ben bir öğretmenim...

endoplazmik_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
209
0
0
Aydın
4 yıl emek vererek en iyi üniveristelerden birini bitirdim. ama ne yazıkki bölümüm yüksek puanla kapattı ve kpssden aldığım 81 puan şuan için hiçbir işime yaramıyor. ve sayın bakan şubat atamasını da kaldırdı.

geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptım ve öğrencilerim vardı. öğretmenler gününde beni yalnız bırakmayan.
şuan ise yeniden sınava hazırlanıyorum ve hiçbiryerde çalışmıyorum.
ama ben bir öğretmenim...
ATAMASI YAPILMAYAN bir öğretmen...

Kimse bana bunu hatırlatmasa da bugün benim günüm...
dışarı çıktım okullarda tören vardı galiba birkaç öğrenci ve öğretmenler gördüm gözlerim doldu, bende bir öğretmenim demek istedim, ama yürüdüm geçtim...

belediyenin astığı afişleri gördüm; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... hüzünle dolu gülümsedim...

evime geldim bir tek annem kutladı öğretmenler günümü. ona da sarıldım ağladım...

....ve asıl önemlisi nişanlım hiç bişi demedi hala.....

ama olsun yine de BEN BİR ÖĞRETMENİM....

ve siz DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİN DE ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...

Benim Adım Öğretmen - YouTube

Son düzenleme:
Öğretmenler günün kutlu olsun canım, inşallah seneye öğrencilerinle birlikte görev yaptığın okulunda kutlarsın bu önemli ve anlamlı günü :)

:43: duygulu, güzel bi anlatım olmuş,
inşallah en kısa sürede atanırsın çok sevdiğin mesleğine,,

öğretmenler günün kutlu olsun, SEN BİR ÖĞRETMENSİN...

Insallah atanirsiniz en kisa zamanda! ögretmenler gününüz kutlu olsun ögrencilerinizle nice ögretmenler günü kutlamanizi dilerim!

:43: duygulu, güzel bi anlatım olmuş,
inşallah en kısa sürede atanırsın çok sevdiğin mesleğine,,

öğretmenler günün kutlu olsun, SEN BİR ÖĞRETMENSİN...

inş ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

doldum zaten kendimi buraya yazarken buldum bi anda işte.
şuan yüksek puanlarla atama bekleyen birçok öğretmenle aynı duygular yaşadığıma eminim... :43:

sınıfımda okulumda öğrencilerimle olmalıydım.
ve bana çoğu zaman destek olan nişanlım benim de bir öğretmen olduğumu unutmamalıydı :43: :43:
off kızlar yaa

bende öğretmenim..atanmış olan şanslı öğretmenlerden! bunu söylemek bile ne acı..yazınızı gözlerim dolarak okudum..

gününüz,günümüz kutlu olsun öğretmenim :)

İnşallah seneye bugünü öğrencilerinizle birlikte kutlarsınız..

bende öğretmenim..atanmış olan şanslı öğretmenlerden! bunu söylemek bile ne acı..yazınızı gözlerim dolarak okudum..

gününüz,günümüz kutlu olsun öğretmenim :)

İnşallah seneye bugünü öğrencilerinizle birlikte kutlarsınız..

aminnn inş yaa...

sadece yazabildiğim duygularım bunlar. bide yazamadığım onca şey var ki... :43:

benim de kafamdan geçenler şu an tam olarak bunlardı kpss ye giriyoruz ve atanamıyoruz o kadar üzülüyorum ki ben ve benim gibi öğretmen arkadaşlarıma sadece kardeşim kutladı benim de öğretmenler günümü çünkü atanmayınca öğretmen sayılmıyoruz çoğu kişinin gözünde ne yazık ki eşim de kutlamadı neyse.. GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN sevgili arkadaşlar

Benim eşimde atanamayan öğretmenlerden...Şu an dersanede öğrencileriyle...

Atanamasa dahi öğretmen olduğunu hissettirmek adına çikolata sepetlerinden sipariş ettim...Ama erkekler biz bayanlar kadar ince düşünemiyor maalesef...

Öğretmenler gününüz kutlu olsun :16::16::16: İnşallah sizin gibi eşim gibi bir umutla bekleyen öğretmenlerimizinde yüzü güler bir gün :16::16::16:

benm gibi atanamamıs ve atanmıs tüm ögretmen arkadaslarımın ögrtmenler gününü kutlarım...

inşallah seneye bizlerde görevlerimize baslarız:19:

benim de kafamdan geçenler şu an tam olarak bunlardı kpss ye giriyoruz ve atanamıyoruz o kadar üzülüyorum ki ben ve benim gibi öğretmen arkadaşlarıma sadece kardeşim kutladı benim de öğretmenler günümü çünkü atanmayınca öğretmen sayılmıyoruz çoğu kişinin gözünde ne yazık ki eşim de kutlamadı neyse.. GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN sevgili arkadaşlar

ne yazikki öyle . şu durumda kimse bizi öğretmen olarak görmüyor.

ama beni en çok üzen de nişanlımın hiçbirşey dememesi oldu :43: :43:

4 yıl emek vererek en iyi üniveristelerden birini bitirdim. ama ne yazıkki bölümüm yüksek puanla kapattı ve kpssden aldığım 81 puan şuan için hiçbir işime yaramıyor. ve sayın bakan şubat atamasını da kaldırdı.

geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptım ve öğrencilerim vardı. öğretmenler gününde beni yalnız bırakmayan.
şuan ise yeniden sınava hazırlanıyorum ve hiçbiryerde çalışmıyorum.
ama ben bir öğretmenim...
ATAMASI YAPILMAYAN bir öğretmen...

Kimse bana bunu hatırlatmasa da bugün benim günüm...
dışarı çıktım okullarda tören vardı galiba birkaç öğrenci ve öğretmenler gördüm gözlerim doldu, bende bir öğretmenim demek istedim, ama yürüdüm geçtim...

belediyenin astığı afişleri gördüm; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... hüzünle dolu gülümsedim...

evime geldim bir tek annem kutladı öğretmenler günümü. ona da sarıldım ağladım...

....ve asıl önemlisi nişanlım hiç bişi demedi hala.....

ama olsun yine de BEN BİR ÖĞRETMENİM....

ve siz DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİN DE ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...

Benim Adım Öğretmen - YouTube

"Öğretmenim;"
Öğretmenler gününüz kutlu olsun... İnşallah en yakın zamanda pek çok şey öğreteceğiniz, memlekete hayırlı evladlar olarak yetişecek pek çok talebeniz olur...
"Öğretmenliği" bu kadar içinde hissederek, hüzünle ve fakat gününü önemseyerek yaşayan bir öğretmenin hem kendisi ve hem de yetiştirdiği talebeleri ne şanslı olacaklar...

Selamlar,

kader arkadaşıyız... Ben de atanamayan öğretmenlerden biriyim. Maalesef üstünü örtmeye çalıştıkça büyüyen bir sorun bu.. :ssz: :ssz:

O her türlü şaibenin döndüğü sınavda hakkımı yiyenlere asla ama asla hakkımı helal etmiyorum.. :ssz:

her şeye rağmen öğretmenler günümüz kutlu olsun. :)

Son düzenleme:
"Öğretmenim;"
Öğretmenler gününüz kutlu olsun... İnşallah en yakın zamanda pek çok şey öğreteceğiniz, memlekete hayırlı evladlar olarak yetişecek pek çok talebeniz olur...
"Öğretmenliği" bu kadar içinde hissederek, hüzünle ve fakat gününü önemseyerek yaşayan bir öğretmenin hem kendisi ve hem de yetiştirdiği talebeleri ne şanslı olacaklar...

Selamlar,

güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım.

kendimi tutuyordum zaten senin yorumundan sonra düküldü gözyaşlarım.
rabbim bana da sıfımda olmayı öğrencilerime umut olmayı nasip eder inş

tekrardan teşekkür ederim

Back
X