• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben birine şans verdim fakat tek eksisi var o da biraz BÜYÜK bir eksi...:(

Oyy canımm :16::16:

Allah utandırmasın. Bir önceki yorumunda evlenecek değiliz zaten demişsin, öyleyse şimdilik bir problem yok zaten. Umarım gerçekten saygı duyar inancına.

Aynen canım hemen evlenmeyiz yine zamanımız var. Bakalım evlilik yönünde mi gidecek :)

Ama bilemezdik çünkü gerçekten çok ımmm insancıl biri . Benim sınavım bu belki de eşimde. Onu ALLAHa inandırmak.
İçinde bu hissin olduğunu biliyorum belki de onu gün yüzüne çıkarmalıyım diye RABBİM onu bana gönderdi.

Duama bak ; Kalbinde sen olanı ver ALLAHım. Kalbinde belki de var. Benim gördüğüm şuan, onun dediği olur ancak diye düşünüyorum kuzum ya :(

adamı kurtarılacak bir hasta olarak görmeni bu gibi cümlelerinden çıkardım. moralini bozmak gibi olmasın ama hiçbir zaman inanmayacak.

Ateistler bilimsel olarak kanıtlanmayan hiçbir şeye inanmazlar; Tanrı, ruh, cin, hayalet, uzaylı vs. Meleklere de inanmıyor, şeytana da. Sadece somut şeylere. Dünyanın oluşumuna dair değişik teoriler var, evrim en yaygını, o şekilde düşünürler. Bir yanlışım varsa, ateist arkadaşlarım düzeltsin=)

Doğru söylüyorsun :) Belki de görünmeyene inanmıyor.

adamı kurtarılacak bir hasta olarak görmeni bu gibi cümlelerinden çıkardım. moralini bozmak gibi olmasın ama hiçbir zaman inanmayacak.

Hasta olarak görmüyorum ama küçümseyemem yani :)

Bilemeyiz belki bir gün ...

Canım bu hani geçenki konunda balık burcu olduğundan dolayı tereddüt yaşadığın ve senin bazılarına olan saf duygularına aşık olan çocuk mu????

Görmediğine inanmıyor sanırım :)
soyut olan şeylerı de görmuyor :d ınsanın gösterdıgı kadarına ınanıyor ama :)
aşk acısı da ruhun varlıgının bır göstergesı degıl mıdır :D beden acı cekmez, ruh ceker :)

Son düzenleme:
soyut olan şeylerı de görmuyor :d ınsanın gösterdıgı kadarına ınanıyor ama :)
aşk acısı da ruhun varlıgının bır göstergesı degıl mıdır :D beden acı cekmez, ruh ceker :)

İşte tam açıklamasını bilmiyorum ama ben de senin gibi inanıyorum :)

bence hiç ugraşma, hepsine verecek cevabı vardır. verecek cevabı olmasa bile inanmaz. öyle bir beklentiyle evleneceksen hayal kırıklıgına ugrarsın

Evet canım o :)

Birbirinize inanç konusunda saygı duyabileceğinize inanıyorsanız sorun olacağını zannetmiyorum sen Allah inancı olan biri olsun demişsin ben yazdıklarına bakarak aslında bu inancın onda olduğunu ama kendinin bile farkında olmadığını ya da bastırmaya çalıştığını düşündüm. Tabii bilemeyiz, ateist bile olsa sen saygı duyabileceksen neden olmasın?
Bence onu değiştirmeyi düşünmek yerine birbirinizi tanımaya çalışın zaman herşeyin ilacı - ileride çıkabilecek olası sorunları şimdiden kendine dert etme derim :34: Herşeyin bir zamanı vardır bu tür şeyler şayet sorun olacak diyorsan şimdiden düşün taşın ve karara var yok biz iyiyiz diyorsan bence din konusunu şimdilik rafa kaldır ve konuşulması gerektiği zamana kadar da anın tadını çıkar

Son düzenleme:
dine değil ALLAHa inanıyorum diye düşünülebilinir :)
bu cümleden sonra diyorum ki evlenin gitsin.çünkü evet dinimizde müslüman olan birinin müslüman olmayan biriyle evlenmesi yasak ama siz zaten müslüman değil deistsiniz bu yazdığınıza göre.sadece Allah'a inanan ama islam dinine inanmayan biri müslüman sayılmaz ki zaten.

Kesin olarak bilemezsiniz. Geçmişte ateist olmakla kalmayıp din düşmanı olan bir arkadaşım şu an Hristiyan. Geçmişte Hristiyan olup sonra Müslüman olan da var, Müslüman olup ateist olan da var. Yani kesin konuşmayın derim ben.

Birbirinize inanç konusunda saygı duyabileceğinize inanıyorsanız sorun olacağını zannetmiyorum sen Allah inancı olan biri olsun demişsin ama ben yazdıklarına bakarak aslında bu inancın onda olduğunu ama kendinin bile farkında olmadığını ya da bastırmaya çalıştığını düşündüm. Tabii bilemeyiz, ateist bile olsa sen saygı duyabileceksen neden olmasın?
Bence onu değiştirmeyi düşünmek yerine birbirinizi tanımaya çalışın zaman herşeyin ilacı - ileriside çıkabilecek olası sorunları şimdiden kendine dert etme derim :34: Herşeyin bir zamanı vardır bu tür şeyler şayet sorun olacak diyorsan şimdiden düşün taşın ve karara var yok biz iyiyiz diyorsan bence din konusunu şimdilik rafa kaldır ve konuşulması gerektiği zamana kadar da anın tadını çıkar

İnşallah maşallah diyor ya, ağız alışkanlığı dedi ama ben inanmıyorum . Küs olduğunu düşünüyorum bir şeyleri böyle aştığını. Bana demezdi o zaman sen böyle aşıyorsan böyle inan diye . :/

Bir arkadaşımın dediği gibi Ateist olduğu için çoğu ibadetime benle birlikte eşlik edecektir örneğin imam nikahında yanıma oturacaktır yani çünkü onun için fark eden bir şey olmayacak :)

Aynen Ahmet Bey. Nasıl da hatırladın. Ya sadece yazmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... :)

Oturur yani.Ne olacakki seninle olacagi icin kabul edecektir.Arica siz 7/24 dinden mi konuscaksiniz da problem olucak. sacma. Birbirinize din konusunda kirici konusmadiginiz surece problem olacagini dusunmuyorum ikiniz de zaten bunu bilerek basladiniz. Belliki acikgoruslu merhametli ve kadinlari ezmeyen bir insan. Denemeden yasamadan goremezsin..Yasayarak goruceksin. Zamanla daha da tanidikca kendini belli eder.. hihihi tabiki hatirladim.:D Ah o Ahmet bey Balik burcu yukseleni akrep miydi :D bak yukselenini hatirlayamadim olmadi bu :D

Back
X