- Konu Sahibi karanliklarkralicesi
-
editöre mesaj at
kapatirlar:)
ister yatar ister kalkarsın 26 yaşındasın kkya bu konuda halt yemek düşer...
senin derdine gelince zamanla alışırsın bence...
senelerce kolladığın koruduğun ve sana senden bile kıymetli birşeymiş gibi empoze edildiği için bekaretin,kendini kötü hissediyor olabilirsin...
hayatındaki tercihlerin senin seçimlerin onlarla mutlu olmayı öğrenmek asıl mesele diye düşünüyorum...
yoksa yasal olarak evlilik adı altında kendini kocasına satan çok kadın var...
adam boynuz taksada boşamayan ağzını burnunu kırsada adamın ayağını öpen tipler gelir senin bekaretini de yargılar...
çünkü kendisinin en kıymetli sermayesi bekaretidir canım boşver...
sen kendi hayatından sorumlusun
özel msj atamıyorum..
Daha önceki mesajımda da yazdım. Benim zarım yırtıldığında hiç bir şey hissetmedim, canım yanmadı ve çok kanama oldu. Hatta doktora gittik, zar kalın olunca çok kanama oluyormuş. Benim kanamam sadece bacaklara gelecek kadar değildi.
Bu haltları yiyonuz yapıyoruz ediyonuz cahil insanlar gibi ondan sonra vahhh vahhh tühhhh tuhhhh.akliniz basınızda yokmu ya.
anladım cnm..haklısın kalın olduğu için öyle demek ama bu şekilde nasıl yırtıldı ben anlamıyorum.artık yapıcak birşey yok..konu kapansa artık bazılarının yazdıklarına tahammul edemiyorum hepsine vercek cevabım elbet var ama burdan teker teker yazmak istemiyorum
arkdaşlar bakın ben ilişki yaşayamadan oldu bu daha olayın basşındaydık birden birşey hissettim ve lavaboya gittim.konuyuu nasıl kapatıyoruz acaba ? daha uzamasın..
Bu haltları yiyonuz yapıyoruz ediyonuz cahil insanlar gibi ondan sonra vahhh vahhh tühhhh tuhhhh.akliniz basınızda yokmu ya.
Esmerkz29 'yiyonuz' 'ediyonuz' diye yazanlar cahil insanlar oluyor şeker.
ben atayaim istersen senin yerine
cnm çok sevinirim..
o nasil oluyor , tabiki bizi ilgilendirmez herkesin hayati kendine ama burdada herkes yorumunu yapar , halt yemis diyen arkadas sen sanirim yanlis yerdesin herkes onaylicak diye birsey yok , nee yani yatmasini biliyorsa sonuclarinida katlancak ne böyle , hemen bahane aramayin , yatiyor sonra ayy ben istemeden oldu ayy ben bilmedim ay ben tecavuze ugradim hep ayni bahaneler ,cok banal gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?