Ben bıktım bu sünepe kocadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yapicam. Hatta stresten simdiden midem bulaniyor bile. Ama benim eşim beni aglaya aglaya bile goturur oyle bi insan. Cok ofkeliyim bu yuzden ona
Eşin seni ağlaya ağlaya götüremez efendim , öyle adamı anasının evine ağlayarak yollayacaksın, sen de ben aileme gidiyorum ne halin varsa gör diyeceksin, sorun sizde ...

Evet gercekten cok kotu bir eş. Ama nasil birakip gidicem bir anda kapiyi cekip gitmeye cesaretim yok

Eşin seni ağlaya ağlaya götüremez efendim , öyle adamı anasının evine ağlayarak yollayacaksın, sen de ben aileme gidiyorum ne halin varsa gör diyeceksin, sorun sizde ...
Onu da dedim. Yaptigim seyler. Bu kez de annemi arayip bi suru sey soyledi. Annem de donme dedi. Donmedim. Sonra kendimi oldururumler yalvarmalar aglamalar karnimda cocuk iste

Korkmuyorum. O da biliyo korkmadigimi. Sadece ne yapacagimi bilmiyorum

Onu da dedim. Yaptigim seyler. Bu kez de annemi arayip bi suru sey soyledi. Annem de donme dedi. Donmedim. Sonra kendimi oldururumler yalvarmalar aglamalar karnimda cocuk iste
Valla annenize de eğer kabul etmiyorsanız kadın sığınmaya giderim daha da tozumu bulamazsınız diyeceksiniz , annen çok yanlış yapmış resmen eşinize güç vermiş, eşinize kızıp göz dağı verip kızım gel demeliydi, aileniz size büyük kötülük etmiş, siz bu adamdan boşanın bence , ömür boyu çekilmez, eşiniz hanzo gibi bişey...

Evet gercekten cok kotu bir eş. Ama nasil birakip gidicem bir anda kapiyi cekip gitmeye cesaretim yok
bence valizi toplayıp ailenize dönün eğer buna rağmen size kucak açmazlarsa onları silin gitsin , daha da ne diyeyim bilemedim , bebek olmasa çok şey derdim de ...

Annem evine donme dedi. Burda kal yanimizda dedi. Ben seni agla diye dogurmadim dedi. Konu yanlis anlasildi.

Annem evine donme dedi. Burda kal yanimizda dedi. Ben seni agla diye dogurmadim dedi. Konu yanlis anlasildi.
Ay çok pardon yanlış anladım, o zaman yarın sizi zorla götürmek isterse valiz hazırlayıp ailenize dönün ve acilen boşanma davası açın, bu aile ve eşiniz sizi köle gibi görüyor, asla durmayın , korkmayın da ...

Eşinizle nasıl tanıştınız yani hiç mi anlamadınız bunların ne mal olduğunu, insan az çok belli ediyor kendini ...
Gorucu usulü. Valla anlamadim. Hizli evlendik zaten. Annem anlamis bi. Eğer donmek istersen nikah masasindan bile alirim seni dedi. Ama ben anlayamadim. Annem bana guc veriyo sadece diye dusundum. Ve asık oldugumu zannediyodum

Gidemiyorum. Korkuyorum. Abartiyormusum gibi geliyo. Sanki herkes boyle mutsuzmus gibi
Herkes böyle bir evlilik yaşamıyor, bak benim eşim ailesini dinleyen bir adamdı yeni evliyken ama asla kötü bir adam değil saçımın teline kıyamaz, ben dik durarak hepsine hayır diyerek yoluna soktum işleri, sizde ki en büyük problem eşiniz size değer vermiyor, dövmekten kaçınmıyor, bak şuanda hamileyim eşim daha da merhametli bana karşı, evin her işini o yaptı, bu ara ödemim var hamilelikten dolayı sürekli masaj yapıyor birazcık olsun rahatlayayım diye , dün annesini arayıp sitem etti gelinin hamile sormuyorsun canın ne çekti demiyorsun vs dedi , bak bunları neden anlatıyorum aradaki farkı anla diye , bu adamın çocuğuna da merhameti yok ...

Gorucu usulü. Valla anlamadim. Hizli evlendik zaten. Annem anlamis bi. Eğer donmek istersen nikah masasindan bile alirim seni dedi. Ama ben anlayamadim. Annem bana guc veriyo sadece diye dusundum. Ve asık oldugumu zannediyodum
Eğer Ailen arkanda ise asla durma , esin seni kararlı görürse eşşek gibi ya düzelecek ya da anası ile yaşayacak ömür boyu...

Hamileligimin son donemlerinde yardim etmeye basladi daha uysal oldu. Annesi de gosteris diye biseyelr yapiyo o da fark ediyo ama yine beni ezdirmeye devam. Ben cok mutsuzum. Oyle boyle degil ama. Cok.

Hamileligimin son donemlerinde yardim etmeye basladi daha uysal oldu. Annesi de gosteris diye biseyelr yapiyo o da fark ediyo ama yine beni ezdirmeye devam. Ben cok mutsuzum. Oyle boyle degil ama. Cok.
Seni anlıyorum, hamilesin ve duyguların çok yoğun, insan hamileyken daha da duygusal oluyor mesela ben saçma sapan şeylere ağlıyorum ara ara eşim gülüyor bu halime , karnım açıktı diye ağladığım bile oldu yani siz eşinize rest çekmeden asla biseyler düzelmeyecek ve daha da kötüye gidecek , sakın ha ağlaya sızlaya gitmeyin et kesmeye , açıkça sen git ben yorgunum gelemiyorum deyin , baktınız terbiyesizlesiyor alın valizinizi gidin ailenizin yanına, boşanmak o kadar korkunç bişey değil, korkmanız sizi hep daha da geriye götürecek, pasif ve sineye çeken taraf olmayın, ayağınızı yere vurun ve ben istemiyorum deyin herkese yüksek sesle , çocuğunuzun cesur bir anneye ihtiyacı var , bebeğiniz çaresiz bir anneyi örnek almamalı...

şuan hamilesiniz,allahın izniyle doğuracaksınız lohusa olacaksınız inanın duygular hamilelikten bin kat daha yoğun oluyor lohusalıkda işte ozaman eşiniz ve yaptıkları daha çok gözünüze batacak,daha çok can sıkacak.bence valizinizi şimdiden toplayıp baba evine dönün yoksa sizi çok zor ve yıpratıcı günler bekliyor.allah korusun sütünüz kesilir bebeğinizi emziremeyebilirsiniz bile inanın deymez bu koca için

Süt dökmüş kedi mi? Kaynanasına ben gelmiyorum diyemeyen kişi ya da kocasına hop diyemeyen kişi burda millete hakaret ediyor ne ayıp. Sünepe dediğiniz adamdan haldır haldır çocuk yapmışsınız bi de lafa gelince hep böyleydi.

Madem kocandan mutsuzsun kocanla konuş, terapiye gidin duzelmiyorsa ya boşanacaksın ya da kabul edeceksin. Senin sinirli olman burdaki kadınlara saygısızlık yapıp ters ters cevap verme hakkını vermiyor sana. İletişim problemin var gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…