- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
4 yıl emek vererek en iyi üniveristelerden birini bitirdim. ama ne yazıkki bölümüm yüksek puanla kapattı ve kpssden aldığım 81 puan şuan için hiçbir işime yaramıyor. ve sayın bakan şubat atamasını da kaldırdı.
geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptım ve öğrencilerim vardı. öğretmenler gününde beni yalnız bırakmayan.
şuan ise yeniden sınava hazırlanıyorum ve hiçbiryerde çalışmıyorum.
ama ben bir öğretmenim...
ATAMASI YAPILMAYAN bir öğretmen...
Kimse bana bunu hatırlatmasa da bugün benim günüm...
dışarı çıktım okullarda tören vardı galiba birkaç öğrenci ve öğretmenler gördüm gözlerim doldu, bende bir öğretmenim demek istedim, ama yürüdüm geçtim...
belediyenin astığı afişleri gördüm; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... hüzünle dolu gülümsedim...
evime geldim bir tek annem kutladı öğretmenler günümü. ona da sarıldım ağladım...
....ve asıl önemlisi nişanlım hiç bişi demedi hala.....
ama olsun yine de BEN BİR ÖĞRETMENİM....
ve siz DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİN DE ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...
Benim Adım Öğretmen - YouTube
geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptım ve öğrencilerim vardı. öğretmenler gününde beni yalnız bırakmayan.
şuan ise yeniden sınava hazırlanıyorum ve hiçbiryerde çalışmıyorum.
ama ben bir öğretmenim...
ATAMASI YAPILMAYAN bir öğretmen...
Kimse bana bunu hatırlatmasa da bugün benim günüm...
dışarı çıktım okullarda tören vardı galiba birkaç öğrenci ve öğretmenler gördüm gözlerim doldu, bende bir öğretmenim demek istedim, ama yürüdüm geçtim...
belediyenin astığı afişleri gördüm; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... hüzünle dolu gülümsedim...
evime geldim bir tek annem kutladı öğretmenler günümü. ona da sarıldım ağladım...
....ve asıl önemlisi nişanlım hiç bişi demedi hala.....
ama olsun yine de BEN BİR ÖĞRETMENİM....
ve siz DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİN DE ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...
Benim Adım Öğretmen - YouTube
Son düzenleme: