Ben bir gerizekaliyim sanirim...

Sana çıkarıp o parayı versem saygı duymam deyip konuyu kapattım.
Uzatamadi

Eski kız arkadaşının borcundan ona ne ? Bu parayı niye siz borç vererek ödeyesiniz ? İletişiminizden hiç bir şey anlamadım. Kavga, gürültü , sarılış ve kapanış şeklinde ilerliyor her şey. Oturup bir konuşun ya da iletişimi kesin. Bu nedir ne değildir anlamadım beni aşar.

Ay pis pis konuşucam şimdi , dünyada bi' sap bu mu varmış? Tövbeler olsun.Bu seni arabada ara sokaklarda gezdiren herif değil mi ya? Nasıl irite olduysam bu ayrıntı aklımda kalmış.At çöpe gitsin ya.Ortalık erkek dolu.Çivi çiviyi söker de geç.Kendini fasulye gibi nimetten saymış terbiyesiz.

o kişiden hoşlanıyorsanız ama duygusal olarak size cevap vermedigi için kizginsiniz bu sekilde anladim. Cunku arada bir geliyor 4 ay sonra yazmissiniz görüşmeyi hatta ayni yataga girmeyi kabul ettiginize gore siz de atamiyorsunuz aklınızdan.
Tek gecelik iliski eğlence olarak mi bakiyorsunuz bilemiyorum ya da 4 ay yokken bu beyefendi başka biriyle iliskiniz oluyor mu bunlarda önemli.
Velhasıl zaman harcanacak bir kisi degil yolunuza bakin derim

Başka bir ilişkim olmuyor ..
Ne olarak baktığımı bende bilmiyorum
Ilginç

O saate kadar kimle ictiyse gitsin ona sarilsin .
Topla kendini sende ..

Dimi ama :)
Ama nasıl
Nasıl toplicam ben kendimi ?
Birilerinin şunu şunu yap demesine ihtiyacım var sanırım..
Bi yazı paylaşmış şimdi
Ekranı kaydırarak baktım
Ansızın ve plansız gelen güzelliklere ihtiyaç var ....
Resmen bunu yazmış
Bana diyor ki pehhhh sen kimsin
Gerçekten doğramak istiyorum kendimi

Etrafta dogru düzgün adam mı yok! Engelle şimdi heryerden, sil numarayı da. Kapat bu defteri. Bunu çoğu zaman unutuyoruz ama biz kadınız. Güzel ve zekiyiz. Elimizi sallasak ellisi. Her yer bekar erkek kaynıyor. Sen yoluna bak gerisini o düsünsün. Ayrıca para istemek ne ya. Harcarken sen mi vardın ki öderken sen ödeyesin. Kendini çok akıllı zannediyor galiba

Değeri 15 binmiş
Vermeyince ilişkiyi kesti :)))

Değeri 15 binmiş
Vermeyince ilişkiyi kesti :)))
Veya kesmek istiyordu ama yine de para koparmak için uzaklaşmadı. Alamayınca da gitti. Eski konuna bakamadım çünkü profilin gizliydi. Ama aklıma bu ihtimal de geldi. Tabi en iyi sen bilebilirsin bunu.

Ayrıca borçla borç kapatılmaz. Senden alıp kıza verse sana verebilecek miydi.Borcunu bile kapatmayı bilmeyen adam yarın beni de batırır

Evlisindir sonradan borç yapar seve seve ödersin. Veya gerçekten hakedecek bir sevgilidir, adamın dibidir feda olsun dersin. Seninki cık 15 bin etmez

Cidden yeni sevgiliye eski sevgiliye yedirdiği parayı ödetmek istemek
Bizim o taraflarda bunu yapana bir şey denir burada yazılmıyor maalesef

Kısaca adam gibi adamlarda bugün

Ya adam açık ve net pisliğin önde gideni bir halta yaradığı da yok yakışıklı değil zengin değil hani neresi var sevilecek konu sahibi kendisine kötü davranılmasından hoşlanıyor demek ki aklıma başka bişey gelmiyor valla o parayı yakışıklı kaslı maslı jigoloya filan veririm verdiğim paraya değer yani

siz 4 ayda bir kac kez dahi görüsemediginiz adamla sevisemediginize üzülüyuyorsaniz söylencek söz yok.

Ondan daha 1 kuruş istemisligim yok
Bir kere başım dertte gel yardım et demisligim yok
Istedim ki gözümun içine baksın
Ne anlatiyorum dinlesin
Doğru düzgün ben kimim bilmiyor bile
.
sizin dogru düzgün kim oldugunuzu bimiyen adam icin kafa yoruyorsunut ve yatak aciyorsunuz? bence ikinizde normal degilsiniz

Abi'ye ayıp olmuyor mu ? Eski konularını kapatmışsın ama ben hepsini okudum, hiç söylemedim ona ama artık yeter, görüşme bu adamla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar akıllı bir üyenin böyle bir tipi neden çektiğini anlayamadım.
Sizin forumda ki cevaplarınızı okuyorum , çoğunda da hem fikir oluyorum. İnsan maalesef aklını kendini kullanamayan bir varlık.(Benim için de geçerli)
Zaten yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Just do it!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…