- 15 Ocak 2014
- 5.989
- 5.201
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Hayır ben elimdeki Tepsiyi masaya attım o görmedi bile ama öyle algıladım insanlar tarafındanYalnız siz de adama tepsi fırlatmıştınız dimi?
Yani o konuda sadece eşiniz haksız değildi. Adamı çileden çıkarmıştı kız. Sonraki tavırlarınız da çok ergenceydi.siz sakinleşmesine fırsat vermeden sürekli eşinizi darladınız. Ne bekliyordunuz bunca olaydan sonra.ayaklarınıza kapanmasını mı? Hiç sanmamHayır ben elimdeki Tepsiyi masaya attım o görmedi bile ama öyle algıladım insanlar tarafından
Yani o konuda sadece eşiniz haksız değildi. Adamı çileden çıkarmıştı kız. Sonraki tavırlarınız da çok ergenceydi.siz sakinleşmesine fırsat vermeden sürekli eşinizi darladınız. Ne bekliyordunuz bunca olaydan sonra.ayaklarınıza kapanmasını mı? Hiç sanmam
Aramayın zaten. Bir durun hatalarınızı düşünün. Haklı haksız sorgulaması yapmayın zira ikiniz de suçlusunuzTabiki onu beklemedim ama bir telefonu beklemiştim ama ben hata ettim onu aradım ama bu saatten sonra ölsem aramam
Evet ailemi aramıştı bende geldim bizi otogar a getiren oydu...11 gün aramadı diye aklınıza hemen boşanmayı getirmeyin.ses kaydında sırf siz de duyacaksınız diye bilerek öyle demiştir aklınca size ders vermeye çalısıyor.Sizi ailenizin evine o mu göndermisti yanlıs hatırlamıyorsam
Ah nasıl pişmanım... Çok hata yaptımTokatta haklısınız ama şu an adamın sizden uzak durmak istemesi normal önceki konunuzda da dedik. Sizinkide şiddet hem tepsi fırlattınız hemde adamın haklı olduğu konuda saatlerce kavga ettiniz. Şu anki tavrı normal geliyor. Üstüne arayıp iyice adamı gerdiniz. O konuşmayı yapmasaydınız belkide bu kadar soğuk olmayacaktı.
Çok teşekkürler ama umudum da kırgın kalbim de..Gülüm sen kendini burda bile tamamen hicliyorken baskalari sana ne yapmaz? Evet yaralisin felan anliyorum, ama sen annesin, calisiyormussun, yine calisirsin. Var olmak araba ile olacak birsey mi? Kaldiki beraber yaptiginiz herseyde senin hakkin da var, söke söke de al. Sen kendini umutsuzlugun icine biraktigin anda kaybolursun asil
Cok guzel bir yere parmak basmissin.Sizin emeklerınıze verecegı cevabı soleyım:)Yapmasaydın:)O def olup gıtseydı sen nıye gıdıosun.
Hayır girmez di evliliğimz güzeldi nasıl bu hale geldik aklım almıyor yani 8 yılda böyle kavga max 3 kez yaşadım diyebilirim11 günde hala kızgınlığı geçmemesi ilginç. O olaydan önce evliliğiniz nasıldı? O girdiğiniz sinir krizine girer miydiniz sık sık?
Cok guzel bir yere parmak basmissin.
Yapmasaydin diyecek bu kadar basit.
Konuya tam hakim degilim konu sahibi, ama geri adim atma.
Bosanmada da benim bildigim ortak mallar oldugundan ki hala parasini oduyormussun galiba arabanin; sana da pay dusecek.
Seviyorsun evet ama belli ki o sevmiyor ya da sevilmeye degecek bir adam degil.
Allah yardim etsin.
Boşanmayı düşünmüyorsanız niye evi terk ettiniz size bu aklı kim verdi? Adam tokat atmış hala çocuğa biz yalnız gezicez diye laf sokuyo. Böyle bi adam sizi sevse ne olur sevmese ne olur
En sevdiklerimizden yanila yanila ogreniriz bu hayatiGerçekten sevmiyor diyemem çünkü böyle bir adam değildi herşey bir anda oldu severdi ilgilenirdu suratımı assam bile rahatsız olurdu ama bilemiyorum demekki yanılmışım
Bu cevap bence çok açıklayıcı olmuş.eğer siz mesaj atıp ya da aramazsanız eşiniz hiç hiç aramaz bence.Simdi konuyu bir de ben anlatiyim. Karsi taraftan olaylara bakman icin. Esim tayin istese. Birkac yer secse. Iclerinden benim istedigim yeri degistirdi diye ben de evin icinde cingar cikarsam, tepsiyi yere firlatsam, sinir krizleri gecirsem... muhtemeken adamin benden beklemedigi bir tepki... icimdeki canavari oryaya sacsam... sonra da cocugumla beni otogara biraksa...
Sence bu adam ozur dileyip gelir mi? Hayir gittigin yerde kal der. Kafam boyle rahat der. Senden beklenedigi harekwti gorunce yine ayni seyi yasayacaksiniz diye korkar. Muhtemelen bosanmak ister. Cunku olaua gore verdigin tepki cok buyuk. Kriz anini yonetememissin. Ve hala onun aramasini bekliyorsun. Neden sen aramiyorsun? Tamam tokat atmis, bu da dogru degil ama senin tepkin de normal degilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?