Ben Bir Katilim

kutsaltiramisu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
6
0
29
1 haftadır zorla yemek yiyorum midem bulanıyor kuşumu öldürdüm onun kafesini görmeye dayanamıyorum her gün ağlıyorum rüyalarıma giriyor canım kuşum.. Can'dı adı hep oynardı benimle diğer kuşlardan farklıydı ... çok acı çekiyorum ben bir katilim hapishaneye girmem lazım cezamı çekmem lazım benimle oynamaya gelen bir kuştan kaçıp kapıyı çarptım ve yere düşüp öldü ben de sinir krizi geçirdim ev çok boş geliyor şimdi kafesini görmek istemiyorum
Yemin ederim bunları yazarken bile çok ağlıyorum demek bu hayatta katil olup bir cana kıymak da varmış ben katilim söyleyin bana hangi ceza hafifletir bunu kuşum geri gelmeyecek çok severdi beni ..beni seven birini öldürdüm ben. Hayatım boyunca bu leke geçmeyecek söyleyin ben şimdi bu lekeyi nasıl temizleyeyim? Intihar mı edeyim? Kuşumu çok özlüyorum inanın bana insanlardan daha yakındı o
Ben bir hayvan değil bir insan öldürdüm yanlışlıkla ama yine de katilim ben katil atlatamıyorum bu şoku. Küçücük minicik bir canlının -üstelik beni herkesten fazla seven - zararsiz bir canlının yanlışlıkla da olsa yaşama hakkını elinden aldım .. dışarıdaki kuşlar onu hatirlatiyor diye çıkmak istemiyorum sanırım hayatım boyunca bu travmayı atlatamayacağım .. Lütfen dalga geçmeyin.

1 haftadır zorla yemek yiyorum midem bulanıyor kuşumu öldürdüm onun kafesini görmeye dayanamıyorum her gün ağlıyorum rüyalarıma giriyor canım kuşum.. Can'dı adı hep oynardı benimle diğer kuşlardan farklıydı ... çok acı çekiyorum ben bir katilim hapishaneye girmem lazım cezamı çekmem lazım benimle oynamaya gelen bir kuştan kaçıp kapıyı çarptım ve yere düşüp öldü ben de sinir krizi geçirdim ev çok boş geliyor şimdi kafesini görmek istemiyorum
Yemin ederim bunları yazarken bile çok ağlıyorum demek bu hayatta katil olup bir cana kıymak da varmış ben katilim söyleyin bana hangi ceza hafifletir bunu kuşum geri gelmeyecek çok severdi beni ..beni seven birini öldürdüm ben. Hayatım boyunca bu leke geçmeyecek söyleyin ben şimdi bu lekeyi nasıl temizleyeyim? Intihar mı edeyim? Kuşumu çok özlüyorum inanın bana insanlardan daha yakındı o
Ben bir hayvan değil bir insan öldürdüm yanlışlıkla ama yine de katilim ben katil atlatamıyorum bu şoku. Küçücük minicik bir canlının -üstelik beni herkesten fazla seven - zararsiz bir canlının yanlışlıkla da olsa yaşama hakkını elinden aldım .. dışarıdaki kuşlar onu hatirlatiyor diye çıkmak istemiyorum sanırım hayatım boyunca bu travmayı atlatamayacağım .. Lütfen dalga geçmeyin.

:)) tutamadım kendimi kusura bakmayın...
diğer kuşlara bakın bence.. onlarla biraz oynayın. sevmeye çalışmayın
unutursunuz...

Seni çok iyi anlıyorum ama gerçekten olacağı varmış, başka bir kuş bak istersen kafan dağılır ona alışırsın sonra :cry:

Benim de çok sevdiğim bi kuşum vardı bigun yanlışlıkla akvaryuma düşüp öldü bende kendimi çok suçlamıştı m hayvan sevmeyen anlayamaz ama olan oldu bi kere sende toparlan kendine gel :KK43:

çok üzüldüm gerçekten ne olursa olsun bir canlı ama benim kafama takılan
kuş nasıl bir hızla geliyorduda siz nasıl kapıyı çarptınızda öldü
o hıza ulaşması muhtemel gelmiyor bana

unutursunuz...
Böyle bir konudan gulenecek bir sonuç çıkarmak gerçekten çok ilginç. Arkadaş hassasiyete davet etmiş ama hassas olmaya gerek yok böyle bir şeye gülmemek icin

Koridor dardı peşimden gelmiş ben kapıyı kapatınca çarptı
yazık ama kazayla insanlar ölüyor hayatınızı karartmayın
tamam bir canlı azımsanacak birşey değil ama sizin ruh sağlığınız çok önemli
benimde canımdan çok sevdiğim kedim öldü bende kısa süreli depresyon geçirdim
şu an kedilere aşığım ama alıp bakmaya cesaretim yok vebal alamıyorum artık
bence psikolojik destek alabılırsın
ayrıca yaşında daha çok genç önünde kocamaaaan bir hayat var
sakın öyle yok intihar edicem yok ben caniyim filan deme zaman akıcak ve herşey unutulucak

Canım çok iyi anlayorum seni çok üzüldüm senin adına.Benimde kuşlarım var onlara bişey olsa bende çok üzülürüm.Kendini suçlama kazayla olmuş bilerek yapmamışsın.

Şimdiye kadar 3 muhabbet kuşu besledim. Biri hastalıktan ikisi yaşlılıktan öldü. Doğal ölümler olsa da çok etkilenmiştim ama hepsini kendim gömdüm. Çok kötü bir duygu.
Ama zamanla geçecek merak etme. Katil değilsin kazayla ölüm bu. Ömrü bu kadarmış.

unutursunuz...

Gerçekten gülebildiniz mi? Bir canlının ölmesinin nesi komik?
Biraz vicdan biraz hassasiyet lütfen..

Canım isteyerek yapmamışsin bununla yüzleş ,ne kadar sevsek alissakta bazen ürküp korkabiliyoruz onlardan ne yapacaklarini kestiremiyoruz cunku,s ende ürkmüşsün ve o kaza gerçekleşmiş şans işte :KK43:

Lütfen bu kadar yüklenmeyin kendinize, kaza sonuçta, sizin suçunuz yok. En azından daha kötü bir kaza olmamış. Mesela benim bir arkadaşımın civcivleri vardı. Evde üşümesinler diye bildiğimiz fırının içine koyup düşük sıcaklıkta kapağı açık şekilde çalıştırıyormuş. Annesi de görmeyip fırının kapağını kapatmış. Civcivler pişerek ölmüş resmen:KK43:. Arkadaşım bunları gülme krizine girerek anlatıyordu bir de. Azıcık bile üzülmüyordu:KK12:
Kuşunuz en azından can çekişerek ölmemiş ve onu bu kadar çok seven, ölümüne samimi bir şekilde üzülen bir sahibi varmış.

Şimdiye kadar 3 muhabbet kuşu besledim. Biri hastalıktan ikisi yaşlılıktan öldü. Doğal ölümler olsa da çok etkilenmiştim ama hepsini kendim gömdüm. Çok kötü bir duygu.
Ama zamanla geçecek merak etme. Katil değilsin kazayla ölüm bu. Ömrü bu kadarmış.

Gerçekten gülebildiniz mi? Bir canlının ölmesinin nesi komik?
Biraz vicdan biraz hassasiyet lütfen..

Evet, gerçekten güldüm..
Ben bir insanım ve insan olmanın en önemli özelliklerinden vicdanı, merhameti,ahlakı iyi taşıdığıma inanıyorum.
neden güldüm, arkadaşımın ilk mesajı ve anlatımını gerçek bulmadım bana komik geldi.
daha doğrusu biraz da türkçe bu kuş öldü sürekli diyince :) kendime de gülüyorum şu anda..
bende kuş besledim, balıklarımız vardı.. civcilerim.. aslında ben bir karıncaya bastığımı gördüğümde dahi üzülürüm..
Katılıyorum... biraz vidan biraz hassasiyet konusuna... lütfen..

X