- 10 Haziran 2016
- 877
- 386
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
selam, düsün düsün bir yere gelemeyeceğimi anlayınca buraya açtım konuyu. Ben 21 sevgilim 25 yasında. Ben hemsireyim kpss hazırlanıyorum o da araştırma görevlisi bi üniversitede. Annemin teyze oğlu aynı zamanda. İlişkimiz güzel gidiyor, seviyorum seviyor. Baya sıkıntıda kaldık babam ihraç olduğunda hep yanımda oldu bana destek çıktı her anlamda herşeyimi benden önce düşünür oldu her anımda yanımda oldu. Çok değerli bu yüzden benim için fakat biz 3 senedir birlikteyiz ve ufak bir sehirde yasıyoruz tüm akrabalarımız bizi gördü arkamızdan konustuklarına eminim, e benim ailem de artık ufak bi söz olmasını istiyor simdi söz olursa 2-3 sene sonra da düğün diyoruz. Ben de 24 olurum o da 29. Fakat ailesine bunu anlatamıyoruz. Bir abisi var 35 yaşında başından bi çok ilişki geçti şimdi bi kızla birlikte ama evlenmeye niyeti yok. Nasip olmuyor adama bir türlü. Annesi de tutturuyor ki abin olmadan olmaz. Zaten çocuğun sırtına bi ton yük yüklediler, annesi araba aldı ona yardım ediyor. Ha beni ilgilendirdiğinden değil, annesi muhakkak alacak ama kesinlikle bizi hiç düşünmüyor ailesi. O da istiyor ama napabilirim elimden ne gelir annem en ufak streste midesine vuruyor diyor kendi de daralıyor ben de meraklıymış gibi oluyorum ama artık vakti geldi. Çözüm bulamıyorum masraflı bi kız inanın değilim bizim tarafta salak saçma adetler var hamam takımıdır şuyudur buyudur ben öyle şeyler de sevmem altın bile sevmem ki endişe duysun herif. E annesi de ablası da beni seviyorlar farkediyorum ablası zaten gelin muhabbeti yapıyor ama sonuç ? Anlamadım bunun sonu ne ? Onun da yası geçiyor yani ben gencim daha hemen çocuk isteyecek ben çalışmak istiyorum 27 yasımdan önce de çocuk istemiyorum. Bilmiyorum herseyi düsünüyorum uzun oldu biraz sıktım kusura bakmayın napıcam bilmiyorum.