- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Başka bir ilişkim olmuyor ..
Ne olarak baktığımı bende bilmiyorum
Ilginç
Size ne?Abi'ye ayıp olmuyor mu ? Eski konularını kapatmışsın ama ben hepsini okudum, hiç söylemedim ona ama artık yeter, görüşme bu adamla.
siz gerçek hayatta tanıyorsunuz galiba konu sahibini. kim merak ettikAbi'ye ayıp olmuyor mu ? Eski konularını kapatmışsın ama ben hepsini okudum, hiç söylemedim ona ama artık yeter, görüşme bu adamla.
Abi'ye ayıp olmuyor mu ? Eski konularını kapatmışsın ama ben hepsini okudum, hiç söylemedim ona ama artık yeter, görüşme bu adamla.
Bu hikâyede herkes bekar. Ondan olabilir mi?burası ne garip bi platformmuş.
geçen günlerde başkasına ilgi duyuyor diye evli bir iyeyi yerden yere vuran üyeler şimdi bu üyenin yaşadıklarına gık etmiyor
adamına göre mi muamele
doğru tektir hanımlar
Bunu nasıl söylersiniz, derhal kaçın buradan(!) doğruyu söyleyene pek tahammül yok ziraburası ne garip bi platformmuş.
geçen günlerde başkasına ilgi duyuyor diye evli bir iyeyi yerden yere vuran üyeler şimdi bu üyenin yaşadıklarına gık etmiyor
adamına göre mi muamele
doğru tektir hanımlar
burası ne garip bi platformmuş.
adamına göre mi muamele
doğru tektir hanımlar
bu konu sahibi üyenin bekar olduğunu nerden biliyorsunuz. kendisi evliBu hikâyede herkes bekar. Ondan olabilir mi?
Ben bekar biliyorum. Geçmiş konularından.bu konu sahibi üyenin bekar olduğunu nerden biliyorsunuz. kendisi evli
bence adminler bu durumu da gözetmeli artık, haksız mıyımBunu nasıl söylersiniz, derhal kaçın buradan(!) doğruyu söyleyene pek tahammül yok zira
geçmiş konularına göre evli , zaten bu yüzden sinir oldum yoksa bananeBen bekar biliyorum. Geçmiş konularından.
Dogru tektirburası ne garip bi platformmuş.
adamına göre mi muamele
doğru tektir hanımlar
Haklısınız ama bunu söylerken bile çekinir olduk artıkbence adminler bu durumu da gözetmeli artık, haksız mıyım
çok rahatsız edici. başka üyeyi göm, başka bir olunca çıt çıkarma bir de akıl ver , olmaz ki
hele de böyle konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?