Ben bir hiç ' mişim

Ooo bunu bilmiyordum. Yuzugu cikart falan mi demis. Cok cocukca. Cok simarikca. Konu sahibi sanirim cok genc. Whatsapp profilinden resmimizi kaldir diye ultimatimlar verme falan...evcilik saniyor evliligi. Hem adamin aramasini bekliyor, hem hala kuyrugu dik. Iki gun sonra bosanma dilekcesi kapisina gelse bu kadar kuyrugu dik olacak mi bakalim. Cocuk oyuncagi sanmis evliligi. Tamamen simarik cocuklar gibi davranmis. Ben bu kadar olgun olmayan biriyle evlilik yurur mu diye sorgulardim adamin yerinde olsam, ki eminim ki o da bu hareketleri gordukce boyle hayat gecmez diye dusunmustur.

Son düzenleme:
Eşine tepsi fırlattığını da söyledi mi?

Eşine tepsi fırlattığını da söyledi mi?
Esine degil yere firlatmis. Ama ne fark eder ki, hareket cok cirkin. Kendi yaptiginin farkinda degil. Adama yuzugu cikar demis. Adam is yerindekiler anlamasin diye takiyorum demis. Sonra yetmedi mesaj atmis. O zaman yuzukteki ismimi sildir demis. Ne kadar cocukca seyler. Resmen ben bosanmak istiyorum, ismimim yazili oldugu yuzugu takmani bile kaldiramiyorum demek. Bitti hersey demek. Ben kafamda bitirdim demek. Karsi tarafi o kadar cok kıskırtiyor ki bosanmak icin. Simdi de derdi Mart ayinin sonunda dugun varmis. Evini temizlemek icin 15 Martta gitmeyi planliyor ama adami evden kovacakmis. Ben geldim sen bu evde kalamazsin bu ev benim de evim ben burada kalacagim nereye gidiyorsan git diyecekmis. Yani hala ben bosanmaya karar verdim bosanalim der gibi adami kıskırtma derdinde. Adamin dava acmasi icin elinden geleni yapiyor. Yani anlayacagin kuyrugu dik tutmaya calisiyor. Hem bosanmak istemiyor, hem de bosa beni diye adami kışkırtıp duruyor. Istiyor ki adam kul kole olsun, ayagina kapansin. Evlilik degil de evcilik oynuyorlar sanki. Ortada cocuk var, bosanamaz saniyor belki de ama erkekler bizim gibi degil ki...Konu sahibi tokattan dolayi burnu dik. Evet tokat onur kirici bir davranis kabul ediyorum. Ama onun oncesinde tokat olayina kadar kendi yaptiklari da hos karsilanacak seyler degil. Sanki tayin olayinda kendi tercihi kesin olacakmis gibi o kadar emin davranmis ki adam orasi cikmaz diye sadece tek tercihi degistirmis diger tercihler aynen dururken ve gereken aciklamayi da yapmis. Ya diger tercih ettikleri yere tayin cikarsa? Ne kadar emin ki degistirilen tercihe tayin cikacagindan ortaligi velveleye vermis. Ortaligi bu kadar yikmanin ne anlami vardi? Kafaya firlatir gibi tepsiyi yere firlatmanin ne geregi vardi? Simariklik sadece. Simdi de kendi fevri hareketlerinin cezasini cekiyor. Ve hala adamin ona yalvarmasini bekliyor. Kuyruk hala dik. Eger bu inat yuzunden bu evlilik biterse yazik olur. Bence eşi, konu sahibinin bu olaydaki tepkisini gorunce muhtemelen karisinin bu fevri agresif simarik tavirlari yuzunden bu evliligin yurumeyecegini de anlamis olabilir. Cunku insanlar gercek yuzlerini kavgalarda gosterirler. Bu evlilik devam etse de bu yasanan olay hic unutulmayacak. Ve artik hicbirsey eskisi gibi olmaz. O yuzden insan bir hareket yapiyorsa sorumlulugunu da almali. Ben adama hakli demiyorum. Tokat affedilecek birsey degil. Ama onun oncesinde adami bu kadar kıskırtmanin ne anlami vardi? Konu sahibi de cok hatali. Adam da hatali. Ama adami kışkirtan da kendisi. Olayi bu hale getirmemeliydi. Hic olgun degil. Hala da olgun degil. Hic saglikli dusunemiyor.
21 gun kurali var. Iki tarafin da sakinlesip olayi enine boyuna tartmasi icin 21 gun bekleyin denilir. 21 gun sonra ben olsam bir mesaj atarim konusmak icin. Adam da olur derse hissettiklerimi paylasirim. Kendi yaptiklarim icin ozur dilerim. O kisi adamsa zaten tokat icin ozur dileyecektir. Bakti ki hic oyle degil ondan sonra ne yapilacak, devam mi edilecek yoksa bitecek mi bir karara varilir.

Son düzenleme:
Bir süre bekleyin, sonra tekrar konuşursunuz.. Tokat şiddet affedilecek birsey değil ama sizde hatalısınız .

Son düzenleme:

Öncelikle bu kadar uzun uza yazdığınız ve konumu yakından takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Ben eşimi geçtiğimiz perşembe arayıp güzelce konuşacaktim fakat kendisi konuşmak istemedi benimle. O zaman söz vermedim aramamaya.. 15 marta çok var dedim o beni 15 marta kadar aramayan adam beni gözden çıkarmıştır diye düşünerek müşterek olan evimizde biraz da ben kalmak istedim açıkçası..
Tepsi fırlatmak alyansı demek çok ama çok itici inanın başına gelmeyen bilemez bir anda oldu. Tokat yedim ailem arandı elbette gururum çok kırık.
Eşime gelince muhtemelen cuma günü geliyor Allah izin verirse. Ben güzelce konuşcm tabi.

12 yillik evlilikten sonra bosanmis biriyim ben de. Oglumla yasiyorum. Bosandigimizda daha dogrusu terk ettiginde oglum 7 yasindaydi. Basima geldi biliyorum. O yuzden konunuzu okuyunca cok uzuldum. Evliliklerin yikilmasi uzuyor beni. Bazilarinin bitmesinde hayir olsa da sizin evliliginiz bu kadar kolay bitmemeli. Iki taraf da caba sarfederse kurtarilir bu evlilik. Ama iki tarafin da cabasiyla. Tek tarafinki ile olmaz. Esiniz hakli demiyorum demem de ama evlilik zor bir zanaat, emek, sevgi saygi olmayinca olmuyor. Tıpkı bir mabedi iki sutunun tutmasi gibi. Sutunlarin arasi cok açık olmamali ( ciftler birbirinden kopuk olmamali), ama sutunlar birbirine cok cok yakin da durmamali ( ciftler birbirine nefes de aldirmali). Cocukca fevri davranislari, nazlari, kaprisleri, şımarıkliliklari kabul etmiyor evlilik. Cocukluk caginin bittigini boyle olaylarla hatirlatiyor hemen bize. Sevgililik gibi degil evlilik. Sevgililikte kaldirdiklari kaprislerimizi, nazlarimizi evli olunca kaldirmayabiliyorlar. Bir yerden sonra iste boyle bunca yila bile bakmadan bir anda silebiliyorlar. Duygular da degisebiliyor. Bizler de degisiyoruz.
Kisacasi evlilik emek istiyor. Yakip yikmak kolay. Yapmayin. Sarilin birbirinize. Hayat zaten zor. Sizler zor olan hayatin yukunu paylasmak icin evlendiniz. Zor olan hayati birbirinize daha da zor yapmayin. Sırt sırta verirseniz hangi sehirde yasarsaniz yasayin mutlu olursunuz merak etmeyin. Ama hep savas halinde olursaniz Paris bile mutlu etmez sizi.
Umarim cuma gunu hersey yoluna girer. O fevri davransa da siz olgunlugunuzu koruyun. Size gore tepkisi degisecektir. Cunku onun size nasil davranacagini siz yonlendiriyorsunuz, farkinda olmasaniz da.
Tokat olayi affedilemez elbet. Bu da konusulmali ama sanirim ilk ozur sizden gelirse o da bir daha yapmayacagini soyleyecektir. Yani umarim oyle olur da size uzulen hepimizin yuzu guler. Gelismeleri bildirirseniz sevinirim. Cok mutlu olmanizi dilerim. Guzel haberlerinizi duymak umidiyle...

Son düzenleme:

Çok cok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun. Yapıcı konuşmaya çalışacağım inşallah. Sizede çok mutlu bir hayat diliyorum oğlunuzla. Umarım herşey gönlünüzce olur

Ben bu kadınları anlamıyorum. Kocadan dayak yemeyi haklı çıkarır mı tepsi firlatmis masaya kadını diye ayaklarına kapanmasını bekliyosunuz. Adam kadından habersiz tercih listesiyle oynamis bu ne kadar önemli bir konu bilmem farkında mısınız. Ne olursa olsun ortada bir tokat varsa özür dilemesi gerekn kişi tokat atandir. Sacmasapan öneriler veriyosunuz

Seni gerçekten seviyorsa seninledir .Toparlamak için gayret eder ki ortada bir de çocuk var .Şiddet uygulayan o g...tü kalkık o .Belliki senin alttan almanı bekliyor .Asla bu yanılgıya düşme.Kendine neden güvenin olmasın okuyorsun illaki Allah bir yerden kapı açacaktır .Sakın seni aramayan üstüne düşmeyen bu adama sırf bundan sonra napacağım ben diye alttan alma .Ailende şiddet olayına karşı evlatlarının yanında olacağına bir de seni suçlayıp üstüne gelmeleri akıl alır gibi değil .Çocukta var yük olarak mı görüyorlar ne .Psikolojik durumunu neler hissettiğini en azından annene aç bari belki halden anlar .

Kinu sahibi en son bu cuma gunu gelecekti, konusacaktiniz. Bir gelisme var mi?

@Alorevera nasılsınız , ne yaptınız ?

Konuyu başka yere acmissiniz erkek infertilitesi :))

Kızlar özür dilerim unuttum yazmayı
Son konumda bir arkadaş sorunca hatırladım
Eşim geldi konuştuk evime döndüm
Ve asla aynı hataları yapmamaya kadar verdik ama içimde onu asla affetmedim asla..
Ama ailemin evinde kalmak da istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…