- Konu Sahibi karanliklarkralicesi
-
inandırıcı neden gelemiyorum bunu anlayabilmiş değilim..ben yüzeysel şeyler yaşardım demek istedim.böyle birşey değil.erkek arkadaşımı tabiki seviyorum ama ileride sorun yaşarsak sırf buyüzden ona katlanıcak değilim.neye pişmansın diyen arkadaşım dünden sonra herşeye pişmanım zaten..başına gelenler ne hissetti bilmek istedim sadece..26 yaşında olmak herzaman bu konularda bilinçli olabilmeyi sağlayamıyor ne yazıkki..
Herkes gitsin her köşe başında birbiriyle sevişsin demiyorum,ama namus ve bekaret kavramının kadınların sırtına bindirilmesine karşıyım.Erkek yapınca neden namussuz olmuyor?Böyle bi çifte standartı kadın kadına yapamaz.Burda sorgulanması gereken toplumda erkeği yücelten,kadını yerin dibine geçiren bekaret konusudur.
bu ara habire bu konular namus kavramı diye bişey kalmadı..ben bir anneyim ve korkuyorum çocuğum için lütfen ya biz müslümanız zina dinimizde haram teşvik edici şeyler yazmayalım. anneler olarak bu kavramı biz öğreteceğiz çocuklarımıza onlar cahil biz yetiştireceğiz... birlik olalım gençlere sahip çıkalım yazık günah sonrada bir sürü ortada genç kız kalıyor.. ailesinden şiddet görmüş sokağa atılmış..
bu durumu kımseyle paylaşmamanı öneririm
bu arada bu sitede yazdıklarımız tek tek googleda çıkıyor bilesin nickini arama motoruna girdiğinde hepsi çıkıyor maalesef..
inanıp inanmamak size kalmış da bende anlamıyorum gerçek olamayn birşeyi buraya yazarak ne elde edebilirim ?? erkeksem bu konudan zevkmi alıcam ??yada bayansam amacım ne olabilir.. kan olayı hep birkaç damla olarak söylenir ve ben bukadar gelmesinden korktum.bu konuyu açmam sadece rahatlamak konuşmak içindi çünkü bir kişi dışında konuşabilceğim biri yok..bende aynen sizin gibi yorumlar yapardım birkaç sene önce..ama bazen bakıyoruzki en yanlış dediğimiz şeyleri yapmışız..yargılamadan düşünmek gerek..peşin hükümler vermek çok kolay..anlamak zor ve anlamak zorunda değilsiniz zaten..
özelden yazsam olur mu ?merhaba arkadaşlar..buraya yeni üye oldum çünkü paylaşmaya ihtiyacım var..
güzel giden bir ilişkim var..26 yaşındayım..hep birşeyler yaşardık biz uzun süredir,ama aynı şeyleri yaşarken birden birşey hissttim,ayağa kalktığımda bacaklarım yerler kan içinde kaldı.şoka girdim..hayır bu olamazdı..neden olamazdı ? bu kadar riske girmişken neden bu sonuca bukadar şaşırıp bukadar üzülmüştüm ? hayır biliyorum artık bakire değilim.önceden yaşadığım seylerden hiçbir farkı yoktu ama işte kanlar,bunu anlayabilmek..bunlar başkaymış..zormuş..bu hataya nasıl düştüm bilmem..erkek arkadaşım sağlam biri biliyorum bunu..ama benim derdim kendimle.dünden beri yaşamak zor..sanki hayat artık başka..sanki ben başkayım..birdaha asla..giden gitti diyebilirsiniz ama bu olay büyük bir travma yarattı bende.uyuyamıyorum.hiçbirşey yapamıyorum.beni yargılıycak olanlar lütfen yapmasın ben zaten hatamın bedelini ödüyorum..ama bu durumu yaşayanlar nasıl atlattı ne düşündü ? hayatına normal olarak nasıl devam edebilirim ??
merhaba arkadaşlar..buraya yeni üye oldum çünkü paylaşmaya ihtiyacım var..
güzel giden bir ilişkim var..26 yaşındayım..hep birşeyler yaşardık biz uzun süredir,ama aynı şeyleri yaşarken birden birşey hissttim,ayağa kalktığımda bacaklarım yerler kan içinde kaldı.şoka girdim..hayır bu olamazdı..neden olamazdı ? bu kadar riske girmişken neden bu sonuca bukadar şaşırıp bukadar üzülmüştüm ? hayır biliyorum artık bakire değilim.önceden yaşadığım seylerden hiçbir farkı yoktu ama işte kanlar,bunu anlayabilmek..bunlar başkaymış..zormuş..bu hataya nasıl düştüm bilmem..erkek arkadaşım sağlam biri biliyorum bunu..ama benim derdim kendimle.dünden beri yaşamak zor..sanki hayat artık başka..sanki ben başkayım..birdaha asla..giden gitti diyebilirsiniz ama bu olay büyük bir travma yarattı bende.uyuyamıyorum.hiçbirşey yapamıyorum.beni yargılıycak olanlar lütfen yapmasın ben zaten hatamın bedelini ödüyorum..ama bu durumu yaşayanlar nasıl atlattı ne düşündü ? hayatına normal olarak nasıl devam edebilirim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?