- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Ne yapabilirim bunu neden yaptığımida bilmiyorum huzursuzumEski konularınızı okumadım ama 12 yıldır evli olduğunuz adama hala sizden önceki ilişkilerinin tribini mi atıyorsunuz. Eşiniz neyse de size çok üzüldüm böyle hayat olmaz.
Sizce konuşulmamalimiyim ben düşünüp ne yapacagimi bilemez oldum ben bu konu gecince sinirlenmesine takildimneden sizden önceki hayatı konuşuyorsunuz?
Bende ne yaptığımi bilmiyorum inanki yapılanlarida hazmademez oldum emek verdigim çocuklarim evliligimde var bu böylede olmaz ömür boyu biliyorum dengem bozuldu ben bunu ogrendim ogreneli böyleSizin acilen tedavi olmanız lazim.
Kesinlikle sizin geçmişe obsessyonunuz var...
Takintilisiniz..
Kusura bakmayın vesveseye kapılıp kendi kendinizi yiyorsunuz...
Bana da biri surekli eski mevzulari açıp hırgür çıkarsa ben de sinirlenirim...
Eşiniz haksız değil....
Ya aslinda tam olarak öyle degil konumuz sadece eski kıyametleride degil konumuz sadece evlenmek istediği kişi onun konusu geçince böyle oldu niye böyle demedim kendi abartili sinirlenince bende öyle sorguladimEvet bende de aynı durum var. Hatta konu açmayı düşünüyorum bu konuda. Sizde de şu şekilde mi oluyor mesela istediğiniz bir şeyi yapmadı, “X (eski kısmetlerden biri) olsa anında yapardın” mı diyorsunuz?
Tamam uzun bir zaman aslinda konu sadece bu degil ben onun yaptğı seylerin hiçbirini unutamıyorum her tartismamiz bana yaptigi yaşattığı şeylerle sonlanıyor unutamıyorumArkadaşım 12 sene olmuş. Cocuk doğsa ergen olur insan ölse toprak olur sen kalkmış senden önceki kısmetleri sorguluyosun. Tamam hepimiz kendimizden öncesini merak ederiz kurcalariz bazen de bu en fazla 1 yıl sürer. Sen de abartmışsın yani. Muhtemelen başka şeylere kızıp burdan dalıyorsun. Asıl soruna odaklan. Sacma sapan şeylere sapma bence
Ben kafayı sıyıracagim buraya hayatımdan bir kac birseyler yazmıştım biz 12 seneden beri kavga ediyoruz esimle bana göre ben haklıyım ona göre o ben nasıl bir günle evliliğe başladığımı biliyorsunuz buna rağmen kendimce bir sebeblere dayanarak ama doğru ama yanlis bunun yaninda kaldim sonrada çocuğum oldu öyle kaldim her sebebten kavgamiz bitmiyor haksizda olsa ben suçluyum her konuda ben suçluyum bana yaptığı en baştaki hatayi telafi edeceğine beni surekli ezikledi dun yine olmadik bir kavga ile başladık güne size eski sevgilisinden bahsetmiştim yine akrabasının biri potansiyel dedikoducu akrabadan birinin lafini etmis bunla ilgili konuşuyoruz herkesin lafini etti kim kaldi falan diye bende zamaninda sana bile laf etmişliği var dedim ne demiş dedi bende iki kizla evlenecekti ikiside babası yüzünden olmadı falan dyr dedim birini biliyorum da ikincisi kimdi dedim güldüm evlilik boyunca ben bildiğim halde bunu tartışma edecek bir konu çıkarmadım inan ki içimde düşündüm hep çevresinde bir çok önerilen olmuş hatta güler geçeriz bunuda almamışın falan diye bu bana bağırmaya başladı kimse git kendine sor benim hayatimi iyi biliyormus ne ogrenme çalışıyorsun bende dedimki bem seni hic birzaman sorgulamadim onun icin demedim senide laf etmis kac sene oldu ben bunu duyali sorgulasam ozaman derdim dedim ama bu bagiripçağırıyor dedim bak gereksiz tepki veriyorsun yeter susmadi bende madem bir sey yok ne bu sınırın kac senelik seye kızıyorsun dedim sanamı hesap verecegim beni sorguluyosun bir kavga çıktı bende ne varsa hepsini döktüm icimde daha kabul etmiyor hic birseyi unutma diye beni suçluyor bagirip çağırıyor bana biktim ben bu hayattan yeter gideceğim sen kurtul böyle bende ayrilalim madem böyle dedim çünkü her kavgamiz böyle evlendik evleneli ben gecmisi dokuyurum her kavgada o kabul etmiyo ne simdi ne oncekileri ben bunun tavrini birseye yoramadim iki çocuk bu kadar senelik yasam ben ne yapayim bilmiyorum ne yapacağım nasil davranacağımı bilmiyorum kafayı yiyecegim
Biz sorun yasamaktan pek kendimize kalamadik sizce nasil patlak verirdi öyle bir durumda bem sürekli bunları sorgulamiyor bu konu bizim evde ikinci açılışı bir başkasinin konuşmasıyla olan bir konusma oldu kendi bu kadar sinirlenince sadece bu degil ne yaptiysa hepsini döktüm ortaya12 senelik evlilikde sizin daha tecrübeli olmanız lazım.. O konuları açıyosanız sürekli,eşinizinde bu tepkisine şaşırmayın.. Eğer bu adam bişey saklıyor yada içinde tuttuğu bişey olmuş olsa 12 sene zarfında bi yerde patlak verirdi. Demek ki eşiniz bu konuları bitirmiş ve rahatsız açılmasından.. Ağrımayan başınızı ağrıtıyosunuz.. O akrabalarında ağzını siz kapatıcaksınız ki huzurlu olasınız..
Aslinda konu sadece eski sevgili degil ney onuda bilmiyorum cok yaşanan var bu sadece esim bu kadar sinirlenince bende patlak verdiHepimizin geçmişinde birileri oldu, sevdik, istedik veya istendik, ama bir sonraki ilişkimize bunu yansıtmadık. Adam seninle evlenmiş, evinin hanımı yapmış, çocuklarına baba olmuş, hala eskiyi açıp, adamı darlamanın ne luzumı var, evde huzur yok ise bence sizin yüzünüzden. Çok kafaya takıyorsanız.kendi içinizde yaşayın. Evliliğine yansıtma
Yok.aslinda haklisiniz konu bize nasil geldi onuda bilmiyorum ama ben evlendikten sonra yaşadıklarım hepsi üst üste geldi bende bunla patladim bunuda atmisim kafamin bir kosesine ben bu kadar sorun yaşarken beni bu kadar sevmedi bana bunları yasatti haketmedim deyip baska yerlerden acimi cikarmaya çalışıyorum galibaYaşananlar her neyse affettiniz ki devam ettiniz yolunuza. Yok madem affetmediniz neden evlisiniz.
12 sene dile kolay 12 senedir böyle beyin yiyorsanız adam sonunda çıldırmıştır.
Ya dur demelisiniz buna ya da evliliginizin parmaklarınızın arasında kayışını oturup izleyebilirsiniz.
Yapmayın ama ya , hayat çok kısa zaten. Gerçekten ömür su gibi gecip gidiyor .
Gelecekte, şu an da eşinizle güzel anlar yasayacaginiza geçmiş geçmiş diye 12 yıldır ömür tüketmek akıl işi değil.
Gülerek gülümseyerek , şakasına söyledim ama sinirlendi.
Tabi sinirlenir. Şakası mi kaldı bunun. Yıllar yıllar geçmiş hep aynı.
Aylar once söylenen bir söz neden bugün söyleniyor , var mi aklınızda bir açıklaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?