ben bir hata yaptım !!!!

bence bu tamamen bşka birşey.Daha önce ilşki yaşamadım ama netten okuduğum kadarıyla.Zarın yırtılması için kesinlikle penis vajinanın içine girmeli ama siz böyle birşey olmadı diyorsunuz.Ozaman kanama başka birşeyle alakalıdır.Bir jinekologa görünün.

İnsallah bir sure sonra erkek arkadasin sudan sebeplerle ayrilmaz erkekligin %90ni bole durumlarda kacarlar erkekler istedigini istedigini aldimi cabuk sikilir ve baska arayislara girer evlendikten sonra bile 390 derece donuyolar nasil guvendiniz

aslına bakarsan bu konuda bir güvencem yok ama böyle durumdan ayrılcaksa bu olay iyi olmuş evlenmeden ne oldugunu anlamış olurum erkek arkadaşımın..

Kaybettiysen bakireliğini olay bitmiştir. Daha neyi düşünüyorsunuzki? Bİrleşme sonrası bakirelik kaybetmek kaçınılmaz son sonuçta bilerek yaptınız kimse sizi zorlamadı. Sevişirken sorun yok sadece ordaki kanı gördüğünüzdemi hata diye adlandırdınız? Bence bakış açınızda bir problem var. Bence hiç kafanıza takmayın sonuçta isteyerek yapılan bir birliktelik neyi kafanıza taktınız anlayamadım doğrusu enteresan

umarım dediğin gibidir öyleysede değilsede artık akıllandım zaten.ama yinede birden neden okadar kan gelir bilmiyorum en iyisi doktora gitmek gidebilirsem.ve teşekkur ederim ilgin için.[/QUOTE]

Daha önceki mesajımda da yazdım. Benim zarım yırtıldığında hiç bir şey hissetmedim, canım yanmadı ve çok kanama oldu. Hatta doktora gittik, zar kalın olunca çok kanama oluyormuş. Benim kanamam sadece bacaklara gelecek kadar değildi.

yavrum annem dıcem yasın benden buyuk neyse sunu dıcem sız ılıskı sıraında tavukmu kesdınızde okadr kan geldı acaba

arkdaşlar bakın ben ilişki yaşayamadan oldu bu daha olayın basşındaydık birden birşey hissettim ve lavaboya gittim.konuyuu nasıl kapatıyoruz acaba ? daha uzamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…