ben bir hata yaptım !!!!

Daha önceki mesajımda da yazdım. Benim zarım yırtıldığında hiç bir şey hissetmedim, canım yanmadı ve çok kanama oldu. Hatta doktora gittik, zar kalın olunca çok kanama oluyormuş. Benim kanamam sadece bacaklara gelecek kadar değildi.[/QUOTE]

Hatta ben de adet mi görmeye başladım acaba demiştim, değilmiş.

süper bi yorum bayıldım

Hatta ben de adet mi görmeye başladım acaba demiştim, değilmiş.[/QUOTE]

anladım cnm..haklısın kalın olduğu için öyle demek ama bu şekilde nasıl yırtıldı ben anlamıyorum.artık yapıcak birşey yok..konu kapansa artık bazılarının yazdıklarına tahammul edemiyorum hepsine vercek cevabım elbet var ama burdan teker teker yazmak istemiyorum

Kiz olmanin sona erdigi ve kadinligin basladigi, bekaretini kaybettigin o ilk gun, illa ki de bir donemin kapanip bir donemin acilmasi gibi, bir kadin icin onemli bir an. Elbette ki duygulanacak, hisleneceksin. Genc kizken bu ana ait kurdugun butun hayaller gozunun onune gelecek, belki beyaz bir gelinligin, belki dostlar arasinda kutlanmis o buyuk gunun eksikligini ta yureginde hissederek aglayacaksin da.. Hepsi normal.. Hayalkirikligindandir uzuntun, ama gecer. Zaman herseyin ilaci, bu yeni duruma alisirsin merak etme. Su anki sevgilin uzun omurlu olursa daha da kolay olur hersey.. Yine de sana tavsiyem bir jinekologa gorunmen olacaktir. Kesin olarak ogrenirsin durumunu boylece.. Bir de eger hala kanaman var ise bu adet kanamasi mi yoksa kizlik zari disinda baska bir yirtilmadan oturu mu baktirmak lazim. Kimi kadinda zarin kalinligina gore fazla kanama olabiliyor, kiminde ise damarlarin zadelenmesi sonucu hastanelik durumlar da olabiliyor kanamadan, herseyin asirisi anormal, jinekolog muayene etmeli.

öncelikle cok gecmıs olsun umarm bisey yoktr bldgm okdgm kadaryla bu kdr kan gelmemesı lazm bı arkdasmzn dedıgı gbı adet ıhtımalı yuksek yınede ıcını kemırmesındense bir jinekloga danıs derim yaptıgını da hata olarak adlandırmaa bence imza altında yapınca olagan ımza olmayınca mı olagan dısı oluo? siz birbrinizi sevdıkten sonra prblem yok canını sıkma ıns saglk acısından bi sorun yoktr tek dusuncen bu olsun saglıgımız yernde olsun gerısı bos

bu senin hayatını etkileyecek bir mevzu suan sıkıntısınıda derdinide sen cekiyorsun cnm.. seni kimse bu konuda yargılamamalı sen zaten kotu durumda oldugunu belirtmissin senin hala uzerine gelmek cok yanlıs insanlar biraz olsun empati kurabilse boyle olmaz dusmez kalkmaz bir Allah kimin basına ne gelecegi kimin nelerle sınanacagı belli olmaz bu yuzden köstek degil destek olmak lazım..yaptıgın hata veya degil kisiye gore degişir sen artık hayatının bundan sonraki kısmına bak psikolojinde duzeli elbet sıkma canını..

Son düzenleme:
arkdaşlar bakın ben ilişki yaşayamadan oldu bu daha olayın basşındaydık birden birşey hissettim ve lavaboya gittim.konuyuu nasıl kapatıyoruz acaba ? daha uzamasın..

o nasil oluyor , tabiki bizi ilgilendirmez herkesin hayati kendine ama burdada herkes yorumunu yapar , halt yemis diyen arkadas sen sanirim yanlis yerdesin herkes onaylicak diye birsey yok , nee yani yatmasini biliyorsa sonuclarinida katlancak ne böyle , hemen bahane aramayin , yatiyor sonra ayy ben istemeden oldu ayy ben bilmedim ay ben tecavuze ugradim hep ayni bahaneler ,cok banal gercekten

BU konuyu açan arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdaydım seninle... ben de bir hata yapıp bir an tamam deyip birlikte olmaya çalıştım ve bekaretimin bozulduğunu sandım ve günlerce ağladım pişmanlıktan...bunu yaşamayan bizim gibi hissetmeyen bilemez...çoğu kişi ahkam kesiyor yapmasaydın aklın başında değil miydi...yok şöle yok böle binlerce yorum yapıyolar ama böyle söleyen arkadaşlara söylüyorum siz hiç mi hayatınızda pişman olacağınız bişey yapmadınız? o zaman sizin aklınız nerdeydi?? hepimiz bayanız ve türkiye gibi bi ülkede yaşıyoruz birbirimizi daha iyi anlamamız lazım...bu toplumsal baskı bekaret baskısı hepimizin üstünde var sonuçta... benim duruma gelince ben bekaretimi kaybetmediğimi anladım çünkü biz yapamamışız çünkü benim zarım en nadir görülen cinsrenmiş ve ilişkiye izin vermiyomuş cerrahi müdaheleyle alınabiliyomuş...bunu normalde öğrensem çok üzülür operasyon geçireceğim için titrerdim...ama inanın dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum bekaretimi kaybetmediğim için... ve kendime yemin ettim evlenene kadar hiç böle şeylere kalkışmıcam erkek arkadaşım da bana saygı duyuyo... ilerde evlendikten sonra kocamın koluna gider gider aldırırım zarı...

Bu haltları yiyonuz yapıyoruz ediyonuz cahil insanlar gibi ondan sonra vahhh vahhh tühhhh tuhhhh.akliniz basınızda yokmu ya.

bak seninde 2 kızın varmış. kızlarını düşünerek büyük konuşma.elinde senedin yok başına ne gelecegi konusunda.
senin ettigin kınama ve aşagılamalarının sonuclarını kızların cekmesin dua et bol bol emi

herkes yorumunu yapar zaten kimse birsey demiyor ama mutlaka sizinde hatalarınız olmusur bazen goz gore gore yapmıssınızdır insanoglu beser sasar ki burdaki mevzu sadece bir kisinin hayatını etkiliyor oda bu bayanın ne yaptıysa kendine yapmıs ne yasadıgını ne hissettigini azda olsa dusunmek lazım belki burda yazılan birkac cumle dahi onun daha kotu hissetmesine sebep olucak biz sabah herseyi unutucaz ama o hala sıkıntı icinde olucak oyuzden suraya yazılan yorumların insanlara fayda saglaması gerekir onları daha kotu hissettirmesi degil..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…