razi olsun. Sabahki yaptigimdan utandim zaten. Ofkeden patliyodum yazdigimda. Sakinlesemedim. Ama simdi normalim. Simdi de dalga gecmeye calisiyolar onlara da pek uymuyorum
Dalga gecmiyolar sizi kendinize getirmeye çalişiyolar.

Dalga gecmiyolar sizi kendinize getirmeye çalişiyolar.
Yok ben kendimdeyim zaten. Yazilanlari oku anlarsin. Kendine getirmek bu sekilde degil. Benim derdim et degil. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum boyle yaptiklari icin. Bu gerek et olsun gerek gecmiste bahsettigim konular olsun. Benim derdim eşimle. Benim eşim bir turlu farkina varamiyo biz evliyiz diye

Sünepenin karısı desek keyifli gelir mi acaba konu sahibine. Bana gelmezdi. Bir de kocasını/karısını aşağılayan insanlar gözümde çok küçük oluyor. Ondan sanırım.
Anladım teşekkür ederim güzel cevabınız için. Ben konu sahibinin serzeniş biçimini komik buldum aşağılama kısmına odaklanmadim sizin kadar duyarlı yaklaşmadim yani olaya sağ olun yine de

Arkadaslar algilamaniz mi zayif ben anlatamiyo muyum ? Esya gibi hisseduyorum yazmisim kocaman harflerle. Kayinvalidemle anlasamam. Ben kayinvalidemi annem gibi gormeme ragmen o cok iki yuzluluk yapti. Cok arkamdan is cevirdi. Artik yapamam onu
Neden bu ınsanlardan kurtulmak istemiyorsunuz, eşinizle ilgili tek bir somut adım atmak dahi istemiyorsunuz, nasıl bir çözüm yolu düşünüyorsunuz bu adamı daha fazla çekmek dışında onlarca dil döktük tek bir çözüm yolunu kabul etmediniz , yarın ağlaya ağlaya o insanlara kölelik yapmaya gidecek misiniz ? Sünepe dediginiz adamdan kurtulmayı düşünüyor musunuz ? İnsanlar sinir krizi geçirdi size anlatmaya çalışırken fakat siz de tek bir gelişme göremedim , hamilesiniz empati yaptım ama sizde de büyük sorun var , o kadar çok korkuyorsunuz ki boşanmaktan, yani nasıl geçecek bu ömür bu insanlarla iyice bir düşünün, burdaki insanlar sizin düşmanınız değiller, sizi tanımayız etmeyiz, herkes kendi hayatına dönecek sizi kimse hatırlamayacak daha sonra ama siz aynı girdapta dolanıp duracaksınız böyle giderse...

Eşinizle ilgili ne yapmayı planlıyorsunuz

Yok hayir gitmeyecegim. Bunu az once de net bi sekilde esime soyledim. Ben yemin ederim yaptigim isten gocunan biri de degilim. Ben her zaman kosarim yardim ederim hic dert degil bu. Bana uyaniklik, sinsilik yapildiginda ve aptal yerine konudugumu hissettigimde cok ofkeleniyorum. Tek sorunum bu. Yoksa yaparim gocunmam.

Ben sizi anladım zaten konu et falan değil konu eş ve ailesinin zorba tavırları, lütfen cekmeyin bu insanları...

Eşinizle ilgili ne yapmayı planlıyorsunuz
Bilmiyorum. Bebek var karnimda. Sakin kalmaya calisiyorum. Son zamanlarda o da uzerime titriyor. Eskisi gibi degil hic. Ama yine ayni seyleri yasayacakmisin gibi hissedince cildiriyorum.

Benim derdim et degil. Bagislicaz tum kurbani desinler gikim cikmaz. Kendimi soz sahibi olmayan, aptal biri gibi hissediyorum. Derdim bu.

Ben sizi anladım zaten konu et falan değil konu eş ve ailesinin zorba tavırları, lütfen cekmeyin bu insanları...
Esime soyle diyorum. Cunku ben soyledigimde inan cok kotu oluyo. Benim ailem o laflari kaldiramaz oluyo. Küsüyolar. Yine esim uzuluyo ben de mutsuz oluyorum. O soylemeyince benim soylemem gerekiyo yine kisir döngüye giriyoruz.

O zaman evde durun ama kararlı olun asla istemediğiniz biseyi yapmayın ve herkese cevabını verin susmayın , baktınız işler sarpa sarıyor adam yola gelmiyor hemen ailenizin evine dönün ve boşanın, asla kendinizi ve bebeğinizi yıpratmayın...

Esime soyle diyorum. Cunku ben soyledigimde inan cok kotu oluyo. Benim ailem o laflari kaldiramaz oluyo. Küsüyolar. Yine esim uzuluyo ben de mutsuz oluyorum. O soylemeyince benim soylemem gerekiyo yine kisir döngüye giriyoruz.
Hayır hayır güzelce hayır diyeceksiniz, kavgaya bile gerek yok ben böyle istiyorum veya istemiyorum deyip kesip atacaksınız, kendinizi güzel ifade edin ve kararlı olun

Dueum oyle zaten. Ben ailemin evine gittim. Donmemekte kararliydim. Sonra karnimda bebek var dedim bir kez daha son sans dedim dondum. Ve dondugumde de esimle adam akilli konustum. Bu son dedim. Bir daha asla donmem dedim. Davranislari degisti. Beni zorlamadi. Yarin icin ofkelendim sadece nasil verdigi sozu cigner biz boyle anlasmadik dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…