Ben bir aptalım :)

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
:KK14::halay:dank edip edip buraya yazıncada gülünç duruma düşüyorum. Benim kadar salağı yoktur net:)) alnıma yazsam gocunmam gezerim.

Çok problemli sevgilisi kişisiyle bitmişti sonra düğünde denk geldik birden 32 cevapsızlar mesajlar onlar derken kendimi nişan yapalım konuşmasında buldum. Ve üstüne gelip sana ettiğim eziyetlerden allah cezamı versin demesi ve sana kendimi nasıl affettircem demesi ve benimde hala ona saclama isteyerek kimse kimseyi kırmaz insanız böle şeyler olur aşabiliriz benimde hatalarım oldu demem demem üzülmesin diye olabildiğince utanmadan yerin dibinden almam:) sonuç bugün otururken kafede nişanı konuşurken, anneme sölemişken ailesiyle konuşcakken gece attığı mesaj; düğüne giden kınaya giden düğün kamerasına çıkan düğüne başkasının arabasyla giden( annem vardı komşumuz eşi kızı ben) bundan rahatsızlık duymayan senle olmaz. Bide ne zaman akıllanır çıkıp karşısına aynı fikşrde olduğumuzu söylersem o zaman inanırsa olur muş..

:)) ay ben salağım bide inanmışım anneme diyorum nişan yapcam ben diye. Hayal falan kuruyorum :))) :halay: bu iş bitmitir dedim. Oda bunlar sana yanlış gelse yapmazdın senle olmaz dedi :)))
:lülülü:

Geçende bir bitmiş demiştiniz sanki, insallah bu sefer bitmiştir...
Bir gazla yapalım edelim demiş sonrada pisman olup bahane sıralamış

Bu psikopat acilen piyasadan çekilmeli kimse almasın bunu.
Kurtulmuşsun 150 kez de arasa hoşt de bi dahakine.

Kız bı dugunde gormusun o gazla nısan yapıyomussun, baska bır dugunde ya da nıkahta gorursen o gazla evlenıverırsın bak benden demesı :D

Yarın ilk iş hattımı değişcem:) tabi üzüldüm çünkü ne bileyim.. lap diye sanki sadece ben hata yapmışım o bay doğru ben bayan yanlış kıvamında hala kendini kötü hissetmesin diye sanki yaptıkları normalmiş gibi konuştum :) neyse hayırlısı buymuş. Aynen en iyisi düğüne falan gitmemek. O değilde tüm bunlar yaşandıktan konuşulduktan sonra nişan yapcaz diyen insan geriye ket vurdu:))) daha barışmayız bu kadar kafi 1 senedir salak yerine konmam :) doydum:)

Back
X