- Konu Sahibi karanliklarkralicesi
-
özelden yazsam olur mu ?
eger adet kanıysa suanda da dewam edıyor olması lazım...
sonrada dewam ettı mı?
ya benım bıldıgım kızlık kanı kırmızı olr senınki öyle mıydı?canım sadece kahverengi bişi hani adetin songunleri gelir ya o geliyor şuan..
tabiki olur ama ben cevap veremiyorum msj sayım 100 olmadı.bekliyorum..
ya benım bıldıgım kızlık kanı kırmızı olr senınki öyle mıydı?
siz bu konuyu açmak için mi üye oldunuz kk'ya?mesaj sayısı az,ilk konunuz,ilk mesajlarınız ve giriş tarihi bugün? güvenemedim kusura bakmayın
dün öyleydi cnm evet kırmızı.bugun gelen böyle
bu durumu kımseyle paylaşmamanı öneririm
bu arada bu sitede yazdıklarımız tek tek googleda çıkıyor bilesin nickini arama motoruna girdiğinde hepsi çıkıyor maalesef..
Şimdi;[/Q
1. ilişkiye ayın kaçında girdiniz ?
2.Adet tarihiniz ne zamandı bu ay? Yakın mıydı ilişki girdiğiniz tarihe ?
Bunları cevaplarsan buna göre bir şey söyleyeceğim.
ayın 17sinde girdim ve regl dönemim herayın 20 si.ama bazen birkaç gün geriye gelebiliyor..
İnsallah bir sure sonra erkek arkadasin sudan sebeplerle ayrilmaz erkekligin %90ni bole durumlarda kacarlar erkekler istedigini istedigini aldimi cabuk sikilir ve baska arayislara girer evlendikten sonra bile 390 derece donuyolar nasil guvendiniz
Şimdi;[/Q
1. ilişkiye ayın kaçında girdiniz ?
2.Adet tarihiniz ne zamandı bu ay? Yakın mıydı ilişki girdiğiniz tarihe ?
Bunları cevaplarsan buna göre bir şey söyleyeceğim.
ayın 17sinde girdim ve regl dönemim herayın 20 si.ama bazen birkaç gün geriye gelebiliyor..
Tamamdır canım, sen büyük ihtimal adet oldun.
Çünkü böyle durumlarda ilişkinin , adet kanamasını erken başlatacağını duymuştum.
Hatta bakire olmayan insanlr, evleneceği adamı kandırırken, adet gününün bitişi gününde evlenir ki, ilişkiye girince adet kanı gelsin diye.
Böyle bir şey duymuştum ben.
Büyük ihtimal, adet kanını erken başlattı. Çünkü şimdi kahverengi bir akıntı tarzı bir şey var dedin, adetimizde son günlerde olduğu gibi. Bence adet oldun.
Bugün yarın adetini bekle.
Tamamdır canım, sen büyük ihtimal adet oldun.
Çünkü böyle durumlarda ilişkinin , adet kanamasını erken başlatacağını duymuştum.
Hatta bakire olmayan insanlr, evleneceği adamı kandırırken, adet gününün bitişi gününde evlenir ki, ilişkiye girince adet kanı gelsin diye.
Böyle bir şey duymuştum ben.
Büyük ihtimal, adet kanını erken başlattı. Çünkü şimdi kahverengi bir akıntı tarzı bir şey var dedin, adetimizde son günlerde olduğu gibi. Bence adet oldun.
Bugün yarın adetini bekle.
umarım dediğin gibidir öyleysede değilsede artık akıllandım zaten.ama yinede birden neden okadar kan gelir bilmiyorum en iyisi doktora gitmek gidebilirsem.ve teşekkur ederim ilgin için.
Onceden yasadiklarimdan bi farki yoktu diyosunuz simdide kan geldi hata yaptim diyosunuz oncekiler hata degilde simdi mi hata oldu gozunuzde
yavrum annem dıcem yasın benden buyuk neyse sunu dıcem sız ılıskı sıraında tavukmu kesdınızde okadr kan geldı acaba
arkdaşlar bakın ben ilişki yaşayamadan oldu bu daha olayın basşındaydık birden birşey hissettim ve lavaboya gittim.konuyuu nasıl kapatıyoruz acaba ? daha uzamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?