- Konu Sahibi yesilmavigri
Hiç yapmayacağım şeyi yaptım sonunda. Evet. Bir kaç aydır hep içimde belli belirsiz bir şüphe vardı, somut bir şey olmadığı halde hep huzursuzdum. Acaba aldatılıyor muydum diye? Önceki konumu okuyanlar bilirler. Bundan bir yıl önce erkek arkadaşımla daha bir kaç aydır çıkarken aynı sınıftan olduğu bir kız vardı. Bununla çok samimiydiler, hatta okul gezisi olmuştu, bu kızı yurttan almıştı sabah erkenden felan. Sonra 'yesilmavigri seni kıskanıyor biliyor musun?' diye kıza söylemiş. Bu çok gurur kırıcı bir şey. Neyse asıl konuyu anlatmadan önce özet geçeyim dedim. Zamanında bu davranışları için çok büyük tepki vermiştim. Hatta kızla tamamen ilişkisini kesti beni kaybedeceğini anladığı için. Bir yıl sonra başka nedenlerden ve benim kötü bir dönemime denk geldiği için ayrıldık. Sonra bu kızla tekrar barışmışlar, kız hatta buna 'bak yesilmavigri yanında yok ama biz yanındayız' demiş. Bunu bana saf saf anlattı birde. Hala mesafeliler sadece okulda selamlaşıyorlarmış ama biz barıştıktan sonra ona kız mesaj attığında aradığında vs bana bildirmesini istediğimi söylemiştim. Veee... Geçen gün bize geldi erkek arkadaşım. Birlikte film izledik. Sonrasında lavaboya kadar gitti, telefonunu da masanın üzerinde bıraktı. O an şeytan dürttü ve rehberini karıştırmaya başladım. Baktım kız kayıtlı telefonunda. İki kere çağrı attım erkek arkadaşımın telefonundan. Tam kız telefonu açarken kapadım. Sonra kız mesaj attı buna. Tam da o sırada erkek arkadaşım kalkmış evine gidiyordu. Arama kaydından çağrı bilgilerini sildim, anlamasın diye. Amacım kız mesaj attığında veya arayıp ona geri döndüğünde bana söyleyip söylemeyeceğini test etmekti. Mesaja şöyle bir baktı. Sonra 'ne oldu aşkım, kimmiş?' diye sormama rağmen, 'hiç' dedi ve gitti. Yani bana söylemedi. Kendim kaşındım belki ama bunu yapmak zorunda hissettim kendimi, çünkü hep bir şüphe vardı. Demek ki konuştuklarında vs bana söylemiyor. Sizce amacı ne? Art niyetli mi? Değil mi?