- Konu Sahibi karanliklarkralicesi
-
Canım buraya yazmakla hata yaptın herkes yargılar seni, bir de onlara laf anlat işin yoksa... olan olmuş pişmanmışsın , evet şaşkınsın ve şoktasın, geçmiş olsun canım. erkek arkadaşın iyi biriymiş, evliliği erkene alın...herşey gönlüne göre olsun
arkadaşım çok teşekkur ederim,insanı bir allah yargılar ben buna inanıyorum..ama herkesin bakış açısı farklı tabii istediklerini diyebilir arkadaşlar sanırım yüzleşmek durumundayım..erkek arkadaşım gerçekten iyi biri dünden beri herşekilde yanımda oldugunu hissettiyor..tekrardan bu yargısız yorum için teşekkurler
Mart ayı hasebiyle sevişmeli konular gördüğümüzde şaşırmamak lazım..:)
yargilamak degil
benim anlamadigim o kadar bacaklardan gelecek kadar ken gelmez
baska birsey olmus olmasin
ben o yuzden sasirdim
ayrica erkek arkadasin destek
bunu kendine üzüntü yapma
ama dedigim gibi
baska birsey olmus olmasin
yaralanmak falan gibi
o kadar kan gelmesi zor
zamana birak
bir sure sonra alisirsin iliskiniz devam ederse evlenirsin o zaman aklina bile gelmez
kotu bir ruh hali' erkek arkadasinla konus bence tek basina yapmadin sonucta
bi de ben seyi anlamiyorum hani bir anda oldu olayi; insanlar yapamiyor bunu ilk basta oyle cok kolay bir sey degil ki
neyse gecmis olsun mu denir gecmis olsun
evett arkadaşlar!!!
birincisi bir hata yaptım dememin sebebi bu tarz şeylerin hepsi içindi..2.erkek arkdaşım yanımda destek zaten ama ben bayan olduğum için bayanlarla konuşmak istedim.ve 3. tamamen katılıyorum bekaret zarda değil..ama gelen kan çok fazlaydı ve bu beni şoka soktu böyle birşey beklemiyordum.sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ama bakireyim diyenlere bende karşıyım ama sonuç,dün yaşadığım beni mafetti ve buraya konu açma gereği duydum.
evet doğru, o kadar kan gelmemeli, birde kızlığın bozulması öyle kolay değil , içine girecek biraz baskı yapacak öyle onda da belli belirsiz bir kaç damla.. başka bir şey olmasın o
ozaman ne olabilirkiii hayır çok geldi çoraplarım yerler kan içinde kaldı ve öle içeride girme olmadı..ne olabilir başka,yaralanma olsa canım acımaz mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?