- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kınaya düğüne gitmek yanlış, kınadan 12:30 da döndüm bu.Düğüne giden kinaya giden....Ben buralari anlamadim saat gec oldu diye mi acaba?
Ben kınaya ve düğüne gittim ayrıydık o zaman zatende. Bu düğün sahipleride akrabaları sayılır annesi falanda orada yani.Ben konuyu anlamadım kim nereye gitmiş yahu
Aaa adam komedi resmen. Gericiymis epey demek kendi düğününden de 9 da ayrilacak yeter bu kadar halay diye.Yok kınaya düğüne gitmek yanlış, kınadan 12:30 da döndüm bu.
Evet yada düğüne getirmezdi beni evlenseydik :))Aaa adam komedi resmen. Gericiymis epey demek kendi düğününden de 9 da ayrilacak yeter bu kadar halay diye.
Yem atmis size. Egosunu tatmin etmis. Kendini ne saniyorsa bulunmaz hint kumasi ya!!!dank edip edip buraya yazıncada gülünç duruma düşüyorum. Benim kadar salağı yoktur net:)) alnıma yazsam gocunmam gezerim.
Çok problemli sevgilisi kişisiyle bitmişti sonra düğünde denk geldik birden 32 cevapsızlar mesajlar onlar derken kendimi nişan yapalım konuşmasında buldum. Ve üstüne gelip sana ettiğim eziyetlerden allah cezamı versin demesi ve sana kendimi nasıl affettircem demesi ve benimde hala ona saclama isteyerek kimse kimseyi kırmaz insanız böle şeyler olur aşabiliriz benimde hatalarım oldu demem demem üzülmesin diye olabildiğince utanmadan yerin dibinden almam:) sonuç bugün otururken kafede nişanı konuşurken, anneme sölemişken ailesiyle konuşcakken gece attığı mesaj; düğüne giden kınaya giden düğün kamerasına çıkan düğüne başkasının arabasyla giden( annem vardı komşumuz eşi kızı ben) bundan rahatsızlık duymayan senle olmaz. Bide ne zaman akıllanır çıkıp karşısına aynı fikşrde olduğumuzu söylersem o zaman inanırsa olur muş..
:)) ay ben salağım bide inanmışım anneme diyorum nişan yapcam ben diye. Hayal falan kuruyorum :)))bu iş bitmitir dedim. Oda bunlar sana yanlış gelse yapmazdın senle olmaz dedi :)))
![]()
Hahhhaah sanki nere gittik iki eğlendik kırk yılın başı nefes aldım :)) aman valla ben çok eğlendim dört beş gündür hala gülüyorum aklıma geldikçe şu yaşanan :))Kinada adamlarla kina yakmiyordunya. Ne alaka gecede dönsen noluyormus alla alla ayy tam bir hanzo yaher ayrilan yada kavga eden buraya yazsin böyle teselli edelim birbirimizi ahahaha
Aman başımın gözümün sadakası olsun egosuna yaptığım bağış. Salaklık bende bende :)Yem atmis size. Egosunu tatmin etmis. Kendini ne saniyorsa bulunmaz hint kumasi ya!!!
Valla gelicek kadar yüzsüz değildir umarım şu olaydan sonra :)) doğru söze ne hacet ama öleyim napayım yani :)Doğru demişsiniz başlıkta ben desem banlanırdım:)) bir daha gelirse yüzüne bile bakmayın bak nasıl içinizin yağları eriyor.
Birde utanmadan ruj sürmüşsün kiz aaa cok ayipHahhhaah sanki nere gittik iki eğlendik kırk yılın başı nefes aldım :)) aman valla ben çok eğlendim dört beş gündür hala gülüyorum aklıma geldikçe şu yaşanan :))
Tabi tabi makyaj ruj falan baya bir edepsizlik yaptım o gün :)))Birde utanmadan ruj sürmüşsün kiz aaa cok ayip![]()
valla gül yaa amaaan aglayinca noluyo sanki. Şaka gibi zaten gül hep
![]()
Düğüne gitmiş kınaya gitmiş düğün videosunda çıkmışne yapmışsında olmazmış bi anlamayan benim herhalde![]()
İşte düğüne kınaya gittim, normalde hiç gitmem ama hem onların akrabası sayılır hemde ayıp olurdu gitmemek baya. Kınada giydiğim elbise kınada kemaraya çıkmak:)) düğüne gitmek kemaraya çıkmak düğüne komşu eşi annem ben komşunun kızıyla gitmek yani onların arabasıyla ruj sürmem makyaj yapmam. Bunlar sonra kıyafetler, ımm sağa sola bakıyormuş, korna çalarmış bakarmışım. İşte bu tür şeyler :))
Düğüne gitmiş kınaya gitmiş düğün videosunda çıkmış
anlaşılcak hali yokmuş zaten ondan anlamamışım demek:))
Valla hangi dua iyi gelir bilemedim :))Ex sevgili kişisi kafayı yemiş herhal, Allah yolunu açık etsin yiğidim deseydin. Duaya ihtiyacı olacakta bu kafayla![]()