Ben bıktım bu sünepe kocadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana is yaptirmaya degil ki maksat söz gecirmek olsun bak bizim dedigimiz oldu olsun.

Sunepe de sumsuk de. Ana kuzusu olan, kendi evine ailesine sahip cikamayan her erkek icin soylerim bunu. İs yapmak degil sorun sabahtan aksama beni kitlemeleri. Gormek istemiyorum o kadar saat

Sunepe de sumsuk de. Ana kuzusu olan, kendi evine ailesine sahip cikamayan her erkek icin soylerim bunu. İs yapmak degil sorun sabahtan aksama beni kitlemeleri. Gormek istemiyorum o kadar saat

Sizde esinize karsi cikamiyosunuz.
Bayramda buyukler ziyaret edilir. Bir sorununuz varsa gelmek istemiyorum diyebilirsiniz

Aslında onun bilimsel bir dayanağı da var; çiğ etteki bakteriden hamile kadına toksoplazma bulaşabilir.
Bahsettiğim kadın ete/ciğere dokundu ve farketmeden koluna sürdü diyelim, bebekte de kolunda kırmızı leke oluyor, hayati bir tehlikesi yok. Toksoplazma parazit kaynakli, bebekte ciddi bir sorun olabileceği yazıyor. Siz bahsedene kadar hiç araştırmamıştım dayanağı nedir diye ama ikisi farklı şeyler gibi geldi bana bilemiyorum.

Evet evet farklı şeyler yani hamile kadının çiğ ete dokunmasının riskli olmasının hurafelerden de önce bilimsel dayanakları da var.

Hanımefendi bir çocuk olmadığından zaten kendisi de söylerken bile farkında yanlış üslup kullandığının o yüzden verdiğiniz örnek uygun gelmedi bana zira 20 aylık kızım var ve yanlış davranışını gülerek pekiştirmemek gerektiğinin bilincinde bir insanım. Yine de nazik açıklamanız için teşekkür ederim iyi bayramlar bu arada

Aynen oyle olmus ya. Ayni tencere kapagiz cuk oturduk ne guzel dimi

Evet aynen öyle. Sizin hal ve davranışlarınız, insanlara, saygısızlığınız, kendinizde herşeyi hak görürken insanları küçümsemeye kalkmanız, had bildirmeye çalışmanız, öfkenizi kusmanız ile eşiniz ve ailesinin sizi yok sayması birbirini dengeliyor. Yaydığınız enerji ile çekiyorsunuz bu hareketleri. Öfkenizi kendinize yönlendirin belki kendinize çeki düzen verirsiniz, insanları bir salın. Herkese laf yetiştirme, her konuda haklı olma çabanızı eşinize kullanın.

Sorun ne tam olarak anlayamadım
Misafire verilen et sanırım normalde kurbanda eve ayrılan et yoksa yoksula verilen et değil

Hamileyim diye şuanda kurbanlarımı bile kayinvalifemlere getirdik onlar halledecek bem yapamam diye , konu sahibinin çekeceği var boşanmaz ise , eşi ona hiç acımıyor köle gibi görüyor ne yazıkki

Ne gerek var erkenden dedim benimle tartisma dedi. Bikkinlik geldi bana.
Işte sorun yine sizde Ne gerek var demeyeceksiniz , hamileyim iyi hissetmiyorum ayrıca ete dokunamam deyip gitmeyecektiniz, valla siz bu kafayla çok daha ezilirsiniz , ben pes ettim , Allah yardım etsin sana ...

Hanimefendi gram pişman olmuş yada hatalarindan ders almiş gibi gelmedi bana. Zira ben bir yorum yazip cekilmedim kenara hala tüm yorumlari okuyorum hanimefendi hala sümsük de derim sünepe de derim diye insanlara cemkiriyordu en son. Hatasini anlayacak insan 2-3 uyaridan sonra ben ne yapiyorum acaba diye düşünürdü. Neyse herkes evinde barkinda mutlu olsun.
Iyi bayramlar

Tabi ki gebeliğin en başında bununla ilgili test oluyor pozitif mi negatif mi diye toksoplazma adıda.
Evet aynen hatta bende kedi de olduğu için gebelik planlarsak yapacağım testlerden biri olacak kedi kumundan da bulaşabiliyor bağışık değilsem kum temizleme olayını eşime paslıycam ablam öyle yapmıştı.

Yorumlara hiç bakmadım konuya düzenleme yapıp sinirle yazdım falan demiş ona baktım sadece. Bence de neyse herkesin kendi fikri ben beğenmedim atılmasını sorguladım sadece cevabımı da aldım iyi bayramlar

Gitmedim ben. Onlar hallettiler sonuç olarak. Midemin bulandigini felan soyledim. Eşim de bir ton bagirdi. Ben de ona bagirdim. Ama gecti. Sonradan ziyaret ettik. Aptal yerine konmadim sukur bu bayram. Canta gibi peslerinde tasiyamadilar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…