Ben bir gerizekaliyim sanirim...

Abi'ye ayıp olmuyor mu ? Eski konularını kapatmışsın ama ben hepsini okudum, hiç söylemedim ona ama artık yeter, görüşme bu adamla.
siz gerçek hayatta tanıyorsunuz galiba konu sahibini. kim merak ettik

Son düzenleyen: Moderatör:
burası ne garip bi platformmuş.
geçen günlerde başkasına ilgi duyuyor diye evli bir iyeyi yerden yere vuran üyeler şimdi bu üyenin yaşadıklarına gık etmiyor
adamına göre mi muamele
doğru tektir hanımlar

Bu hikâyede herkes bekar. Ondan olabilir mi?

Bunu nasıl söylersiniz, derhal kaçın buradan(!) doğruyu söyleyene pek tahammül yok zira

Yaa ciddi misiniz?
Yani buradaki bazı üyeler evli oldugunu bile bile mi böyle yorum yapıyorlar gerçekten

Dogru tektir
Ama kisinin yasadiklari ozeldir. Sordunuz mu uyenin evliligi hala devam ediyor mu fiilen? Hala esiyle ayni evde yasiyor mu?
Hala esiyle kari koca iliskisi yasiyor mu?
Yoksa evlilik kagit uzerinde mi? Koca kisisi ortalikta var mi yok mu? Sordunuz mu bunlari,haberiniz var mi mesela? Uyeyi reel hayatta taniyorum ama ben bile sormadim,merak etmiyorum. Bana ihtiyac duysa arar,yazar anlatir diyorum.

Evet dogru tek,ama yasadiklarimiz binbir cesit.

bence adminler bu durumu da gözetmeli artık, haksız mıyım
çok rahatsız edici. başka üyeyi göm, başka bir olunca çıt çıkarma bir de akıl ver , olmaz ki
hele de böyle konularda
Haklısınız ama bunu söylerken bile çekinir olduk artık

Hanımlar,
üyelerin yaptığı yorumlara kurallara ve TC kanunlarına uygun olduğu müddetçe müdahale etme hakkımız yoktur.

Konu sahibesinin talebi üzerine topik yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…